הכל בגללך לונה!!!!!!

OFIRB9

New member
הכל בגללך לונה!!!!!!

אני חייבת לשים את פרק 3! בעעעעעע! >< חחחחח סתם הנה לכם, אין לי תמונה בנתיים אבל עוד תראו את כל יצורי המים שלי ^_^ פרק 3 "תפסיק לעשות את זה!" צעקה על טוני, הוא שוב גרם לזוקריק שלו לחשמל את הים ושוב התחיל הויכוח המיליון, אנה ושייאצו כבר הלכו הרבה קדימה, כדי לא להשתגע, טוני צועק על ג'ואנה, והיא צועקת עליו. "אני צריך לאמן!" "אבל לא לפגוע בעוד יצורים!!!" "צ'יי" נאנח שייאצו וגם אנה נאנחה "תראו! חוף ים!!!" צעק טוני והצביע קדימה שם עמד חוף יפיפה ושקט עם סלעים גדולים בצדדים וגם כמה רחוקים בתוך המים "חוף מושלם למנוחה את לא חושבת אנה??" הוא שאל אנה גרדה בראשה "היא מנסה לומר שעצרנו לפני עשרים דקות..." אמרה ג'ואנה "כן, אבל אני צריך לתת לפוקימונים שלי לשחק!!" אמר טוני ורץ לחוף "לא שווה לנסות לעצור אותו" אמרה ג'ואנה והלכה אחריו "צאו!!! כולם!!!" צעק טוני והעיף שישה פוכדורים לשמיים יצאו משם רייצ'ו, פונורוק, יצור פנדה על חושי, אג'סטי, חתולת החשמל, זוקריק, הדבורה הרובוטית, קוקוליף, תרנגול האבן והאיגרוף, וסקרמורי. "אוקי נו טוב... צאו כולם!" קראה ג'ואנה והוציאה את כל פוקמוני המים שלה, נלה הפליפרין, פוליוואג, דרווקווין, דג סילוראט, וזואורק עם אבן שינוי צורה. "וואו! זואורק שיכול לשנות צורה??" התלהב טוני שינוי הצורה הוא מהלך מתוחכם, רק המאמנים והפוקימונים הטובים שלהם יכולים להשיג אבן שינוי צורה, שתגרום לפוקימונים שלהם ליכולת להשתנות ולהיות חזקים יותר ובעלי יכולות טובות יותר, למשל זואורק לא יכול לנשום מחוץ למים, אבל הוא יוכל אחרי שישנה צורה, עם לפוקימון יש אבן שיוני צורה, זה יעשה שהוא לא יוכל להתפתח, אז כל מאמן חייב לבחור עם לתת לפוקימון שלו להתפתח או לשנות צורה "כן" אמרה ג'ואנה "ככה הוא הרבה יותר מהיר, וגם מסוגל לשלוט בחשמל שלו" כל הפוקימונים התחילו לצחוק ולשחק, בזמן שטוני אנה וג'ואנה ישבו על החוף ונחו "אג'סטי!" קראה האג'סטי הקטנה היא פוליוואג שייאצו וזוקריק החליטו לשחק תופסת, והיא התופסת "זהירות!!!" קראה ג'ואנה כשזוקריק טס סנטימטר ממנה בורח מאג'סטי "פולי!" קפץ פוליוואג ונכנס למים, קפץ על אחד הסלעים הרחוקים, לאן שאג'סטי לא יכלה להגיע, היא נכנסה למים בכעס וניסתה לשחות, כשהכתר שלה נגע במים אור צהוב התפשט שם "פולי?" שאל פוליוואג שניה לפני שחטף זרם חשמלי אדיר "מה קורה שם?" שאלה ג'ואנה והעירה את טוני "ממ...מה?" הוא מלמל "כולם לחזור! בואו הנה!" הם קראו וכל הפוקימונים התאספו, חוץ מפוליוואג שנעלם "איפה פוליוואג?" שאלה ג'ואנה "הוא בטח שם, במים אני אלך לבדוק טוני עמד להציץ במים, אבל משהו השפריץ עליו "היי! גועל נפש! מי זה היה?!" הוא צעק רטוב כולו "פוקמוני מים" אמרה אנה "אני יודע את זה!" טוני הסתובב וראה שאנה מצביעה לים, היו שם המוני פוקמוני מים, מי שהשפריץ על טוני היה בארפיט, פוקימון המדוזה החשמלית, חוץ ממנו היה שם סנייק, פוקימון בחירת המים של אזור הרמוניה, דרווקווינים, קטסי, התפתחות המים של ליליקאט, מקרולה, פוקימון נחש חצי מים חצי חלל, כמה פולירטים וסרטני זיומרה, וכולם נראו מאוד כועסים "הם כועסים על האג'סטי שלך" אמר ג'ואנה המקרולה זרק את פוליוואג מחוסר ההכרה לחוף "פוליוואג!" ג'ואנה התקרבה לבדוק את מצבו וכל הפוקימונים נראו כאילו עמדו להתקיף "עצרי!" צעקה אנה בפעם הראשונה ג'ואנה עצרה ופחדה לזוז "מקרולה!!!!" המקרולה הענק ירא קרן לכיוון טוני, שייאצו קפץ ברגע האחרון ועשה מגן אבן "פיו...תודה..." טוני נפל אחורה והתנשף, ושייאצו העייף עף עליו "הפוקימונים לא מרוצים, כנראה שאג'סטי חישמלה את המים והכאיבה להם" מלמלה ג'ואנה, עדיין מפחדת להזיז שריר "מה אני אמור לעשות?!" שאל טוני בכעס "תתנצל!" היא צעקה וסתמה את פיה מיד "אה...סליחה?" אמר טוני, זה לא עזר במיוחד אנה התחילה ללכת קדימה "לאן זה אנה!? את משוגעת?!" טוני צעק אנה התקרבה למקרולה, ושלחה יד ללטף אותו, והוא ניסה לנשוך אותה "אנה תחזרי הנה מטורפת!!!" צעקה ג'ואנה אבל אנסטסיה לא זזה "שייאצו" היא אמרה, ושייאצו טס קדימה ועמד לידה "מתקפת עין אדום" היא אמרה ושייאצו ירה קרן אדומה מחלק המראה על ראשו, שהעיף את מקרולה בקלות אחורה ורחוק כל הפוקימונים ההמומים הביטו בשייאצו שהעיף את המנהיג שלהם בקלות כזו, וגם טוני וג'ואנה היו המומים "איך הוא...?" שאלה ג'ואנה "לא יודע" אמר טוני אנה הסתובבה, טוני הבחין שהאבן הכחולה על צווארה מנצנצת מעט, ולא היה בכלל שמש "איך עשית את זה אנה?" שאל טוני כשאנה עברה, אבל היא רק לקחה את התיק והתחילה להתקדם הלאה, שייאצו אחריה כל יצורי הים ברחו, טוני וג'ואנה החזירו את כל הפוקימונים ורצו אחרי אנסטסיה, שומרים ממנה מרחק של כמה מטרים "כנראה יש משהו שאנה לא מספרת לנו" אמר טוני "נצטרך לברר" אמרה ג'ואנה

Apikachu L

New member
חומוס!

איזה פרק חומוס!@ ממש פרק יפה
מתה על הפיק שלך!

OFIRB9

New member
טחינה!

סתאם.... אמרתי לכם שזה יתקשר לדיג'ימון (אבני שינוי צורה זה בול כמו דיג'יגדילה)אבל זה לא הכל אז כמו שאמרתי זה לא אופ!!!!! תודה על החומוס *מממממ*

למעלה