הכלאה מה השם של האכלאה של אנקונדה צהובה אם בואה קונסטריקטור אימפרטור?? תודה לעונים
S salingre New member 26/6/04 #1 הכלאה מה השם של האכלאה של אנקונדה צהובה אם בואה קונסטריקטור אימפרטור?? תודה לעונים
S salingre1 New member 27/6/04 #3 רציני??? ומה שמו הלועזי? ומה שמם הלועזי של 2 סוגי האנקונדות שלא ניתנות להסגה בארץ? תודה מראש
י יונתן ורונסקי New member 27/6/04 #4 הכלאה זה לא מין, השם הלועזי הוא פשוט השמות של שני המינים שמרכיבים את ההכלאה עם X בינהם שמציין שזה שילוב של שניהם. על איזה אנקונדות אתה מדבר?
הכלאה זה לא מין, השם הלועזי הוא פשוט השמות של שני המינים שמרכיבים את ההכלאה עם X בינהם שמציין שזה שילוב של שניהם. על איזה אנקונדות אתה מדבר?
S salingre1 New member 27/6/04 #5 האאא היבנתי... המינים של 2 האנקונדות:אני לא יודע מה שמם אבל קראתי באתר של ד'ר אמיר מאורר שיש 4 סוגי אנקונדות ומתוכם רק 2 אפשר להסיג בארץ... עיניין אותי לדעת אין ניראים המינים שאי אפשר להסיג בארץ...
האאא היבנתי... המינים של 2 האנקונדות:אני לא יודע מה שמם אבל קראתי באתר של ד'ר אמיר מאורר שיש 4 סוגי אנקונדות ומתוכם רק 2 אפשר להסיג בארץ... עיניין אותי לדעת אין ניראים המינים שאי אפשר להסיג בארץ...
S salingre1 New member 27/6/04 #6 מישהו יכול בבקשה לשים תמונה של "בואקונדה"?? (משולב אם אנהקונדה צהובה-לא ירוקה או מין אחר)