הכל בגלל איציק!

הכל בגלל איציק!

מכורים תפוזים יקרים, מועדון מעריצים יקר שלי, קהל נכבד, 1. בשל העובדה שיצחק לא מצא עניבה ראויה לתכנית 2. בשל העובדה שהוא טרם השתכנע ששום עניבה אינה ראויה לתכנית... 3. בשל העובדה שאיריס D קיבלה הרעלת קיבה מהבוטנים שזרקתי עליה בתכנית הקודמת. 4. בשל העובדה שצביקה עדיין מחלים ממחלת הפרקינסון. 5. בשל העובדה שאהובי, יקירי, משוש חיי, החתיך, היפה והמתוק מכולם - יניר
בוגד בי עם...קיילי בלונדון... אנחנו לא נשדר הערב את התכנית
נתראה בשבוע הבא, אבל...לפני זה - יש לכווווווולכם משימה! והיא...? להצביע עבור הסקר: "לאיזה צבע צריך לצבוע יצחק החנון את שיערו?" ו...אתם עדיין מוזמנים להמציא ימי חג מעניינים ומופרעים שטרם חשבו עליהם, ולזכות בדיסק החדש של אמן ההיפ הופ "סגול 59", מתנת NMC.

we call you

New member
למה את כל כך שונאת אותו?

וחוץ מזה? לאיזה צבע כדאי להצביע? מה יותר יתאים לו?

אויש אורלי - תנוחי!

אני מעדכן אתכם שניתן להצביע לסקר עד יום רביעי הקרוב, ולאחר מכן הוא יוסר לאלתר :) אז באיזה צבע אתם רוצים לראות אותי ביום ראשון הבא? קדימה - גשו להצביע. להצבעה לסקר

SofyTofy

New member
../images/Emo6.gif כמו באקזיט..../images/Emo103.gif

שהם עשו חיקוי של אבק כוכבים ואז עפר אמר "מיטל, תנוחי"
עזבו, זה רק אני והאובססיות שלי

SofyTofy

New member
הם רעים, פשוט רעים../images/Emo103.gif

אורלי מתעללת בי נפשית

מבצע חדש: "לדרדס את איציק"

תפוזים יקרים! אני קוראת לכולכם: אנא! הצביעו עבור הראש הכחול של יצחק! אין דבר שיגרום לכולנו סיפוק גדול יותר מלראות את יצחק חנון-פרב הולך במסדרונות תפוז אנשים עם שיער כחול! הצביעו עכשיו!!! נ.ב. 1. אנחנו לא רעים - אנחנו מרושעים. 2. אנחנו בהחלט שרוטים. 3. סופי טופי - אני א-ו-ה-ב-ת להתעלל בך.

SofyTofy

New member
אני על סף דמעות../images/Emo103.gif

ואת אומרת לי שאת נהנית להתעלל בי?
לא מתעללים בי כשזה קשור לקרייג!!!!!!
אבל את לא רק א-ו-ה-ב-ת להתעלל בי, את גם א-ו-ה-ב-ת אותי נכון?
(או שלא)

SofyTofy

New member
דרך אגב...../images/Emo103.gif

היה לי משפט ממש טוב לתחרות המשפטים הכי גרועים שאומרים כדי להיפרד (או מה שזה לא היה
) ופשוט שכחתי אותו. בכל מקרה, קבלו בכורה עולמית למשפט הכי ידוע בח'4 - יש לך יופי טבעי, חבל שהטבע אכזר. ויש גם את - יש לך יופי נסתר, חבל שאף אחד עוד לא מצא אותו. (אבל זה לא שווה
)

מבצע חדש: "לדרדס את איציק"

תפוזים יקרים! אני קוראת לכולכם: אנא! הצביעו עבור הראש הכחול של יצחק! אין דבר שיגרום לכולנו סיפוק גדול יותר מלראות את יצחק חנון-פרב הולך במסדרונות תפוז אנשים עם שיער כחול! הצביעו עכשיו!!! נ.ב. 1. אנחנו לא רעים - אנחנו מרושעים. 2. אנחנו בהחלט שרוטים. 3. סופי טופי - אני א-ו-ה-ב-ת להתעלל בך.

את סובלת מזכרון לטווח קצר כמו דג?

אולי הגיע הזמן באמת שתשתקי קצת כמו דג... השתיקה יפה ... כמו במדבר.... עם הרים מכל הכיוונים... ורק הרוח והשקט מדברים. תאמצי קצת את השיטה הזו :)

פואטי שמואטי...הוא פשוט מיובש...

הוא לא שתה את מנת הטרופית היומית שלו ולכן הוא התחיל לדבר על המדבר, ההרים והגבעות. את מדמיינת את החנון הזה במדבר? הוא בטח קרא איזה ספר שירים בו תוארה לה הרוח המנשבת. זה הכי קרוב למדבר שאני מדמיינת אותו. או אולי בעצם הוא קרא את...ספר "במדבר" בתנ"ך כי הוא רוצה לעלות שוב לתורה? מה יהיה השלב הבא יצחק? ברית מילה? עקידה...? הממממ...עקידה...רעיון מעניין...איך לא חשבתי על זה קודם. נוכל לעקוד אותו עם העניבה שלו ואז להאשים את איריס D בעקיDה. גאוני! מי בעD?

SofyTofy

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

"את מדמיינת אותו במדבר?"
עד כמה שידוע לי, אוהד (גרררר אוהדי
) הוא זכר. אבל אני מוכנה לבדוק
עידו סתום, אני לא סוטה.

SofyTofy

New member
על אילו סמים את?../images/Emo103.gif

אני על אקסטזי, ודפקתי קצת ייגרמייסטר על הבוקר. וואו, החיים טובים.. עעעעעעעעעעעעעעעעעעע הפילים הורודים רודפים אחריי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה היה לא ברור? הגבת לoh-da וחשבת שהוא בת, והוא בן, ואמרתי שאני אפילו מוכנה לבדוק אם זה נכון ולהוכיח
ואז כתבתי לעידו שיסתום - כי אני לא סוטה! הכל ברור? רוצה שכטה?

למעלה