הכי מסכן יונתן........

הכי מסכן יונתן........

יש לו אישה כוסית מאד אבל...... נקמנית בצורה לא הגיונית!!!!!!! מזוכיסטית מסוכנת לציבור הרב שאפילו 2 הילדים שלה לא צריכים להיות בקרבתה! יש לו אבא ששונא אותו ורוצה לנשל אותו מהירושה (ואפילו הוא זה שהציע להגיש תלונה נגד בנו) אחיו החורג דורון מסוכסך איתו. עמרם דואג "לטפל" באשתו. מפיצים עליו שקרים ושמועות. המשטרה לא מאמינה לשום מילה שהוא אומר. אבל הכי משגע אותי שפעם הוא אמר לאשתו "אל תדאגי אין לי מכשירי הקלטה"! אז זהו, שעם כל הכסף שלו הוא יכול לקנות מכשיר כזה, להקליט את אשתו המזדיי... ולהראות לכולם את מה שהיא אמרה! אותו דבר מאיה יכולה לעשות עם סמדר, להקליט אותה ויאללה דורון יזרוק את המכשפה!!!!!!! :) אני מקווה שככה הכל ייגמר. סמדר + גלית = השטן בהתגלמותו!!!!!!!!!

GK_FF

New member
רדיוטייפ קטטן וכל הצרות לפח! ../images/Emo9.gif

גם אני חשבתי על הרעיון של המכשיר הקלטה......

lehayey aava

New member
ר ק לידע

יונתן הולך לאיים על סמדר במה שהוא יודע עליה(הבגידה) וכריח אותה להקליט את גלית ובאמת סמדר תקליט את גלית וכשגלית מגלה היא מספרת לדורון על הבגידה של יונתן וסמדר..

lehayey aava

New member
ז לא ספויילר

זה כולה קורה השבוע אפשר לחשוב מה קרה..אבך עם זה עשה לך משהו אז בפעם הבאה אני יזהיר

כל אחד שראה את הסידרה...

חושב ככה, שהם יכולים להקליט אחד את השני. אבל בכוונה עשו שזה לא יהיה ככה כי אז הסידרה תיגמר תוך 20 פרקים. חוץ ממכשיר הקלטה, ורדה יכולה לספר לדורון על הבגידה(כנקמה על זה שסמדר סיפרה ליונתן שאלכס בוגד בשלומית עם ורדה) של סמדר ולמה היא לא מספרת ?!? שוב, כדי שהסידרה לא תיגמר בפרק 20.

בלי רדיו בלי בלוט

דורון יעזוב את סמדר היא תלך לכלא אחרי שיתגלה שהיא בהריון מיונתן וגם בגלל שהיא היתה הסיבה לכך שאיריס מתה הרי היא הרגה אותה, יונתן יתגרש מאיריס ונדמה לי שגם אלכס יתגרש משלומית, עמרם יתחתן עם גלית אחרי הגירושים והיא תנושל מהירושה אחרי שיתגלה שהיא שיקרה למשטרה הילדים יגורו עם יונתן, סמדר תפגוש את אלי מרקו בכלא והם יתחנו אחרי שמישהו ילשין עליו למשטרה על עברו הפלילי והם יגדלו באושר את הילד של יונתן. רונה ודורון ומאיה וגידי יחיו בטירה של דורון ודורון ינהל את היקב כי אלכס פרש שלומית והקשיש של אתי יקשרו קשרי אהבה לפי מה שאתם אומרים אתי הולכת הרי עם יונתן אז אולי הם בסופו של דבר יתחתנו. מי יודע. וואלה היפים ולא כל כך אמיצים פה............ חחחח נוסח ישראל. רגע את מי שכחתי? טוב תסריט מעניין הא?

Gohan

New member
חחחחחחח נכון

אם סמדר וגלית יעשו פיוז´ן (מי שמבין, מבין), הן יהיו גלדר, או סמדית, וזה יהיה שיא הרוע בהתגלמותו! למרות שכולם די מניפולטיבים שם, שתי הביצ´יות האלה שמות את כולם בכיס הקטן.

hill_e

New member
שלום לכולם!

אני חדשה פה ומעריצה שרופה של "לחיי האהבה"... רציתי לדעת מה תחום הגילאים פה... ובכל אופן אם מישהו יכול לחבר לינקים לאתרים טובים שיש בהם טפטים וכאלה אז שיכתוב אותם פה. תודה ... הילי

למעלה