הכלביה שנפתחה...

הכלביה שנפתחה...

שמעתי שנפתחה כלביה במשתלה הישנה... אפשר לבוא לאמץ? מה.. מה הולך שם?

וואלה, ראיתי שם אור בלילה ותהיתי מה זה

כלביה אתה אומר? מישהו יודע על זה משהו?

רותי777ח

New member
לגבי הכלביה - שאלות לטל או למי שיודע

1. קודם כל האמנם מדובר בכלביה? 2. האם מישהו אישר את הפרויקט? 3. אם כן האם חתמו איתם הסכם הכולל תשלום עבור הקרקע, תנאים בהם ניתן לכפות עליהם להפסיק את המיזם? 4. האם יש פיקוח וטרינרי? האם יש הבטחה שאין סיכון וטרינרי לבע"ח ולבני האדם בכפר? 5. האם מישהו לקח בחשבון רעש? האם מישהו בדק האם רעש מכיוון זה מגיע לבתים הדרומיים של הכפר? אלו השאלות שכרגע מטרידות אותי ואני מאד אשמח ללמוד שכל הנושאים הללו נלקחו בחשבון. רותי

הכלביה

מדובר ביזם פרטי ששמו עוז. הוא שכר את החממה של אריה הרמלין ישירות. המקום ישמש פנסיון כלבים . רמת הסניטציה שראיתי דומה לבית מרקחת. כחלק מהאטרקטיביות הוא חייב למתג את עצמו כך. נראה שהכי פשוט זה לשפוט את זה במו עינייך. בניגוד למה שחושבים הוועד הרגיש שהוא לא צריך יד ורגל בכל נושא ביישוב. וועד ההנהלה ידע מהפרויקט עוד בטרם הקמתו, והחליט לא לדון בכך. שוק חופשי. כמובן שאם יהיו תלונות, קל לנו, משפטית, לטפל בכך. והיזם מאוד קשוב לכך. אני מציע לתת לו צ'אנס . בברכה, טל ח. מזכיר היישוב

רותי777ח

New member
לא בטוח

בד"כ כלביות מנסות להיות עסק רווחי - זה מקום בו שומרים על כלבים שבעליהם נוסעים או מאפשרים המלטות או מכירה של גורים גזעיים וכו' וכו' אבל הכי טוב כמו שטל המליץ לקפוץ ולבקר שם. אני בטוחה שישמחו לענות לך על כל השאלות. אגב, האם אתה חושב שיכול להצליח בכפר חוג אילוף כלבים לנוער? יש לי הצעה ממישהו. רותי

רותי

אוקיי נלך לבדוק מה הסיפור בכלביה נשמע מענייןן בקשר לחוג לאילוף כלבים.. רעיון מעולה.. לפחות אני ילך.. יכול להצליח!!!

רותי777ח

New member
מצוין. אל תשכח לחזור לדווח לנו

מה הולך שם בכלביה.... ברגע שתהיה לי תכנית מגובשת לגבי האילוף אני אפרסם ואשמח להעזר בך ובחבריך כדי להריץ את העיין... נו, אולי הגיע הזמן שתגיד לנו מי אתה? רותי

אין בעיה

אני ידווח לכם... ולא אני מעדיף לא להגיד מי אני... בגלל שדיברתי בפורום לא יפה...

למעלה