הכי קל להשמיץ

הכי קל להשמיץ

נכנס לפורום גורם אובייקטיבי וכולכם עסוקים להוכיח לו כמה רע לכם ובית הספר גרוע. כל מה שהוא אמר לגבי הנתונים נכון ומדוייק . יישר כח ,מי שלא תהיה אלימלך .

big2small

New member
...

האנשים פה לא סתם כותבים את מה שהם כותבים. אבל הם עוברים את הגבול..... אם זה מה שהתכוונת. כל אחד לא אוהב את הבית ספר שלו ומעדיף את הבית ספר השני ככה זה תמיד... לכולם פה "נמאס" מהבית ספר זה לא שרע להם שם.

murzik3591

New member
נכנסת בניק חדש ופרקת מהלב כל מה שהיה לך../images/Emo35.gif../images/Emo8.gif

עזוב, בוא נניח שאתה באמת בעל תפקיד בטכני. בושה לא רק לך ולא רק לחיל האויר, בושה לצבא שבן אדם כמוך לובש מדים עם דרגות, משרת את המדינה והדגל ומעודד את הנימה של המשתמש החדש שלך. בהזדמנות זאת אני מתנצל בפני חברי הפורום על זה שהגבתי לו בדרך שהגבתי, במחשבה שניה שהגבתי לו בכלל. ולגביך אם היה לי איזשהו כבוד אליך מפאת תפקידך והיותך אדם מבוגר אזי הוא פג, תוריד את הדרגות מכתפיך כי הם כבדות עליך. חייל אמור להוות דוגמא לכל אזרח, נימת הדיבור שאתה מעודד היא כמו מראה לאיך שהצבא שלנו נראה כיום. בוש לך.

pure_as_fire

New member
אין לי זמן לעקוב אחרי הכול

אתה יכול להסביר למה אתה חושב שהם אותו אדם?

murzik3591

New member
תפתח את הפרטים של "הבחור"

הכינוי נפתח בפורטל תפוז ביוני 2007, השירשור הזה זו הפעם הראשונה שאני שם לב לכינוי הזה בפורום הזה. סביר להניח שהוא נפתח במיוחד עבור הפורום הזה. מיד לאחר נפתחת הודעת עידוד ותמיכה מכביכול בעל תפקיד במערכת(מה שגם לא בטוח). בהודעה נאמר ש"הבחור" גורם אובייקטיבי, איך הוא הגיע למסקנה הזאת
הם מכירים
אולי הם בעצם אותו בן אדם
דבר אחד בטוח לשניהם יש את אותו מניע לכתוב בפורום. תעשה 1+1 לא צריך להיות שרלוק.

mgd3

New member
נראה לי אתה מגזים יותר מדי...

נניח שהניק זה אותו אדם אבל אתה מגזים מאוד באמרה שלך " תוריד את הדרגות הם כבדות עליך" האיש הוא קצין ומפקד בטכני ונראה לי לגיטמי בכך שהוא מעודד אנשים להגיע לבית הספר ולא כותב כמה חרא ואל תבואו. באופן הכללי יש דברים טובים ויש פחות טובים ואני מסכים עם מי שכתב מעלי שכל אחד לא ממש אוהב את בית הספר שלו אלא את השני.

murzik3591

New member
ההודעה שלו לא מעודדת אנשים להגיע לטכני

ההודעה שלו מעודדת להתבטא כמו תת אדם ואני עם כל הצער שבדבר נסחפתי ולרמה הזאת, הוא צריך להתבייש בעצמו שהוא מעודד דיבור כזה. בלי קשר לטכני או לכל דבר אחר, יש תרבות דיבור מסויימת שכנראה אינה מוכרת לאותו לובש מדים אבל הוא עדין לובש אותם. זה בדיוק כמו שיש תרבות נהיגה ועדין יש פושעים שיש להם רשיון. לא צריך לתת לזה לגיטימציה ולהגיד שזה בסדר
לא כל מה שקצין יעודד זה בסדר רק כי הוא קצין

mgd3

New member
חלילה לא התכוונתי...

שכל מה שקצין אומר זה בסדר, כי הרי קצין הוא גם אדם והוא טועה.

שרלוק , אתה לא בכיוון

ראשית , אני לא מכיר ת'מד"ר הזה בכלל . שנית, כשהייתי שוחר, הייתה מד"רית ולא מד"ר . קראו לה נאוית והיא הייתה מצויינת . שלישית, שום נימת דיבור ושום כלום - אין לך תשובה לתוכחה שלי אז אתה מתבכיין . אין לא יכול, יש לא מבין .

../images/Emo45.gif

ונניח והאלימלך הזה צודק.. אין לו שום זכות לדבר לאנשים פה בצורה שהוא דיבר. ואם המד"ר (בהנחה שהוא המד"ר) מעודד את זה כנראה המצב גרוע משחשבתי..

maxlvo

New member
אולי מספיק כבר עם כל הויכוחים האלה!?!?!?

תגידו אנשים, לא נמעס לכם להתווכח??? מה, אתם ילדים קטנים? גם הבעת דעות צריכה להעישות בצורה נכונה, ואין טעם לקלל פה אף אחד, זה לא עוזר! והערות כמו "בושה לצבא שבן אדם כמוך לובש מדים עם דרגות" ממש לא במקום כאן! כן, אולי המדר נמצא כאן כדי לשכנע אנשים ללכת לטכני, מה באמת חשבתם, שהוא יגיד להם לא ללכת לשם? ואם באמת היה לכם כל כך רע בטכני, למה לא עזבתם אותו? ולא, בבקשה אל תספרו לי סיפורים על זה שצריך לשלם 5 אלף ש"ח, וכדומה, אני מכיר מספיק אנשים שעזבו את הטכני ולא שילמו אגורה (אחד אפילו עזב בסוף כיתה י"ב). אני אישית מציע, תצרו פה אשכול (או אפילו עדיף שתעלו קובץ לפורום) שמכיל את כל התלונות (וההערות לגביהם) שיש לכם על הטכני. מי שירצה, שיקרא בו. לא צריך לשכנע אף אחד ללכת או לא ללכת, ובמיוחד לא בצורה הזאת.

למעלה