הכי מבאס שיש

נתי ב

New member
הכי מבאס שיש

רק אתמול הספקתי לצפות בפרק 11 של העונה ה-3 (ששודר לפני שבוע וחצי ביס), אבל כמובן שהקלטת נגמרה קצת לפני סוף הפרק. מי יכול לספר לי אם הפסדתי משהוא מיוחד בסוף ? ראיתי עד הסצינה שדבי באה להודות לבראין אחרי הפיטורין והם מעשנים ג'וינט יחדיו. מה קרה עם טד שנעלם והכסף של גאס ? משהוא התפתח עם האנטר ? נתי המסוקרנת.

B עדי

New member
חחחחחח

אני לא מאמינה...... ראיתי את זה לפני שבוע ואין לי מושג איך הפרק נגמר...... רגע-בעצם....כן! נדמה לי שהסוף היה שאמט ומייקל הולכים בבילון ורואים את אחד המסוממים שטד הסתובב איתם והוא אומר להם שהוא נסע לפאלם ספירנגס ואז מייקל אומר לאמט-בוא נמשיך לחפש אותו הוא סתם מסומם אל תשים לב (או משו כזה) ואז אמט אומר לו- לא, בוא נלך מכאן נדמה לי שזה היה הסוף אבל לא בטוח

E2100

New member
משהו הכי מבאס טוב שזה נעצר

נתי - כי באותו הפרק אחרי זה טד {{אמט חושב שטד נגמל על בטוח אמט וטד מחדשים את אהבתם עודפם -כי אמט מאמין לטד ועכשיו הוא גם ברוגז אם לינדזי ומל אבל טד לא שמח ,? אז יש לא סמים והוא גם נותן לאמט ואמט מנסה במיטה -יחד איתו {} אבל בסוף אמט לא ירצה לדבר אם טד כי גם הוא שיקר לו רימה אותו ? האנטר עוזר לדבי לתפוס תשוטר שהרג את ג'ייסון קמפ האנטר יצא בסדר נטי המסוקרנת

למעלה