הכי קשה זה הבוקר...

דפנה43

New member
הכי קשה זה הבוקר...

בשעות האלה שאני מתעוררת שומעת את קולות הילדים (כבר די גדולים....) בדרכם לבית הספר...לכאורה ימים נינוחים....אז למה הבקרים שלי כל כך עצובים? זה באמת משום שאחרי לילות בודדים באים בקרים עצובים...?אולי אלה הם המעגלים שבהם סובבים אנשים שחיים לאורך שנים במסגרת שכבר מזמן נעלמה בה הזוגיות ונשארו המשברים? כותבת מתוך עצב עמוק ואמיתי.... יש לי הכל ילדים נהדרים, בית מדהים, עבודה נהדרת, המון המון חברים שאוהבים ורוצים בקרבתי אפילו האיש שחי איתי מבשל,מנקה,דואגלילדים...אבל ממני הוא רוצה רק שקט...כבר המון שנים... ומבחוץ אני יפה ומבפנים כבויה ואני שואלת את עצמי שוב ושוב את אותה שאלה:על זה מפרקים? על זה נפרדים? ואני פוחדת ואני עיפה...ואני לא יודעת להביט בעינים של גבר אחר ולבדוק אולי יש שם אהבה... אז אולי אני בכלל לא במקום המתאים...אבל אולי דוקא פה יש עוד אנשים שקמים כל בוקר ותוהים: לאן כל זה יוביל???????

ran34

New member
גיל המעבר..הורמונים? יעוץ?

למה להרוס ?..אולי כדאי להביא לשינוי אישי?.. בריאותי: הורמונים. נפשי: יעוץ.

האלי

New member
מגיעה לך תשובה יותר ארוכה ומפורטת

אבל במסגרת האפשר כאן ועכשיו: האושר, וגם האהבה, נמצאים בתוכך. טמונים בך כזרע שמחכה לנבוט. או אולי יותר כאוצר שמחכה להתגלות. מלאכת הגילוי של האוצר היא עליך. אם תחליטי לצאת בדרך אל האושר שלך זו תהיה הדרך אל עצמך. והיא תעבור דרך כל אותם מקומות אפלים שבהם תפגשי את הצדדים הפחות יפים שלך, אותם צדדים שאת טורחת להסתיר אפילו מעצמך. אחרי שתעזי להביט להם בעיניים, אחרי שתסכימי לקבל את העובדה שהם חלק ממך, אחרי שתקבלי את עצמך כמו שאת ותפסיקי להתבייש בעצמך. אחרי שתעיזי לקבל את עצמך, תוכלי לקבל גם את האחרים. בדרך הזו אל עצמך, אם תלכי בה בלי להרתע, תמצאי גם את מקורות האושר שלך. שלך, האלי.

הרה48

New member
תמיד קשה ליעץ, אבל

דפנה, קראתי את הדברים שכתבת, ואני מזדהה עם הדברים שלך, גם לי משפחה מקסימה וחיים מאוד נוחים ואני מזדהה איתך גם בעניין "ואני לא יודעת להביט בעיניים של גבר אחר ולבדוק אולי יש אהבה..." גם אני הייתי שם ורק בצ´ט פגשתי באהבה, בינתיים הרומן שלי מתפתחיפה, אבל לא סמוכה ולא בטוחה בשום דבר ובלי שום קשר, אני הולכת לפרק את הזוגיות שלי שנמשכה כ-20 שנים, אני לא בטוחה לאן אני הולכת אבל יודעת מאין אני הולכת ומבחינתי כרגע זה מאוד נכון לי,מרגישה שאם לא עכשיו זה פשוט ילווה אותי שזה רק עניין של זמן שאחזור לאותה נקודה, אבל כל אדם והיכולות והרצון שלו, הייתי ביעוץ מה שמאוד עזר לי לגבש את התחושות שלי וללכת איתן. בינתיים לילה טוב לך ואשמח להמשיך להחליף רעיונות, תחושות ולבטים.

למעלה