הכי לבד שיש

s h o o s h a

New member
הכי לבד שיש

כשמגיע הערב, כשנעשה שקט סביבי, אני מרגישה את הלבד כשאפשר לשמוע את אוושת הרוח, אני מרגישה הכי לבד שיש. ולפעמים גם באמצע היום, כשסביב נעלמים קולות הרקע ... אני לא לבד מול המערכת, אני לא לבד במלחמות שאני מנהלת יש לי את הקרובים אלי, ילדיי היקרים, חברים אנשים מיוחדים שנוטלים חלק מאד מאד חשוב בחיי אלו שנמצאים שם כשאני זקוקה להם, שכתפם תמיד מוטה עבורי ויכולתי עוד להרחיב על אלו שאיתי ובכל זאת – ברגעי האמת, ברגעים שאני הכי זקוקה לַ – לא לבד, אני כל כך לבד רק אני איתי, עם עצמי, עם הדמעות ששוטפות את הפנים ואין איש לנגבן בלי הכתף להשעין עליה ראש עם המחשבות הכי מטורפות המחשבות הכי כואבות עם האמת ששורפת וצורבת ואני מרגישה הכי לבד שיש כי אני כל כך , כל כך, לבד (עצוב לי עכשיו, ולבד לי נורא, אז אני כותבת ...)

עד כמה שאוכל לתת לך

[
בטח לא עזר אה... מצטערת אבל מכירה את ההרגשה שלך לא תמיד הלבד הזה נעים..לפעמים ממש לא נעים במיוחד.. גם אני עכשו לבד עם הילדים שהיום הוציאו אותי מהכלים ונורא בא לי שהוא.. יהיה כאן לידי יחבק וילטף אבל.. הוא שם ואני כאן לבדי... יעבור ..גם את הלבד יפסיקו לנו... תחזיקי מעמד. שבת שלום מזל

*יערית

New member
שושה...../images/Emo141.gif

זה כואב....לקרוא..לחוש..ולהבין שלא כולם ברי מזל כמוך.. זה כואב כי באושר האישי שלך אין אפשרות להתחלק..ולחלוק ... וזה הכי כואב שכואב לאחרים ואתה לא יכול לעשות דבר כנגד הלבד הזה שרבים מרגישים.... אני מציעה הצעה שאני הייתי לוקחת אותה במקום של לבד... ישנה חבורה נחמדה במינה שמתארגנת הערב לבילוי בפורום גרושים אם יבוא לך תציצי לאן החליטו ...מבטיחה לך.... שם ...את לעולם לא לבד!!!!!!!!!
ולי המיפגשים עושים טוב...האנשים..השיחות...והלבד הזה שאני כ"כ מתעבת ולא רוצה אותו בחיי..יעלם בכל פעם! אני החלטתי שאני לבד עם עצמי לא יכולה לחיות!
אז אני אוהבת ח´ברה..הרבה ח´ברה..וממש לא חשוב לי מה פרויד או כל פסיכי אחר אומר על כך....העיקר להנות כל רגע מהחיים ... לא לבד! *יום אחד..רחוק רחוק בעתיד כשאגיע לשם למטה במקום הקריר והאפלולי הזה.. רק שם אני לבד....ורק שם לא יהייה לי עם מי לדבר...עד אז... אני רוצה תמיד להיות מוקפת. ואם לא בעיניין מפגשים את....מציעה לצאת לבר נחמד ולהנות מהנוף

*יערית

New member
הבהרה קטנה...

הקטע העליון התייחס אליי..דיברתי אל עצמי בהשלכה לדברייך ולכאב שלך. שבת שלום}{

angel151

New member
בוקר טוב לך יעריתוש../images/Emo24.gif

כל כך אהבתי את אשר רשמת אולי אוכל להיות חברה עם אותה אחת?

שושה

אין לי מילים כי מילים עכשיו בלבד הזה לא יתרמו אז אפשר אולי במקום לתת לך
גדול ו
?

מצוטטת

New member
את כתבת, ואני אתייחס

אם תשאלי את החברים כאן רבים יספרו לך עד כמה המונח הזה לבדעלה בין כתבי... כמה המושג הזה מזוּהה עימי......ובכלל ועכשיו אחרי שקראתי אותך, רגע לפני שחשבתי לפתוח שרשור חדש...... עושה שימוש בזה שלך ומצרפת לך את שרציתי להביא לכאן... כמו דג במים/אילן לזרוביץ באיזשהו מקום בעולם יש אגם ענק... (ציפור רואה אותי כך) ובתוך האגם חיים להם המון דגים מכל מיני סוגים דגים שחיים לבד וכאלה שחיים בקבוצה דגים גדולים, דגים קטנים והמון בינוניים. דגים ששוחים כל חייהם סביב שושנה וגם אחרים שמרוב שושנות נותרים עם עיניים בולטות יש דגים שמביטים על השוניות ולא על מה שלידן ולעומתם- אחרים שיורדים לעומק יש דגם שחיים בין הסלעים ויש- ששוחים במרכז האגם יש דגי חרב- שדוקרים בחרבם את מי שלא שוחה לצידם ויש כאלה שרוצים לשחות הכי מהר באגם. בין שני העולמות חיים דגים מעופפים ומאחורי הקוצים מסתתרים דגים שחושדים יש דגים מרשימים אבל מאד רעילים ויש גם דג זהב יש דגם קופצניים שלעיתים מרוב קפיצות מוצאים עצמם ברשתו ויש גם אחרים- שחושבים וחושבים... עד שנישלים. מידי בוקר יוצאים הדגים לחפש אחר מזון... חלק מוצאים אותו לבד חלק אוכלים על חשבון אחרים והשאר נותרים רעבים. מפעם לפעם הם עולים לאסוף אוויר ובכלל... רובם שוחים עם הזרם פרט ל... כמה שונים. באיזהשהו מקום בעולם יש אגם ענק... ואם פעם תגיע אליו, הקשב חרש למים ושאל את עצמך איזה
אתה
אז לא, זה לא ממש מתחבר באופן ישיר ללבד אבל עושה קצת טוב...לקרוא (לי לפחות) ולהרגיש שאני לא
בודד באגם.

אני

מה
המעופפים אוהבת את הלבד והרבה אוהבת את הח´ברה והבילויים נו כזאת
לא החלטי שפעם אוהב לבד ופעם ביחד (וטגידו לי מי? מי לא מרגיש לבד לפעמים?)

מצוטטת

New member
בויאנה אל תצחקי עלי

על הקטע הזה אחד מילדי עושה עבודת חקר ואני צריכה גם להיות
נגמרו נושאי הלימוד בבתי הספר...... לא יאומן.

r e d head

New member
שושה....

תהיי חזקה את יודעת גם על חברות טובות אפשר להשען לפעמים ולבכות להן. זה עוזר כשמוקפים בחברים שוכחים את הלבד לא יודעת עד כמה הוירטואלי עוזר אבל שולחת לך

מצוטטת

New member
בחיי

את "מציפה" אותי מחדש... ובכלל יש כמה מהכותבים גם, שחסרים כאן..... שווה להיזכר אמרת...... למה מי שוכח?

באמת הם חסרים...

אלונה אורלי אריסטו מלאה בקסם גורן שובו הביתה אתם חסרים לנו
(ואגב גם... כלנית יהודה חופשיה ברוח חופשי כרוח ים אתם חושבים שלא שמנו לב???)

מצוטטת

New member
הכי לבד שיש

חופשי זה לגמרי לבד / בנזין עשרים וארבע שעות ביממה למדנו את ואני את כל החוכמה לא ידענו ללמוד בעל פה שאחד ואחד זה בעצם הרבה עשרים וארבע שעות ביממה בנינו חומה של בדידות איומה ואז הלכנו ללמוד כל אחד בנפרד שחופשי זה בעצם לגמרי לבד חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד עשרים וארבע שעות ביממה טעות חזרה בטעות על עצמה מי ידע בסופו של חשבון שאחד ואחד זה בעצם המון חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד אז הלכנו ללמוד כל אחד בנפרד שחופשי זה בעצם לגמרי לבד חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד חופשי זה - חופשי זה לגמרי לבד אז ניזכרתי במילות השיר וכמו שכתבתי קודם זה הציף בי שוב תתחושות ואני בעולמי הקטן מודה שהניסיון הזה לעשות ת´הפרדה בין המושג לבד /לבדות לבדידות זהו לעיתים סוג של אינטרפטציה..... רגע לא להתנפל עלי ... יודעת יודעת שיש הבדל בין לבין- יודעת! מנסה רק להמחיש לך שזה בעצם לא ממש משנה איזו הגדרה נבחר...... כי יש את הלבד האיכותי...הטוב שתמורה לא קטנה בצידו החופש העצמאות וכל השאר ויש את הלב הקשה, המעיק המכביד ואותו, לעיתים אנו בוחרים... גם מבלי משים לב.... לא זה לא עושה את זה קל יותר נעים יותר, מעיק פחות זה רק ניסיון שלי לקשור בין הלבד שלי לזה שהבאת איתך לפה.

למעלה