הכי תלוש ממציאות

הכי תלוש ממציאות

מה הדבר הכי לא הגיוני שקרה לכם במנג'ר? לי היו כמה כאלה: 1.איצטדיון ר''ג אירח את גמר גביע אופ''א 2.דודו אוואט נבחר לשוער השנה בספרד 3.אייל ברקוביץ' חתם בבני יהודה 4.רביבו פרש והפך להיות מאמן סלטיק,ולקח איתה את אליפות אופ''א

Angeldust1

New member
...

1. ליכטנשטיין ניצחה את אנגליה 2. בלארוס לקחה את המונדיאל 3. שחקן פרש בגיל 24 וכמו תמיד בטח יש עוד אבל אני לא זוכר

positive energy

New member
לפרוש בגיל 24 זה דווקא הגיוני

אצלי איי פארו מגיעה למקום השני במוקדמות המונדיאל, אחרי נצחונות על צרפת, אירלנד, ישראל, ועוד כמה עובד הוא הישראלי הכי טוב (למרות שזה אצל כולם ככה) מכבי חיפה מגיעה לחצי גמר ליגת האלופות ויש עוד כמה שבטח שכחתי

עוד כמה שנזכרתי בהם

בלארוס לוקחת כל תואר שזז ואריק בנאדו מסיים עונה עם 19 שערים ו-21 בישולים{!!}

אמממ

לי אין שום דבר מיוחד אבל מה שכן המון פעמים סיימו חלוצים מהקבוצה שלי עם 70+ שערים לעונה וקרה מקרה שסיימתי עונה עם 30 נקודות הפרש ממקום שני ו80 שערים גבוהים מסך ההבקעות של כל קבוצה

Angeldust1

New member
חבר שלי הצליח...

להשאיל את דל פיירו למכבי ת"א

positive energy

New member
עוד משהו

שחקנים מעדיפים כבר בעונה הראשונה אותי (מכבי תל אביב) על פני ריאל, בארסה, יובה, מנצ'סטר ועוד

שומו

New member
אמממ...

ג'אמאייקה ונורבגיה העפילו לגמר המונדיאל ב-FM2 אצל בן-דוד שלי... בכלל, זה היה מנג'ר שרוט בשכל, היה שם את ג'רמי פעמיים, ישראל העפילה ליורו( כשגרמניה וצ'כיה לא) ורוסיה ניצחה את ארגנטינה ברבע-גמר המונדיאל. חבר שלי הביא את הרנאן ג'ורג' קרספו למכבי ת"א
.

Angeldust1

New member
אני לא מאמין מה שקרה לי עם נאפולי

עכשיו*!!!!!! החלוץ\קשר התקפי הענק שלי ניקיפורנקו שהוא אחד השחקנים החשובים בקבוצה פרש בפתאומיות באמצע העונה בגיל 31!!!!!
אין שום פציעה, הכל סבבה איתו והוא כל הזמן האחרון הבקיע ובישל בצרורות כמו תמיד. אני פשוט לא מאמין. *עונת 2012\2011 בCM01\02

Angeldust1

New member
בדיוק היום דיפדפתי קצת בדפי הפורום

וראיתי את זה... אחד הדברים הקורעים ביותר שראיתי בחיים שלי. אחרי דברים כאלה 3 ישראליות בחצי גמר הצ'מפיונס נראה הגיוני לגמרי

positive energy

New member
עוד משהו נחמד

יובנטוס מכרו לקבוצה ספרדית (בארסה או ריאל) את אילואנו ב20 ומשהו מיליון, אחרי כמה שבועות (בפגרה) הוא נמכר לארסנל בהפסד של 2-3 מיליון בלי לשחק! אחרי עוד כמה שבועות, עדיין בפגרה,ארסנל מכרו אותו גם כן בהפסד של איזה חצי מיליון ל... יובנטוס! עשו לפאמפן בית ספר

למעלה