הכלב הלבן

gitzu

New member
הכלב הלבן

מה אפשר לעשות עם הבולדוג/בוקסר הלבן ?היום הוא כמעט טרף את הכלב שלי (הוא כבר היה בין מלתעותיו) כשטיילתי איתו בבוקר , נמאס מבעלי כלבים שלא לוקחים אחריות !!!!!!

אירילה

New member
יש להתקשר ללוכד הכלבים של המועצה

מספר הנייד של לוכד הכלבים של המועצה הוא - 0522445731 - שמו מנשה. ניתן להתקשר אליו ישירות והא מגיע. כפי שעשו תושבים בחודש שעבר בקשר לכלב הלבן... הזעיקו אותו והוא הגיע ,כנראה שהקנס ששילם לא היה מספיק ,משום שבפעם השניה הקנס מוגדל ל 500 ש"ח לא כולל הוצאות מזון. איך כתוב בחתימה שלך....לא לאטום אזניים........

הכלב הלבן

הכלב הלבן הוא כלב ידידותי מאוד . מי שמסוכן זאת השכנה ממול ,שחוץ מלעשן סיגריות ליד ילדיה ,לדבר בטלפון ,ולהשמיץ כלבים לא עושה כלום . בענין הכלב אנחנו משתדלים להחזיק אותו סגור בחצר ,וכנראה מי שפותח את השער ונותן לו לברוח תנחשו????????????אז מה לעשות ? אולי למשהו יש רעיון איך להעסיק את השכנה ממול שתפסיק להכנס לנו לחיים ולהציק אותה שכנה אומללה החליטה לפני שנתיים שהילדים שלי פרצו לה לבית {אולי משהו רצה לגנוב תחתונים לבעלה לעשות אוהל} לפני זה היא התלוננה על בזבוז מים אצלינו {אנחנו אוגרים מים בחורף}וכמו שנאמר דין מלשן כדין גנב ולשנה החדשה אני מאחלת לשכנה שתעברי דירה ולא תזהמי את הרחוב שלנו בעשן המבחיל שלך ,ובנוכחות המרושעת שלך ובחניה העקומה שתופסת שלושה מקומות ליד הבית שלנו ,

למעלה