הכללות-פוביה?

בלאונט

New member
הכללות-פוביה?

תגידו לי אתם כאן אלרגיים להכללות או משהו? בכל פעם שמישהו כאן משתמש בשם קיבוצי (אני מצטער אם זו הכללה, בדרך כלל, אם לא אף פעם לא, או שאולי כן מידי פעם, כשאשר ה-``לא`` הוא שלילי) הוא מוסיף בסוגריים אלף התנצלויות. כן - כולכם עושים את זה. כוווווווווווווולכם! כולם! מוהאהאהא...

V. Ghost

New member
זה מזכיר לי משהו...........

אז למי שלא יודע קוראים לי אביעד וגם לשני החברים הטובים שלי והרבה פעמים כשאחד מהמורים מעיר לנו אז----בלי הכללות מה עוד שאנחנו יושבים אחד ליד השני ומשגעים את המורים זה יוצר עוד הרבה קטעים מצחיקים-והעוד יותר מוזר שכולנו מאותה עיר-רמת גן וכולנו נולדנו במאי קצת נסחפתי אבל אילו שמות פופולרים אצלכם/ן בלי הכללות Visible Ghost

Black Star

New member
טוב, איבדתי אותך איפשהו :)

כאילו, לא הבנתי ממש איך זה קשור להכללות...אבל לא נורא :) אצלנו בשכבה השמות הכי פופולריים לבנות הם ענת (יש 6 או 7), תמר, נועה... היינו 3 יעל בכיתה הקודמת, אבל בשכבה הנוכחית, שהיא הרבה יותר גדולה, יש רק 2 יעל בכל השכבה... בנים- לא יודעת... יש 3 דניאל בכיתה אחת :)

e-shfiyut

New member
אביעד?....לא נפוץ במייוחד...

יש לי 5 עדי... לא משהו נדיר במיוחד...אבל אין לי שום אביעד... חבל...

שני16

New member
אתה מוזר.....;-)

בכל אופן,גם אני לא הבנתי מה הקשר לשמות,אבל לאחת החברות הכי טובות שלי גם קוראים שני...לעוד שתי חברות טובות שלי רואים יעל,ויש לי שתי עדי בכיתה,וככה קוראים גם לאחותי..... איזה נושא מטומטם....בכל אופן,לא חסרים שמות נפוצים.... מה שכן,זה באמת משעשע שלחברים יש אותו שם....בנו אישית תמיד מתעללים...לאנשים זה נראה מצחיק מאד לקרוא `שני` ולראות את שתינו מסתובבות.....אני יודעת,כל אחד והבעיות שלו.... שני

goldy

New member
מה?:p

בפעם הבאה נא להסביר יותר טוב את הרעיון, לא הבנתי...

themeandi83

New member
זה כי הכללות הם לא דבר חיובי

רוב ההכללות די פוגעות ,ולכן זה הגיוני שאם עושים הככלה אז יתנצלו בשביל כל היוצאים מהכלל. זה כלל נורא חשוב. :) ``די לאלימות``

למעלה