הכלבה גוררת את הישבן על הרצפה

הכלבה גוררת את הישבן על הרצפה

שלום, עכשיו חזרתי מטיול עם הכלבה שלי וראיתי אותה גוררת את הטוסיק שלה על הרצפה ומלקקת את האיזור. זאת פעם ראשונה שנתקלתי בהתנהגות הזאת אז מיד כשחזרנו בדקתי את זה באינטרנט ולפי הבנתי זה יכול להיות בעיה בשקים האנליים. עוד דבר שגיליתי זה שחייבים לטפל בזה באופן מיידי או שיכולה להתפתח בעיה.
עכשיו הבעיה שלי היא שהיום יום שישי בערב ומחר שבת והוטרינרית שלנו לא עובדת מחר ואולי אפילו לא בראשון אז השאלה שלי האם המצב שלה ידרדר והאם זה מסוכן או שזה בסדר לחכות עד יום שני וזה לא קריטי.
תודה לעוזרים וחג שמח

לא נראה לי בעייתי

עד יום ראשון.
ראשית, לשים לב כמה פעמים היא עושה את זה
האם זה פעם פעמיים או יותר.
לעיתים זה רק גרד שמציק וזו הדרך לגרד את המקום. וזה עובר
ייתכן מצב יותר בעייתי למשל אם נתקעת קצת צואה באזור, או ליד, כדאי לבדוק וכמובן לנקות
לבדוק שיש לה יציאות רגילות
עם המידע הזה תפנה לוטרינרית.

הליכה על טוסיק /ישבן של כלב זה אחת משתיים

שום דבר לא מסטכן מידי.
שקים אנאליים מלאים ומציקים לכלב/ה . הוטרינרים שונאים את זה וגם הכלבים .אף יצור חי לא אוהב
שמכנסים לא משהו לפי הטבעת (לפחות רוב ההולכים על שניים)
האפשרות השניה ןהיותר שכיחה היא תולעים עגולים /מרובעים במערכת העכול של הכלב.
את שני הדברים עם מיטשל ז"ל(פשוט היתהב מבוגרת מדי והיגיע זמן להרדים)
הכלבה אשר אימצתי פינקי היא כלבה קטנה מקבלת כדור לתולעים- תילוע,כל פעם שהי הולכת יותר מידי על הטוסיק.כל כדור כזה אצל הוטרינרית שלה עוה 30 ש"ח. היא לפעמים אוכלת זבל מה שהיא מותאת ולא מצליחים להוציא ממנה .
בדרך כלל לא אוכלת זבל מבחוץ שומרים עליה

ליאת59

New member
חייבת לציין לטובת מי שקורא

הכלב שלי גורר את התחת כל חייו. מהיום בו הגיע אלינו, בכל פעם שהוא צריך לעשות מס׳ 2 הוא גורר את התחת כי כנראה התחושה גורמת לו שם לגירוי קל. לפעמים הוא גורר גם אחרי... בתחילה הייתי הולכת איתו לוטרינר ומקבלת כדורים נגד תולעים אבל כשראיתי שזה לא משנה את המצב הבנתי שהכלב פשוט אוהב לגרד את תחת

מה שכן, בכל פעם שהוא עושה את זה ליד אנשים אני צריכה להסביר ל״נשמות הטובות״ שלכלב אין שום בעיה ואין תולעים..

למעלה