הכי מצחיק

thorondor

New member
הכי מצחיק

מה הקטע או הפרק שהכי הצחיקו אותכם בדרגון בול זי? (רק זי) הקטע שהכי הצחיק אותי היה בסאגת משחקי סל, בפרק losers fight first. כשהתלמיד של מר שטן (הבלונדיני, לא השמן) עשה אתה המתקפה שלו (beautiful flying rose attack), את המילה האחרונה של המתקפה (attack) וא אמר בצורה הכי נשית והכי מצחיקה שאי פעם שמעתי. אז מה הכי הצחיק אתכם?

Gohan

New member
אותי הצחיק

הצ´יק פייט הקצרצר שהיה בין בידרו (המבין יבין) לצ´יצ´י, בפרק שבידרו באה לבקר בבית של גוהאן כי היא רצתה שהוא ילמד אותה לעוף.

ואותי..............................

גם במשחקי סל.......... כשהרקיול (מר שטן) כל הזמן אומר: " Its just one of does tricks!!!, I can do it too!!!" זה פשוט קרע אותי מצחוק!!!

REDDITZ

New member
אותי הצחיק הקטעים של דבורה

כשהוא בגן עדן כשהוא נהיה טוב לפתע "and now my heart is full of love"

proof

New member
../images/Emo58.gifהוא העוזר של באבדי

והוא גם מלך השדים הוא גם תחת כישוף מאג´ין של באבדי

king kazabubu

New member
אחד המשפטים הכי מצחיקים בסדרה

לדעתי היה כשכולם טסו לטורניר וגוהאן מבקש לא להשתמש בסופר סיין אז בולמה אומרת שהוא צודק כי אז יבואו העיתונות לבית אז וג´יטה אומר I dont see a problem. when the journalists will come I will simply destroy them all!! זה היה כל כך מצחיק... והיו עוד המון בפרק 259 כשוג´יטה אומר לגוקו I´d rather be here over being in your stomach after one of your pig meals!!

Light woman

New member
למרות כל הסטיגמות הרעות עליו...

וג´יטה הכי מצחיק ושנון... אבל לא יותר שנון מפיקילה!!! (שם חדש לפיקו´ש המסכן) שאני אסיים להוריד את כל דרגון בול בערך אני אגיד לכם... בינתיים המשפט הכי מצחיק שאני חושבת שהיה זה "עוף מהשמים כוכב זבל!" המשפט הכי דבילי והכי לא קשור... שכמובן רק מתרגמי ערוץ המפגרים יכלו לעשות...

Piccolo

New member
יותר מטומטם היה כשגוקו אמר -

"קרירין,תשתמש בדראגון בול שיצרתי... לא אוכל לייצר עוד.. חלק מהדראגון בול שיצרתי הפכו לאבן..." או משהו כזה.. X_X ובסידרה עצמה הקטעים שהם.. הממ.. אוף.. שכחתי הרבה קטעים כבר... אולי זה שהם למדו נהיגה.. היו שם קטעים שהצחקו אותי.. ודיי לעוות את השם של פיקולו.. מספיק ערוץ הילדים דואג לזה X_X

G0nz0

New member
אני מסתייג

אתם מעוותים את השם של פיקורו !!! ביפנית אין את האות ל אז שתדעו שהאמריקאים שיבשו. גם לבולמה קוראים בורומה ולקרילן קרירין... הם לא שיבשו הרבה שמות... רק מקיטה, יאג´ירובה, דודוריו(לא נורא כל כך), ופאריז(!!!). לעומת זאת האמריקאים: בולמה, מאסטר רושי, יאממה, קינג קאי, סופרים קאי(וגם אח"כ הם שוב קוראים לו שין), טאו פאי פאי... אז תסתמו כבר!!! חוץ מ מקיטה ופריז הכול בסדר... (גם כמה התקפות..)

Taker Sucks

New member
זה לא בדיוק נכון!

האות R ביפנית מקבילה לאות L באנגלית. זה לךא סתם המצאה כי אין את האות L.

yoo

New member
עוד כמה דברים...

ביפנית האות R מקבילה ל L אז האמריקנים חשבו שצריך לתרגם את זה ככה, אבל הם לא מבינים ש: לא משנים שמות של דמויות!!!! סתם מפגרים...

G0nz0

New member
אותי הכי הצחיק בפרק 272../images/Emo58.gif

בסוף בסוף כשגוקו גוטן וטרנקס מתקלחים, והם הולכים מכות(ערומים)

Light woman

New member
שיניתי את דעתי... בפרק היום שני

ציטוטים:"מקיטה הלוחם האכזר" הקריין "הבחור השתגע!" וג´יטה+הרמת גבה....

Light woman

New member
או וי... הזוועה!!!

" אני מאבד דם בגלל יצור נחות!!! בושה!!!" וג´י אני שמה כאן את כל הציטוטים הדבילים חוץ מהצרחות הנוראיות שהם צורחים כאילו הם תרנגולים... "אני אהפוך אותך לאפר ועפר!" וג´י "אני לא רוצה למות בלי לאכול את האוכל הטעים של אמא" יאג´ירובה.. "אני אני אני אני אני אני אני חי!" יאג´ירובה שוב "איך ניצחת את ראש תפוח האדמה הזה, אתה ממש גיבור עולמי!" שוב יאג´ירובה... " טוב.. שלום! אני בורח מכאן!" רמז.. זה לא וג´י... " זה אולי תרגיל מכוער ונבזי אבל אני אוהב את התרגיל הזה! אני אהפוך לקוף ואמעך את קקרוטו!" " הרי ידוע שהקוף הוא חיה חזקה ושעירה מאוד!" וג´י... שניהם... "ואם הסאייאני לא יהפוך לקוף למרות שהוא מתנהג כמו קוף..." קאיו.. " חתיכת נפל!" וג´י " ליל ירח! הדבר שמחליף את השמש!" וג´יטה.. שוב... " אוי! משוגע! הוא ייצר ירח!" קאיו " אתה תתחרט שויתרת על זנבך יצור שחצן!" מענין מי שחצן פה וג´י... " איזה פחד!" הקריין... אחרי כל אלה.... תספרו, כי לי אין כוח... שימו לב כמה שטויות, בפרק אחד אקראי.... בלי כל הפעמים שקראו לוג´י מקיטה...

REDDITZ

New member
זה קטע ענק!!!!../images/Emo58.gif

שגוטן וטראנקס עושים פיוז´ן ואז גוקו הופך ל ס.ס איזה ענק זה!!!

על ההודעה שלך

אני נרשמתי לפורומים שלך אני לא יודעת כמעט כלום ילדרגון בול z אני יכולה רק לראות בערוץ 6 אתה יכול לשלוח לי קצת מידע או תמונות.

למעלה