הכי 0FF טופיק שבעולם

.Metal_F

New member
הכי 0FF טופיק שבעולם

תגידו לי להתחדש. אני כבר לא בודדה וגלמודה. קנו לי חתולה-גורה יפהפה ומתוקה. יש לכם הצעות לשמות? פיס אאוט

karl @epitaph

New member
למרות שזה לא קשור אני אענה

אני קראתי לאוגרת שלי פושקין (כן על שם המשורר הרוסי) ולדעתי זה אחלה של שם... אה...ותתחדשי:) -עדי-

MegA~MooN

New member
יווווווווו איזה מותק!! :cool:

המממ.. תקראי לה... אההממ... פנתרה מה הקשר?!? לא יודעת...

לחתולה שלי .....

קוראים פנטענבים ומי שלא הבין למה אז הממממ ופעם קראתי לחתולה קודמת מיצתפוזים ויש לי עוד מלא רעיונות

karl @epitaph

New member
פנטענבים זה אחלה

אבל אם כבר לקרוא לה קוקה-קולה ואם יש לך שתי חתולות אז לקרוא להן קוקה וקולה לדעתי רעיון גדול...

גלית 14

New member
תני לה שם של בן.

הכי כייף... ``חיים!!!!! בואי לאכול!!!! קיצי קיצי קיצי....`` חחחחח גלית

Bodom-child

New member
לילית`...

העוזרת היפהפיה של השטן.כמדומני גם לחתולה של דני פילת` קוראים ככה. שם יפה בכל אופן

untitled

New member
לחתולה שלי קוראים

כתם, למרות שאין עליה כתמים, סתם שחור ולבן בערבוביה (בלי אפור) והיא חתולה יפה מאד, וכמו שהיא יפה ככה היא סתומה.

.Metal_F

New member
:) אני פשוט אוהבת בנות עם שמות

של בנים. יש לי בחברים בשם אופיר לדוג`...זה פשוט מקסים. או תחשבו רגע ברצינות...מה יותר יפה מייקל בן או מייקל בת ?

אם היה לי חתול

עם עין אחת ירוקה ואחת חומה (לחתולים יש עינים חומות? לא נראה לי..) אז הייתי קורא לו וולנד (שמו של השטן בהאמן ומרגריטה). לחתול שחור (או אדום, בעצם) אפשר לקרוא רייסטלין (ובקיצור רייסט) (המכשף החזק ביותר ביקום, כמובן). אוזי זה שם טוב לחתול. אבל כל אלה שמות זכרים, קשה לי למצוא שם טוב לנקבה. אל תעזי לעקר את החתולה שלך! זה פשוט יהפוך אותה לכרית מטומטמת עם עיניים. עיקור של חיות מחמד פשוט שולל אותן מכל האופי והופך אותן למן זומבים חמודים. פעם היה לי חתול והשכן הרעיל אותו, כנראה. shine on

S.C

New member
פנטה ענבים זה גועל נפש!!!!!

תקראי לה מיצי... בגלל שזה לא מקורי אף אחד לא קורא לחתולה שלו מיצי ככה שזה כן מקורי

למעלה