הכי סקסי....

• פותח הנושא .m
  • פורסם בתאריך

shirhayam

New member
הרשה לי לידע אותך

מזל עקרב תמיד היה ותמיד יהיה המזל הכי סקסי בעיני... קשה לי לפספס בחורים במזל הזה...אלא אם כן האופק שלהם שונה...

Kingomri

New member
הכי סקסי שלי

אני יודע שנזכרתי שנה אחרי כולם, אבל גם אני רוצה לענות: השעה: ארבע לפנות בוקר. לא נרדמת... הבושם: הריח של נקה 7 המדינה: סקנדינביה המושלגת, האח הלוהט השפה: צרפתית הבגד: חולצת גולף צבעונית בלי שרוולים הלוק: ספורט אלגנטי-שאנטי לבן מלאכי ישועי המאכל: שוקולד חם ונוזלי שמלכלך המשקה: ג´ין וודקה. ערבוב בעל פה הספורט: כדורסל. בעירום הריקוד: שיר שקט רומנטי לחיבוק צמוד העונה: סתיו, חם קר, ובלי ממטרים מיותרים הצבע: אדום. של תשוקה של בערה ושל דם המקצוע: רקדן בלט מודרני החיה: נחש המכונית: מוסטנג 65 צהובה עם גג נפתח המזל: בתולה. כמוני. הכי הומו-אירוטי הספר: התפסן בשדה השיפון של סלינג´ר השיר: Secretly by Skunk anasie השחקן: יאיר לוטן (בנות בראון, חובה!) השחקנית: אנה פקווין (הפסנתר, אקסמן) הזמר: מייקל סטייפ (אר אי אם) הזמרת: שינייד אוק´ונור הפוליטקאי: טוני בלייר הפוליטיקאית: כוכי מרדכי הספורטאי: מייקל אואן (ואני שונא כדורגל) הספורטאית: אנה קורניקובה הדוגמן: גילי בלומנר הדוגמנית: סנדי בר (ותאמינו לי!) איש הטלוויזיה: לואי ת´רו (ערוץ 8) אשת הטלוויזיה: יונית לוי הסרט: ג´ונסי עם דיוויד ארקט האתר: תפוז, למביני עניין היצירה: ציור השער של הנסיך הקטן כלי הנגינה: פסנתר כנף לבן גוון הקול: לחישה הצמח: ערבה בוכייה שפת הגוף: סיכול ידיים על החזה, ראש מורכן ונוכחות המבט: הכי ביישן בעולם, פאפי-אייז הפנטזיה: לחיות בארמון קרח כשמסביב גדר אש התנוחה: הוא יושב עליי האביזר: מעקה הפינוק: לעשות אהבה בלי לגעת הדמות ההיסטורית: אפולו. המלך האמיתי של האלים לידיעתכם ולטיפולכם עמרי

למעלה