הכי מפחיד אותי...

mosh_the_ant

New member
הכי מפחיד אותי...

להגיע להופעה ולראות שהכרטיס לא מחכה לי בקופה , אלא נח לו בת"א המעטירה במשרד כרטיסים.. ושום אדם עם שכל בקודקודו לא יהיה שם לעזור לי.. אבל מה, לא יוצא לי ללכת לקחת אותו (גם כן, מצאתי לי זמן למצוא עבודה חדשה!) או האימה ! , הו הכאב.. מספר 2 ברשימת הפחדים הוא שלא יסכימו להכניס מצלמות סטלס, למרות שאמרו שמותר מספר 3 - שההופעה תהיה מסרוחה, דבר שיבאס אותי לעד (בין השאר ההופעה הזאת באה לנחם אותי שלא הייתי בהופעה של מטליקה, אז בזמנו)

boaz10

New member
גם אותי זה מפחיד

קניתי כרטיסים בקרנות השוטרים והם אומרים שאקבל אותם במקום... עם הבלאגן שיהיה שם... אני רק יכול לקוות

פחד המצלמה

יש לי מצלמה סטילס קטנה (גודל של פלאפון) שגם עובדת כמצלמת וודיאו, יש לי למה לחשוש?

אני לא חושבת שיש ממה לחשוש

המפיקים והנהלתו של ווטרס מעוניינים למנוע צילומי וידאו "מקצועיים", שעלולים להמכר כבוטלגים. מן הסתם, לווטרס יש צלמים ומקליטים משלו, שינציחו את הארוע. לא נראה לי שמצלמות-טלפון, המצלמות באיכות נמוכה, הן איום מסחרי, ולכן לא יחרימו אותן.

Anuerysm

New member
לי דווקא יש פחד משלי

שאני לא אראה כלום אני 162 לעזאזל
אגב יש לי שאלה, ההופעה של ווטרס תהיה משודרת בטלוויזיה?

bentzi55

New member
יש שורות?

לא עומדים? ואיך אני יודע מה השורה שלי, הרי יש לי את הכרטיסים שאמורים להיות לפארק הירקון..

eizen16

New member
יש לנו פחד משותף !!

גם אני 162ס"מ !!! מקסימום נטפס על חומוס....

mosh_the_ant

New member
קונספרציה מספר 5506!

הם הורידו את החומוסים כדי שלמאותגרי קומה לא יהיה אפשרות ראיה !! מעניין אם מכרו כרטיסים מוזלים לאנשים גבוהים....

Silvernaor

New member
חששתי שיהיו הרבה יותר גבוהים ממני

ובסוף אני רואה שכמעט כל המעריצים כאן נמוכים... (אני 178) אולי בכל זאת אני אראה משהו...

bentzi55

New member
אה חח

אני 1.68 ואני עכשיו גובה הכי הרבה (ס"מ בחודש) נקווה שאני יוכל לראות אתת ההופעה.. :)

למעלה