הכי מסכן :(

gs4ever

New member
הכי מסכן :(

כשחושבים על זה ניק הוא הדמות הכי מסכנה בסדרה . מערכת היחסים היחידה שהיתה לו היתה עם זונה ,שמתה והוא היה חשוד ברצח. איימו אליו עם אקדח (בפרק WHO ARE YOU ) . הייה לו סטוקר שגנב לו בגדים מהניקוי היבש ,זרק אותו מהחלון ובסוף ניסה לרצוח אותו . אין לו כל כך חברים והוא לא מחובר לאף אחד מהצוות ( לשרה יש את גריסום וגרג וקתרין עם ווריק). ואם זה לא מספיק יש את כל הסיפור של גרייב דנג'יר .

gs4ever

New member
זה כולם לא רק ניק

אני לא יודעת אבל יש בו משהו שממש דורש את זה . הם גם קצת מתעללים בגרג (שאני מתה עליו !!!!!!!!!!!
)האהבה הכוזבת שלו לשרה וגם ראיתי עכשיו את הפרקSwap Meet וצוחקים עליו שהוא הייה בתול עד גיל 22 :) . בכלל התסריטאים מתעללים בכל הדמויות מבחינה אישית אין שם אף דמות נורמאלית אם ילדות שמחה קתרין : בעל מתעלל ,אבא רוצח,חשפנית בעבר. גריסום : וורכוהוליק ,חירש,אבא מת שרה : אמא הרגה את אבא , משפחה הרוסה וכו כי לה יש המון בעיות . ניק :כבר פירטתי . ווריק :מכור להימורים גרג:הוא פשוט מטורף אין משהו מיוחד אחד שדפק אותו אבל אני בטוחה שהם ימציאו איזה משהו.

הילה הץ

New member
הם באמת מתעללים בכל הדמויות

בכלל בכל הסדרה החיים הפרטיים אמורים בכל אופן לתפוס מעט מקום ביחס לחקירות, אבל אם נרצה ואם לא אנחנו מכורים לדרמות האמריקיות ובסוף מה שהכי מעניין אותנו זה החיים האישיים של הדמויות. אני חושבת שניק ו-ווריק דווקא כן קרובים, יש איזשהו פרק בעונה השנייה וגרג לדעתי הוא הכי "אאוטסיידר". בכל מקרה נראה שעכשיו התסריטאים מתחילים להתייחס יותר גם לצד האנושי והחברתי של הדמויות, שקודם היו עושים את זה אבל רק בנגיעות ורמיזות. ואני חושבת שניק הוא זה אם ה,ילדות המאושר" ואולי בגלל זה הדברים "הרעים" קורים לו כי השאר כאילו משתקמין מהעבר שלהם.

הדמר

New member
לדעתי...

גם בשרה מתעללים לא מעט, העובדה שהיא מכורה לאלוכהול עד כדי כך שכמעט העיפו אותה... וכמו שכבר אמרתם הילדות שלה היתה משהו שלא הייתי רוצה לחוות... הפרק הזה שלקחו אותה כבת ערובה... וכמובן ביחיסים שלה ושל גריסום שלא מובילים לשום מקום... דווקא ווריק יוצא משם בזול, הוא כמעט בלי בעיות... ובעצם גם גרג לא יכול להתלונן... ולסיום יש משהו שנקרא פד"ם (אני לא יודעת אם זה ר"ת או לא אבל זה לא משנה)שהפירוש של זה פרצוף דורש מכות ויש משהו בדמות של ניק שדורש התעללות...

gs4ever

New member
ההתמכרות של שרה

את ההתמכרות לאלכוהול המציאו רק כדי להעיף אותה מהסידרה כי היא התפטרה בגגל המשכורת.

הדמר

New member
אבל היה את הפרק שבו אקלי

השעה אותה וזה לא היה הפרק הראשון בעונה הזו... ואולי אני טועה אבל אני זוכרת שכבר לפחות בעונה ה4 היא היתה מסכנה כזאתי כאילו כל העולם מונח לה הצוואר...

gs4ever

New member
תשובה

טוב ההדרדרות שלה התחילה בעונה ה3 כשהיא הציעה לגריסום לצאת איתה והוא סירב ואז הנאום שלו בBUTTERFLIED (אני מקווה שככה כותבים את זה) והראה לה שאין שום סיכוי כי הוא לא יקח את הסיכון . בעונה 4 היא בכלל די נעלמה (כאן ג'ורג'ה מתחילה משא ומתן על המשכורת שלה שבסופו היא מתפטרת )ואז הכניסו את ההתמכרות כדי להעיף אותה בסוף העונה אבל שכרו את ג'ורג'ה בחזרה . ובכלל לפי מה שגילינו ב COMMITTED(שזה הפרק שבו היא הושעה כי יש לה בעיות עם תיקים של התעללות בנשים בגלל המשפחה שלה) אז אפשר די להבין למה הדמות שלה כזאות אומללה ובכלל הם חייבים לפתור את המערכת הסבוכה שלה עם גריסום לכאן או לכאן כי אפשר זה התעללות בבחורה אני בחיים לא הייתי משפילה את עצמי בישביל אף בחור כמו שהיא עושה .

הילה הץ

New member
תיקון

committed זה הפרק בבית משוגעים שזה רק היא וגריסום. היא הושעתה ב"נסתינג דולס" (אין לי כוח לחפש איך כותבים את זה באנגלית)

ווריק

מכור להימורים ורואים עליו שהוא עבר הרבה.. אבל אולי אני סתם מושפעת מהביוגרפיה של דורדן[אח שנרצח, מכור לסמים ואלכוהול.. ידה ידה].

הילה הץ

New member
בכל זאת גדל עם סבתא שלו

באיזו שכונת מצוקה, אחרי שאבא שלו עזב ואמא שלו מתה. לכל הדמויות בסדרה יש ביוגרפיה מתוסבכת, זה כדי שהדמויות יהיו יותר מעניינות. מכיוון שיש מעט דמויות אז לכל דמות יש סיפור קיצוני.

הדמר

New member
וכמו שהילה אמרה היחיד שאין לו

ביוגרפיה כזו מתוסבכת זה ניק אז עכשיו מסבכים לו את החיים... (ובאופ מוגזם ניתן לומר שהוא יכול להתחרות עם חתול עם 7 נשמות)

gs4ever

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני פשוט לא מאמינה שעכשיו צריך לחכות שבועיים לפרק חדש !!!!!!!!!! וגם הפיצול המעצבן בערוץ 11 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וקראתי עכשיו ראיון אם ג'ורג'ה יש בו קצת משהו מעודד (אותי לפחות): CSI Files: Do you think the relationship between Sara and Grissom will be explored further this season, and if so, where would you like to see it go? Fox: I'd asked the producers about a year ago for a new boyfriend, and had brought it up a few more times. Sara's been lucky enough that she's had first of all this affinity for Grissom, and then there was a boyfriend, the paramedic, that she had for almost a whole season, and then there were a couple of guys in the lab that had had crushes on her, so I thought it might be through line for her. So I had said [to the writers], "You don't have to put it in the storyline or anything, but it could be even an off-comment that someone makes, that Sara's got a new boyfriend." So far they haven't done that, so it leads me to believe that they do have plans somewhere along the way for Sara and Grissom or something that's newer that's come up, that's even more recent to me, Sara and Greg, which has been tossed around a little bit. I think the last time Grissom said no, that Sara decided that that would be it, that she wasn't going to chase him anymore, and indeed if there was anything ever to happen between them, he would have to reopen the door. So the ball's definitely in his court. I do think the producers have plans. The whole Sara and Grissom storyline originally would have kicked off with a bang [in "Gum Drops"], but unfortunately Billy had a loss in his family so that story's been on hold since that time. George stepped in beautifully on very, very short notice and they changed the story slightly obviously. We didn't do the scene where George and I would be in the hotel room together instead of her and Grissom. But we got to play some very beautiful stuff with his character coming off of "Grave Danger" from the end of last year. Sarah Goldfinger wrote that episode ("Gum Drops")--she threw all her heart into it and it was very disappointing for her that episode wasn't going to be what she thought she had wrote, and she stepped in and made something equally as beautiful.

הילה הץ

New member
קליפים מהפרק של מחר

אם מישהו רוצה, ועוד לא ראה את הפרקים האלו בשלמותם (אני כזו ואני חושבת שאני בעמדת מיעוט)יש קליפים מהם באתר tv.com, אני ראיתי אותם והם עשו רושם ממש טוב, אבל אני גם מאוד אוהבת את טרנטינו גם ככה אז לא נראה לי שאני אחשוב שהם גרועים.

למעלה