הכלבה שלי נפטרה,

ביל בול

New member
הכלבה שלי נפטרה,

נראה לי הגיוני לקבור אותה בחצר,
שאלות :האם אני צריך להודיע למישהו ?
השבב האלקטרוני נקבר איתה ?

צריך לעדכן בפרטים של השבב שהיא נפטרה

ברור שנקבר איתה, למה לא?

לגבי קבורה בחצר, אל תעדכן אף אחד כי בעיקרון זה לא חוקי. אבל תחשוב טוב טוב איך לעשות את זה שחיות בר שאוכלות נבלות לא יצליחו לחפור ולהגיע אליה, צריך לקבור מספיק עמוק,.

FR12

New member
באמת?

זה לא חוקי לקבור בחצר? החצר שלנו כמעט מלאה בקברי החמודים שלנו.

yardy85

New member
תשובה

לא חוקי לקבור בחצר כי תוצרי גופות של בע"ח זה דבר שיכול לחלחל למי התהום ולהרעיל אותם.
גם אני קברתי את כלבתי הקודמת בחצר הבית

FR12

New member
בלי ציניות

באמת שואלת מהתעניינות, מה עם תוצרי בני אדם? ומה ההבדל בין קבורה בבית קברות לחיות לקבורה ביתית? שם זה לא מחלחל?

yardy85

New member
גם לקבור בני אדם אי אפשר בכל מקום שתרצי

צריך אישור מהמשרד להגנת הסביבה

FR12

New member
בית הקברות של היישוב

שבו אני חיה נמצא 500 מטר מבתי מגורים. לא סגורה אם יש הבדל גדול בין החצר שלי לשם.

yardy85

New member
כנראה שבישוב שלך אין הבדל

אבל תסכימי איתי שבמדינה מתוקנת, לא כל אחד יכול לקבור בעל חיים איפה שבא לו.
תתארי לך שלרפתן מסויים בישוב שלך הייתה מחלה ברפת ונהרגו לו 50 פרות. נראה לך הגיוני שהוא פשוט ילך לחצר, יחפור בור ענק ויקבור אותם?
כמו שאמרתי, גם אני קברתי את הכלבה שלי בחצר בלי לשאול אף אחד על כך, פשוט ראיתי שתהית מה ההיגיון בחוק

FR12

New member
לא מפתיע

אבל כמו הרבה חוקים אחרים (הגיוניים יותר או פחות) גם החוק הזה לא נאכף. וביישוב שלי קרו דברים הרבה יותר גרועים....אבל לא נכנס לזה.

32 דקר

New member
קבורה ביתית אסורה רק אם קיבלת אישור מהעירייה

חברה שלי באילת נקנסה וכשעדין התעקשה פשוט הגיע מישהו מהעירייה שם ופיקח שהיא שמה יציקת בטון בעומק שסיפק אותו (צחקנו שטוב שהוא לא מתעקש על מצבה משיש ). ואז הם אישרו.

מה שכן במקום אחר (מעלות) חברה אחרת שקברה את חתול המשפחה ציינה אצל הוטרינר העירוני שהיא קוברת אותו אצלה בחצר הפרטית ולא נתקלה בשום הערה/דרישה.
אז נראה לי שזה יותר קשור לחוקים המוניציפלים של אותה רשות.

את האמת שריגשת,צריך חוזק עצום לקבור בחצר .
מורידה ת'כובע.

32 דקר

New member
לא ממש נתון לשליטה- הוטרינר מעדכן

אין לי מלא דוגמאות רק זו שבאילת כששאל אותה הוטרינר מה היא עושה עם המנוחה היא ענתה שהיא תקבור אצלה בחצר . יום למחרת היה הפקח עם הקנס.

אנחנו קברנו בחצר

אפחד לא שאל אותנו מה נעשה בגופתה היפה

המרפאה הוטרינרית עידכנו את הרשויות
השבב נקבר איתה

מצטערת איתך, זה קשה לאבד בן משפחה אהוב

למעלה