הכל בגלל ה..

ראש חסה

New member
הכל בגלל ה..

בירות והיין מאתמול הכל בגל הבוקר שאחרי. . . בגלל זה מנקרת השאלה מה הבדל בין אהבה להתאהבות?? אתה חושב ואתה מרגיש שאתה יודע את התשובה המדויקת אבל אחרי זמן אחרי המיקרה הזה, וה הוא אתה שוב מרגיש שיש צורך לבדק בית אז איך תפרשי איך תתארי. . ..אבל בלי מילים של משוררים

רות 2

New member
יחי ההבדל

הקטן. התאהבות -מצב זמני עם סימנים של מחלה: דופק מואץ פרפרים בטן חוסר תיאבון חוסר שינה רצון תמידי לגעת ולהתעלס עיורון המאפשר לראות רק מה שאתה רוצה לראות. אהבה בוגרת -קבלת בן הזוג למרות מגבלותיו ותכונותיו השליליות אהבה שצומחת בשל חברות ומשיכה בתהליך הדרגתי ככל שמכירים את בן הזוג (הסימנים למעלה קיימים אבל העיורון לא, העינים פקוחות לראות את האדם שמולך כמכלול. אגב 2 התחושות הללו ניפלאים ! השאלה מתי אתה "מתבגר" מספיק (ובמיוחד אחרי התנסויות לא ספור .)..לרצות " -את היציביות שבקשר המתפתח לאט בתחושה של חברות ,ביטחון בקשר פירגון ואינטימיות פיזית בקשר -ולא את התקשרות האינטימית פיזית המהירה שאולי תוביל לחברות וכל השאר . (רות תחפש עבורך את התזה של ברנר בעינין -מחזיקה ממנה) (קפה שחור של יהודה יעזור לך להפיג את ערפילי האלכוהול -שובב)

*יערית

New member
עכשיו בוודאות

אני יודעת שהבן שלי מאוהב... סיפר לי אתמול על דפיקות הלב שלו על הלחיים החמות והאדומות.. כל זה כאשר הוא פוגש ילדה בגן..מיוחדת מאוד... את הפרפרים הוא עדיין לא גילה רותק'ה
אני מאוהבת במושג אהבה....אהבה לחיים!

r e d head

New member
אני חושבת...

שאם התאהבות עומדת במבחן הזמן, זאת כבר אהבה. ובכלל למה צריך לבדוק ולפרש, מה אכפת לך אם אתה אוהב או רק מאוהב. העיקר שטוב לך.

ophra

New member
אולי השאלה היא

על מה "בדק הבית"? האם בדק הבית הוא על מי שבחרת כפרטנרית לפרשיה הזו? כי אם כן... זה כנראה היה לילה של בירות, יין ו...
שגם זה סבבה אבל זו לא אהבה
אם בדק הבית הוא על מה שיש ביניכם אם אתה עדיין רוצה אותה ורק צריך קצת לשפר ולשפץ את החלל שיצרתם ביחד זה סיפור אחר לגמרי...
זה תמיד קורה זה תמיד קיים זה תמיד יקרה וזה בהחלט יכול להיות א
ה
ב
ה עפ
(מה אני בכלל יודעת על אהבה...
)

למעלה