הכל בגלל השמאל.

הכל בגלל השמאל.

חרבון אוסלו לנו ולדורות הבאים אחרינו

ayb1

Well-known member
נכון הלו ידוע שלפני הסכם אוסלו הכל

התנהל על מי מנוחות ואיש לא נהרג כאן בישראל מפגיעת מחבלים. עד כמה דברי איוולת יכולה להכיל כתיבתך?? ועד כמה הזיכרון שאתה מפגין הוא קצר טווח וסלקטיבי? מה אתה רוצה להגיד לנו שאנחנו בחרנו ללכת לאוסלו כי הכל היה שפיר כאן קודם וכל אלו שנרצחו כאן על ידי הפלשתינאים לא חיו כאן מעולם,אם אלו הם דברילך כדאי שתפגש עם כמה אלפי משפחות שיקירהם נהרגו או נפגעו לפני הסכם אוסלו. מספיק עם הלהג השקרי הזה.

shy-1

New member
תבין גם את קיויתי, אם הוא לא יכתוב

דברי איוולת ורוע, הוא יכול להתפוצץ! האם אתה בעד שקיויתי יתפוצץ ?

הכל בגלל השמאל.

עד שהעם הזה לא יתעורר ויבין מי האוייב האמיתי גייס שישי מבית ויזרוק את השמאל מהשלטון מבתי המשפט מהתקשורת המצב ילך רק ויחמיר.

על המושג יחסי שמעת?

הכל יחסי. ולכן אי אפשר להתעלם שיחסית לפני אוסלו לעומת מה שקורה כאן אחרי אוסלו,יחסית היה כאן גן עדן. רק טפשים מדחיקים ומכחישים את האמת. רק חולים והזויים ממשיכים לחלום ולשקר את עצמם.

ayb1

Well-known member
אם על יחסיות אתה מדבר-יש לי בשורה ר

רעה מאוד עבורך. יחסית למצב שקיים היום העתיד יהיה הרבה יותר גרוע אם נמשיך לשלוט על הפלשתינאים,לצערי אני לא בטוח שגם אם ניפרד מהם יהיה יותר טוב מאשר היום. אבל למרות שהעתיד יהיה יותר גרוע בטוח אני שעדיף יהיה להיפרד מהפלשתינאים כי זה הרע במיעוטו, אם אפשרות קלושה שאולי הם יתעשתו והרוב המכריע שלהם ירצה להפסיק את הלחימה איתנו ולחיות בשלום או שביתת נשק כל שהיא ואז יהיה טוב

Leibovitz

New member
אוסלו הגדילה את ה"מספרים"

כי היא פעלה בניגוד להגיון. כמו ששני מתאגרפים לא עוזבים אד את השני ומתנתקים באמצע הקרב, ומי שעושה זאת ממצמץ ראשון ומפסיד, כך לא היינו צריכים להתנתק בטרם אנחנו מחסלים מקסימום טרוריסטים וסייעניהם (מדובר בכמה אלפי של חיות אדם) ומבריחים את היתר למצרים או לים. אנחנו מצמצנו ראשונים ו"נפרדנו" ולכן הטרור התגבר ומגיע בצורה ממוקדת לשדרות ולכרם שלום ומחר לתל אביב ולנתניה. עם קסאם או בלי קסאם.

ayb1

Well-known member
תגבה בבקשה את דבריך בנתונים ועבדות

עשה עבודה יסודית ותן לנו רשימה של נפגעי טרור מקום המדינה ועד היום ואז נוכל לנתח ולהשוות . לצורך הדיון אני טוען שמאז אוסלו יש ירידה גדולה בכמות נפגעטי הטרור. ובלי נתונים טענתי זאת טובה כמו שלך.

אתן לך דוגמה קטנה.

בחמש שנות האינטיפאדה השנייה מ2000 ועד ל2005 נרצחו יותר אנשים מהטירור מאשר בכל שנות קיומה של מדינת ישראל. במקום שאוסלו יביא לפריחה כלכלית כפי שהבטיח משיח השקר שמעון פרס מאז 1994 חלה ירידה דרסטית באיזון הכלכלי בין העשירון העליון לעשירון התחתון. זאת אומרת שב10 שנים הוכפל מספר העניים במדינת ישראל יותר מאשר בשנות קיומה של מדינת ישראל מ48 ועד ל1994.

מהלשכה המרכזית לסטטיסטיקה.

ב144 אפשר לקבל את הטלפון שלהם להתקשר ולבקש שישלחו לך את הנתונים בפקס.

Leibovitz

New member
תראה, קצת קשה להתווכח איתך על טרור

כשאתה כנראה מכיר את כל הנתונים ויודע הכל הכל על הכל
אז ככה.... אם אתה מבקש כל כך לעשות חשבון דמים.... כשבעצם כל רצח ישראלי אחד הוא יותר מדי.... אוין אתםאמורים לרקוד על הדם.... אז ככה יוצא החשבון: בכל שנות ה- 50 נרצחו 347 ישראלים בכל שנות ה-60 נרצחו 169 ישראלים בכל שנות ה-70 נרצחו 361 ישראלים בכל שנות ה-80 נרצחו 174 ישראלים 1990 – 1993 (כולל) נרצחו 213 ישראלים סה"כ 1950-1993 נרצחו: 1264 מאז ספטמבר 1993 הספוג באלכוהול אוסלו ועד היום נרצחו: 1331 ישראלים [1994-2000 : 215 (אצל ביבי היתה ירידה דרסטית כי הוא נתן אולטימטום לערפאת ואיים לחסל אותו). http://www.mfa.gov.il/MFA/Terrorism-+Obstacle+to+Peace/Palestinian+terror+since+2000/Suicide+and+Other+Bombing+Attacks+in+Israel+Since.htm מספטמבר 2000 נרצחו 1,116 http://www.mfa.gov.il/MFA/Terrorism-+Obstacle+to+Peace/Palestinian+terror+since+2000/Victims+of+Palestinian+Violence+and+Terrorism+sinc.htm http://www.mfa.gov.il/MFA/Terrorism-+Obstacle+to+Peace/Palestinian+terror+since+2000/In+Memory+of+the+Victims+of+Palestinian+Violence+a.htm ] מכאן, שלפני אוסלו נרצחו בממוצע 250 ישראלים כל עשר שנים ואילו מאז אוסלו נרצחו הממוצע 1110 איש בעשר שנים. יותר מפי 4. בכל חישוב, הסכם אוסלו היה נשק קטלני מיותר שהשיכור וחבר מרעיו השקו בו את עמישראל.

Leibovitz

New member
אבל מה שמרגיז שהם מתווכחים על הדם

כמות הדם עושה להם את זה. כאילו רק בגלל שנרצחו בערך 3000 ויותר בטרור עדיין אים סיבה להכות עד מוות עד אחרון המחבלים. השמאלנים האלה מחכים שכמות הנרצחים תגיע לפחות ל- 10,000 או אולי 100,000 ואז לומר שיש סובה להתחיל במלאכה.

ממש לא. הרי קונספט אוסלו נכשל

אז מה אתה מוכר עכשיו? אתה מוכר לי עוד פעם את קונספט אוסלו? הפתרון כיבוש יו'ש ורצועת עזה חיסול הטירור והחלת ממשל צבאי. השלב השני הקמת התיישבות עניפה בגליל יו'ש הנגב והרצועה החלת הריבונות הישראלית על יו'ש ועזה וסילוק הברברים האיסלמיים מכל שטחי מדינת ישראל. אוסלו מת חביבי וכל יום שעובר מוכיח זאת רק שאתם כבה לכם האור נחסם לכם השכל מרוב שתייה סביאה תענוגות והחיים הטובים שראשי ממשלות תל-אביב והסביבה הקרובה העניקו לכם וטחו עינכם מראות את הבושה והעליבות. המשפט ימי פומפיאה האחרונים מתאים לכם שמאלנים הזויים ומטורללי מוחין.

Leibovitz

New member
כדאי שתרענני זיכרונך.....

הרי אתם הם אלה שרצחתם אותו. זוכרת?

אני לא זוכר שרצחתי מישהו

או הייתי מעורב ברצח שלו לכן אם את לא רוצה לקבל תביעת הוצאת לשון הרע
תחזרי בך מיד על האשמותייך. את רבין ככל הנראה רצח איש שהיה מעורב בשב"כ. או יגאל עמיר שהיה שטינקר של השב"כ בקרב המתנחלים שהופעל עיי שמפניה או מישהו אחר. קונספט אוסלו התחיל הרבה זמן לפני שרבין עליו המארה נרצח. קונספט אוסלו התחיל עוד בימיו של בגין כשויתר על סיני תמורת כלום. קונספט אוסלו אומר! ניתן להם מדינה שיעזבו אותנו בשקט קונספט אוסלו התבשל במוחו הקודח של רבין עוד בימי מלחמת המפרץ והוא אמר זאת אחר כך כשחתם על ההסכם. ראיתי איך ברחו תושבי תל-אביב מפחד הסקאדים והבנתי שחייבים לתת להם מדינה שיעזבו אותנו בשקט. עכשיו והיום כולנו כבר מבינים שהם לא יעזבו אותנו בשקט .

Leibovitz

New member
לדעתי צריך לקחת אותה

להסתכלות. במסגרת תחביבם של השמאלנים לכל ענייני ההתחמקות, התכנסות, התבטלות, התבזות, התקרנות, התפלגות ....

למעלה