הכי סקסי שלי
אני יודע שנזכרתי שנה אחרי כולם, אבל גם אני רוצה לענות: השעה: ארבע לפנות בוקר. לא נרדמת... הבושם: הריח של נקה 7 המדינה: סקנדינביה המושלגת, האח הלוהט השפה: צרפתית הבגד: חולצת גולף צבעונית בלי שרוולים הלוק: ספורט אלגנטי-שאנטי לבן מלאכי ישועי המאכל: שוקולד חם ונוזלי שמלכלך המשקה: ג´ין וודקה. ערבוב בעל פה הספורט: כדורסל. בעירום הריקוד: שיר שקט רומנטי לחיבוק צמוד העונה: סתיו, חם קר, ובלי ממטרים מיותרים הצבע: אדום. של תשוקה של בערה ושל דם המקצוע: רקדן בלט מודרני החיה: נחש המכונית: מוסטנג 65 צהובה עם גג נפתח המזל: בתולה. כמוני. הכי הומו-אירוטי הספר: התפסן בשדה השיפון של סלינג´ר השיר: Secretly by Skunk anasie השחקן: יאיר לוטן (בנות בראון, חובה!) השחקנית: אנה פקווין (הפסנתר, אקסמן) הזמר: מייקל סטייפ (אר אי אם) הזמרת: שינייד אוק´ונור הפוליטקאי: טוני בלייר הפוליטיקאית: כוכי מרדכי הספורטאי: מייקל אואן (ואני שונא כדורגל) הספורטאית: אנה קורניקובה הדוגמן: גילי בלומנר הדוגמנית: סנדי בר (ותאמינו לי!) איש הטלוויזיה: לואי ת´רו (ערוץ 8) אשת הטלוויזיה: יונית לוי הסרט: ג´ונסי עם דיוויד ארקט האתר: תפוז, למביני עניין היצירה: ציור השער של הנסיך הקטן כלי הנגינה: פסנתר כנף לבן גוון הקול: לחישה הצמח: ערבה בוכייה שפת הגוף: סיכול ידיים על החזה, ראש מורכן ונוכחות המבט: הכי ביישן בעולם, פאפי-אייז הפנטזיה: לחיות בארמון קרח כשמסביב גדר אש התנוחה: הוא יושב עליי האביזר: מעקה הפינוק: לעשות אהבה בלי לגעת הדמות ההיסטורית: אפולו. המלך האמיתי של האלים לידיעתכם ולטיפולכם עמרי