הכי לא הגיוני

הכי לא הגיוני

מה היה הדבר הכי לא הגיוני בסדרה לדעתכם? ממש משהו שאל הבנתם איך הוא קרה, למה הוא קרה, מה הקשר שלו. אני לא הבנתי את כל מה שקשור בגאטומון, כי לפי מה שהבנתי, כשדיג'ימון אלוף משתמש בכל הכוח שלו הוא די-דיג'יגדל וחוזר לצורת טירון. לעומת זאת, במשך כל הסדרה גאטומון היא בדרגת אלוף, וזה ממש לא מובן לי. מה, אף-פעם לא נגמר לה הכוח? האי אמורה להיות יותר חזקה מגריימון, גארורומון, בירדראמון וכל שאר האלופים ואולי אפילו יותר חזקה מכמה דיג'ימונים בדרגת על. במשך כל העונה השנייה וחצי מהעונה הראשונה היא אלופה וזה ממש קטע מרגיז ומעצבן.

Digi Lista

New member
באמת מוזר...

עד עכשיו בכלל לא חשבתי על זה(אבל אני לא חושבת בכלל כי יש לי הרי פטור ככה שזה באמת לא מפתיע
),אבל אתה בהחלט צודק!!! ועד שאני אמצא דברים מוזרים(ויש כאלה,פשוט כרגע הם לא עולים לי לראש)אתם מוזמנים להשתתף גם,אתם יודעים מילי באמת מתאמץ ומגיעה לו הערכה והשתתפות או לפחות תשומת
לדיונים שהוא פותח!

star_female

New member
זה באמת מוזר

אבל אולי זה קשור לטבעת הזנב שלה? זה חלק מהכוח שלה, ובגלל שלא היתה לה את הטבעת בעונה השנייה היא יכלה לעשות ארמור-דיג'יגדל. מצד שני, זה רק עושה את זה *פחות* הגיוני, כי אז זה אומר שהיא מין אלוף ברמה של טירון... עוד משהו מוזר (או יותר נכון שלא הסבירו ממש.. או שאולי אני לא זוכרת? אבל אני חושבת שלא הסבירו את זה) זה הקטע עם הישות שנכנסה בקארי בעונה הראשונה. מה בדיוק היא היתה? וכמובן הסוף של פרק 48 בעונה השנייה שנעלם כלא היה בפרקים שאחרי זה (הקטע שקן בא לעזור לדיוויס להילחם במאלו-מיוטיסמון).

למעלה