הכי מומלץ!!!!!!! כדאי לכם להגיע למרתון בשבועות בנווה מונוסון של אלי סגל יהיה אש
ע ע4444 New member 23/5/06 #1 הכי מומלץ!!!!!!! כדאי לכם להגיע למרתון בשבועות בנווה מונוסון של אלי סגל יהיה אש
ה הכל דבש55 New member 23/5/06 #2 אני כבר כמה ימים קוראת בפורום ותוהה, האם לא מגיעים מספיק רוקדים להרקדות של אלי סגל, שאתם מזכירים אותן שוב ושוב וקוראים לאנשים לבוא ?
אני כבר כמה ימים קוראת בפורום ותוהה, האם לא מגיעים מספיק רוקדים להרקדות של אלי סגל, שאתם מזכירים אותן שוב ושוב וקוראים לאנשים לבוא ?
ל לוליק האחת New member 24/5/06 #5 "אנשים טובים" שכמותכם ../images/Emo4.gif מה רע בקצת פירגון? תמיד יש את האנשים ה"נחמדים" שלא יכולים לסבול שחס וחלילה מפרגנים למישהו. מה לעשות, שיש אנשים שאוהבים את אלי סגל ורוצים שכן יבואו עוד ועוד להרקדה שלו, האם זה חטא?
"אנשים טובים" שכמותכם ../images/Emo4.gif מה רע בקצת פירגון? תמיד יש את האנשים ה"נחמדים" שלא יכולים לסבול שחס וחלילה מפרגנים למישהו. מה לעשות, שיש אנשים שאוהבים את אלי סגל ורוצים שכן יבואו עוד ועוד להרקדה שלו, האם זה חטא?
U union39 New member 23/5/06 #4 יהיה אש אז אחלה אבל לרקוד יאסו יפו בנווה מונסון קצת לא מסתדר אלי סגל אני מגיע מקווה שההר לא יוליד פתאום עכבר ונחזור הביתה עם הזנב מקופל בין הרגלים
יהיה אש אז אחלה אבל לרקוד יאסו יפו בנווה מונסון קצת לא מסתדר אלי סגל אני מגיע מקווה שההר לא יוליד פתאום עכבר ונחזור הביתה עם הזנב מקופל בין הרגלים