הכלום האנסופי ....... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . אריה
A ariegur New member 22/4/01 #1 הכלום האנסופי ....... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . אריה
ת תלתן אירי ירוק New member 22/4/01 #4 wowwww vdvd.svhvhv, svsv aFGMmmds,safgggs.ssgdsijkkhbbvx(ggoeixnmenss, )vkjkfdcn. qocfbbcu xkikjde zoien co fbecd!!! kfjrhbpem. אריה?
wowwww vdvd.svhvhv, svsv aFGMmmds,safgggs.ssgdsijkkhbbvx(ggoeixnmenss, )vkjkfdcn. qocfbbcu xkikjde zoien co fbecd!!! kfjrhbpem. אריה?
A ariegur New member 22/4/01 #7 איך אפשר לבקש ממני דבר כזה? ועוד לטעון שאני קטנוני ? אם הייתי אומר שאני לא רוצה, אבל עם כל הרצון הטוב שבי, אני לא יכול. אריה
איך אפשר לבקש ממני דבר כזה? ועוד לטעון שאני קטנוני ? אם הייתי אומר שאני לא רוצה, אבל עם כל הרצון הטוב שבי, אני לא יכול. אריה
ת תלתן אירי ירוק New member 22/4/01 #8 ומה בסך הכל ביקשתי? קצת fgfddfb וקצת ,tushuymn ? תתבייש לך!!! תא``י (מחפש את הקיר הקרוב להטיח בו את ראשו. ולסנן ``איזה אידיוט הייתי``)
ומה בסך הכל ביקשתי? קצת fgfddfb וקצת ,tushuymn ? תתבייש לך!!! תא``י (מחפש את הקיר הקרוב להטיח בו את ראשו. ולסנן ``איזה אידיוט הייתי``)
2 2lucky New member 22/4/01 #9 יש לי פתרון בשבילך... אם תעשה fdsdsfgeff fdfd רק פעם אחת...לא יותר הכל יראה אחרת...
ת תלתן אירי ירוק New member 22/4/01 #12 קודם כל... זה sslrjwoive ולא jkbveljkljv (אני נורא מבקש לדייק!) חוצמזה, נראה לך שהמינימליזם יעבוד? תא``י (שמוצף בסקפטיות)
קודם כל... זה sslrjwoive ולא jkbveljkljv (אני נורא מבקש לדייק!) חוצמזה, נראה לך שהמינימליזם יעבוד? תא``י (שמוצף בסקפטיות)