הכי רשע.

הכי רשע.

מי הדמות המרושעת ביותר בעולם הדיסק? הרי כמעט לכולן היתה סיבה מסוימת להתנהגות שלהן. כסף, שליטה, דאגה, אהבה, וכ"ו. אני לא זוכר רשע אחד בעולם הדיסק שעשה דברים בלי מניע מוצדק. תקנו אותי אם אני טועה, אבל אוליי חוץ מריצ'ארד גילת (שגם הוא פעל למען כיסו בלבד) לא היה סתם רשע. בכל אופן, מי לדעתכם היה השפל ביותר עם המזימה הזדונית ביותר. מי היה הכי קרוב להגשמתה. וגם, מי האיש הכי רע של הפורום?

Athaclena

New member
לא נכון, לא חסרים

קודם כל קוראים לו reacher, לא ריצ'ארד. יש את teatime את Mr. pin את vorbis לא מספיק? כולם אנשים פשוט איומים ונוראים, ויכול להיות שיש עוד שאני לא זוכרת. שאר השאלות אני לא יודעת, ואין לי כח לחשוב

מה קרה לך?

ת'יאטם פשוט קיבל את הג'וב שלו מגבוה. וורביס עשה את מה שהוא חשב שטוב למען הדת שלו והעם שלו - הוא באמת האמין באום (או יותר נכון רתם את אום לעצמו), אבל הוא קנאי דתי אפשר לסלוח לו בדיוק באותה מידה את יכולה לומר שדיוס רשע.. הממ.. טוב דיוס באמת רשע. אה, מי היה מר פין?

נכון

אדון זמן לתה (אני יעל רנן ואני יעל רנן) לא היה חייב להיות מרושע, זה לא חלק מדרישות המקצוע. הוא אומנם קיבל הוראה מגבוה, אבל הוא ביצע אותה ברשעות, ולא בניתוק קר הרוח האופייני למתנקשים. לכן גם מתנקשים מקצועיים מהגילה פחדו ממנו. אבל הוא היה דמות שולטת ביותר, אז נסלח לו
.

המממ

אפילו אחרי שקראתי רק עשרה ספרים השאלה הזו כמעט בלתי אפשרית: האם לבחור ב קוין? שהצליח לא רע במזימותיו או אולי אבא שלו הוא בעצם הרשע האמיתי? מתד שני יש את הדוכס והדוכסית מאחיות הגורל... או wonse או הדרקון?? או אולי הרוח של הוליווד שאלה שאין לה תשובה....( אנשי KRULL?) זה כמו לשאול מי מכל הנוכלים של marvel הוא הכי מרושע בקשר לשאלה השניה... זה די ברור לא? אתה!

מחמם את הלב..

אבל הרוח של הולי-ווד פשוט חיפשה הגשמה עצמית - כמו כל מפלצת לאבקראפטיאנית.. הדוכס רצה לשלוט, וזה לגיטימי שיגעון גדלות הוא דבר לגיטימי וכל האמצעים כשרים.. כנ"ל לגבי וונס - הוא לא חשב שהתוצאות של זימון הדרקון יהיו הרסניות כל כך.. ומה עשו אנשי קרול?

ויימס

New member
באמת חשבתי על זה אתמול כשקראתי

אנשי המשמר ברכבת. כל הרעים שנתקלתי בהם עד כה (ולהזכירכם לא קראתי אלילי הקטקטים ולא קראתי מעבר ל-Times) היו מטורפים, חלשי אופי, מעוררי רחמים, או סתם לא ממש מעוררי יראה וכבוד, ולא מאוד מרושעים במובן של "אני עושה דברים רעים ונהנה מזה". וטינארי הוא די מרושע בלי שהוא בכלל בקטגוריה של "האיש הרע". הוא עולה לי על העצבים! הגיע הזמן שהוא ימות ו-ויימס ישתלט על העיר, לא? (חחח, גם גראני די מרושעת) המזימה הזדונית ביותר... וואו, איזו שאלה קשה.לילית' אולי? זה זדוני ביותר להשליט על אנשים אימה וטרור באמצעות אגדות.
הקיסר ההוא של יבשת משקל הנגד היה די מרושע, והוא עוד היה נוהג לחבר שירים על נרקיסים או משהו כזה!!!

ויימס

New member
אליס השחורה בכלל לא הייתה רעה,

היא רק הייתה שוכחת לנקות ציפורניים! אה, אתה לא קראת מכשפות בחו"ל? לילית' זה משם.

igreenwald

New member
יש רשע קטן שעלה בדעתי

באחד משני הספרים הראשונים מתואר דו שיח עם האדם שתכנן את הספינה הצבונאוטית שמתאר שהרבה הבטיחו לו דברים טובים ובסוף עשו אותו נכה הפעם הוא ביקש שלא לקבל דבר ושלא יפגעו בו יותר אך לבסוף הרגו אותו, זה בהחלט סוג של רשעות לעשות את זה. רשע קטן שכן הוא הופיע לעמוד בודד מתוך מרחב סיפרי עולם הדיסק וכמובן האבא ממעשי קסמים, הדוכס מאחיות הגורל, המכשפה האחות ממכשפות בחו"ל, המזכיר המלכותי וונס משומרים שומרים, והמתנקש המגלומן מאנשי המשמר יכולים לגשת לגמר בתחרות הזאת גם אם הם לא יזכו בתואר המפוקפק. השופטים מתוך עולם הדיסק יהיו רביעיית אפוקליפסה שכן לפי דבריו של פראצ'ט בבשורות טובות הם המייצגים את הרוע אך הם אינם שיא הרוע... באופן כללי טרי פראצ'ט הוא ציבעוני מידי מכדי לתת דמויות סטראוטיפיות של רוע מזוקק, וטוב שכך וכאשר הרוע אינו מזוקק זו שאלה של העדפה וטעם עד כמה רע הרע ועד כמה החולשות נסלחות מבחינת הקורא

igreenwald

New member
תרענני את זיכרוני

מה היא הספיקה לעולל בימי הזוהר הקצרים שלה?

למעלה