הכלבה מצחינה

Boolintz

New member
הכלבה מצחינה

יש לי כלבה, מסריחה משהו. טוב מסריחה מאוד. בחודשיים שלושה האחרונים רחצתי אותה פעמיים, בהמלצת הוטרינר. עדיין מסריחה. היא עברה טיפול שיניים לפני 3 חודשים לערך. מאז אנחנו נותנים לה חצי גביע יוגורט ביו, שוב בהמלצת הוטרינר. הכלבה עדיין מסריחה. לא רק זה שנדמה לנו שהריח מתגבר. תסלחו לי על התיאור אבל היא ממש מבאישה. רעיונות הצעות למה זה ומה אפשר לעשות בנידון?

moran4691

New member
מאיפה הריח?

פרווה? פה? אחוריים? ובכלל למה הריח דומה? מה היא אוכלת? אם האוכל ברמה נמוכה, כגון דוגלי ודומיו, החלפה בהחלט תשפר. בנוסף, יש בשמים לכלבים בכל מספרת כלבים, אפשר לרכוש ולשים, זה לא ממש פתירת הבעיה, אלה רק הסוואתה.

Boolintz

New member
הריח הממש מסריח הוא בעיקר מהפה

מה אני אגיד לך, אני מרגישה כאילו היא נרקבת מבפנים, זה באמת מסריייייח. לפרווה יש ריח של כלבים, קצת יותר חריפה עכשיו בתקופת הקיץ, אנ באמת צריכה לספר אותה שוב (המצלה על מספרה בתל אביב?) את הישבן אני מנקה כל יום במגבון לח, ככה שבאמת לא נראה לי שזה משם. לגבי האוכל, היא אוכלת בלקנדו, אאל"ט. או שהיא אוכלת משהו של אותה חברה ואני אמורה לקנות בלקנדו בקרוב. לא זוכרת ממש. לגבי הבשמים, היתה תקופה שניסיתי את זה והיה לה את הריח מצחין שלה בתערובת של ריח של ספריי לשירותים. אכן, רק הסוואה וגם לא ממש טובה

ריח מהפה

מקורו מהקיבה או מהשיניים. נסו להחליף מזון, לצחצח שיניים אחרי האוכל, ובדקו תוצאות. קורה ששאריות מזון נרקבות בין השיניים ומסריחות.

Boolintz

New member
בקרוב נגמר האוכל, אז נחליף

וכנראה שאצטרך להתמיד עם צחצוח השיניים תודה

למעלה