הכי מסקרן בעולם...

הכי מסקרן בעולם...

אני לא יודעת מה איתכם, אבל אותי מעניינים פה כמה דברים... האם זרזיר הוא עדיין בגיל בית הספר? מי זה זומזומ שפתאום צץ? האם חיוך היא אחת מהמוכרות ופשוט שינתה שם? במה עסוק ד``ר קרוס שאין לו זמן אלינו? למה הנפש האלוקית אינו נכנס לעולם לצ`ט? בן כמה התמים? למה גם הוא לא בצ`ט אף פעם? האם מיקי כותב לשם הודעה או לשם מספרה? חבר`ההההההההההה.. תענו לי! שלכם, ירוק.

לדעתי.....

לדעתי זרזיר עדיין בגיל בית ספר. לדעתי זומזומ זה סתם מישהו אפור ולא חשוב. לדעתי חיוך היא אכן אחת מהמוכרות ופשוט שינתה שם. לדעתי ד``ר קרוס עסוק ברפואה וכדו` אי לכך אין לו זמן אלינו. לדעתי התמים בגיל העשרה. ולכן הוא גם לא בצ`ט(?). ולדעתי מיקי תמיד כותב הודעה לשם הודאה בכישרונותיו המבוזבזים. שכחתי מישהו? הא?

כפיתוש

New member
דעה קיצונית...

ב``ה לדעתי דווקא יש לכם בטח כמה טעויות. חוצמזה, מר נפש, שכחת את נפשך, עצמך ובשרך, ואם לא טועני ראיתי אותך באיי או אל. (מזה גיל ביצפר?) ;-) תוהה, כפיתוש (שניםםםם שלא הייתי פה... ברוכה שובי)

ברוך שובך במאוד מאוד

כפיתו``ש. כפית של כסף. אני אכן מוותר על ההגדרה ``מר נפש``. באמת כיף שחזרת. משובב נפש.

התמ-ים

New member
הדברים החשובים ביותר בעולם, אמר שועל חכם אחד ...

ניסתרים מן העין ... (או משהו כזה) הנפש - אתה סותר את עצמך - אם התמים הוא בגיל העשרה, אז הוא בטח צריך להיות בצ`אט? לא? כמו הרוב שם ... וכפיתוש - לקרוא להנפש - ``מר נפש`` - זה לא נשמע טוב ... אין שום סיבה שהוא יהיה מר נפש ... :) וירוק - זה שאולי חלק מהכותבים בפורום אולי לא נמצאים בצאט, זה אולי בגלל שהם מפחדים או משהו כזה? או אולי בגלל שלא כל אלה שנמצאים די הרבה בצאט, לא מגיעים לפורום? כמו עוגן למשל ...

כפיתוש

New member
דבר פחות חשוב, אמרה כפית אחת...

הממ... טוב, אז ככה: התכוונתי לשוקולד מריר (איכסססס, לא חשוב, העיקר שהוא גם מתוק- השוקולד, לא הנפש) ;-) ותסלחו לי שאני פולשת לשורות לא לי, אבל ממש לא הבנתי מה שכתבת לירוק, *התמ-ים, אתה הבנת? - ראה הערה למטה. לא נראה לי, אבל בכל מקרה, תמיד אפשר לשאול את אמא, את המורה (של זה שבגיל ביצפר), או אפילו את הגננת, כן, יש לנו ילדים גם בגיל הזה. כתומה כבר, מרוב חיוכים וקריצות, אוותר למענכם על עוד תפוז, כפיתוש * המתרגם שתרגם הפך מר תמים למתוק תמים, אך לי זה ממש לא נראה.

התמ-ים

New member
כפיתוש, אני לא מוצא שום דבר לא מובן ...

אז להסברים - תפני אלי בצ`אט בהצ`טמנות ... אבל בעצם אני לא בצ`אט ... בעיה ...

למעלה