הכל יחסי

danistar

New member
הכל יחסי

אמרו לך שהכל יחסי שזה בכלל לא מעשי רמזו לך שתרד מהעץ שתשים לזה מהר קץ אתה בכלל לא מבין עדיין רוצה בזה להאמין לא מנסה בכלל לעזוב מקווה שבסוף יהיה טוב היא אינה מתאימה לך לעולם לא תהיה שלך אין לזה שום סיכוי זה בסך הכל חיקוי

חן (*_*)

New member
דני, זוכר מה אמרתי בנוגע לשיר ב...

פורום ההוא???????????? לשנן היטב לאמץ אל הלב בוחן פתע מחר מהר, פן יהיה מאוחר! לא רק כמיבת מילים כי אם- מעשים !!! שיר ומסר מדהים
אהבתי

danistar

New member
חן יקרה ..

מה הייתי עושה בלי התמיכה שלך ?? שמחזיקה אותי צף. השינון צריך להיות לראש כי הלב הוא לא איבר מוצלח לדברים כאלה . מה שאני יכול להגיד זה שאני לא מבין למה היא היתה צריכה לחזור . כאילו שלא הספיק לי מה שקורה גם ככה בעבודה ( ואת יודעת כבר על מה מדובר ) . אז כן הראש מבין וחושב אחרת וכמובן שעושה הכל להמשיך הלאה ( והרבה בזכותך ) אבל הלב ... כל עוד אין תחליף שימלא אותו .. הלב ... נחמץ . מאמין שיהיה טוב בסוף .. לא יודע איפה ואיך אבל יהיה טוב דני

חן (*_*)

New member
דני יקירי-התאפקתי לא לכתוב חמוד../images/Emo6.gif

הלב, הוא בסכה"כ משאבה, ניתן אפילו להחליפו,בעת צרה, והרגשות ממש אינם נאגרים בתוכו, כי אם באותו ראש עקשן, שמ"הבעייה ההיא" היה צריך להיפטר מזמן. לאחד לוקח זמן קצר, ולשני, תקופה ארוכה, אך לכל אחד יש מזור מן ה"מחלה". יהיה טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מאחלת לך שבקרוב !!!!!!!

danistar

New member
מיו המחלה אין מזור

מה "תוצר לוואי" צריך להיות .. רק כאשר יופיע "תוצר לוואי" אחר ..

אופה3

New member
דני, כרגיל השיר יפיפיה, אהבתי מאוד

לא מתאימה לך לעולם, לא תהיה שלך, אין סיכוי זה חיקוי, אהבתי מאוד, ממש מצחיק, לקרוא את השירים שלך, אתה מעלה חיוך על שפתיי האופה שמחלקת שלל קוראסונים חמים, עם כוס נס קפה קר להנאת הקורא.

danistar

New member
תודה אופה על המילים ../images/Emo140.gif

אני שמח שאת נהנית למרות שהכוונה לא היתה משעשעת בכלל .

דנינקה

רבות הפעמים שהטוב מתרחש הרבה לפני הסוף ולא רק בסוף אלא גם באמצע! ואין לי מושג מי החיקוי ולמה זה לעולם...... אבל אף פעם אל תגיד אף פעם וחיקויים (אממממ יש כמה מוצלחים אני למשל לובשת חיקוי של וורסצ´ה בכלל לא רע
) שולחת לך כוכבי אומץ (משום מה החלטתי שהם ה-מתאימים הפעם לא יודעת למה) רק טוב!!!

danistar

New member
סיפור ארוך גחלילית יקרה

סיפור ארוך ... תודה על כוכבי האומץ אבל הפעם הם כבר לא יעזרו , אני מבטיח לשמור אותם קרוב ללב לפעם הבאה כשתגיע . דני

דנינקה! סיפור ארוך???

אמממ אני אוהבת סיפורים ארוכים. מתיישבת על הערסל שלי, לקוחת בקבוק מיי צוף ושקית של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים שמה משושים מאחורי השיער ומקשיבה
וטוב יהיה תמיד לא רק בסוף! רק טוב!!!

ולמרות שהכל יחסי..

אמרו לו שהכל יחסי והוא לא רצה להסתפק בחצי, רמזו לו שהיא לא בשבילו והוא ידע הכי טוב מה זה לאהוב. הוא אהב אותה יותר היה לו קשה להתגבר אבל ידע שרק אם ישנה מחשבותיו ישתנו חייו. הוא האמין שיהיה יותר טוב הוא חשב שיש עוד הרבה מה לאהוב הוא חייך לכולם הוא חייך לעולם והיא, האחת חיכתה לו שם....

למעלה