הכי כיף לרקוד!

א י ל ה

New member
הכי כיף לרקוד!

לנגן ולשיר כבר פאסה. <א י ל ה אחרי 6 שעות בתנועה>

יעלילה2

New member
אני לא יודעת לגבי הכיסופים

אבל הכספים שבבנק זה משהו אחר, נגמרים וחוזרים חלילה

גונגו נחסם בעוד קומונה ! גונגו עוזב לתמיד !

חחחחחחחחחחחחחחחקקק טפו על קומונת נשים מנגה וגברים ממאדים ! המניאקים הזמינו את גונגו להצטרף ואחרי זה חסמו אותו ! הלוואי וימותו ביסורים קשים לפני ראש השנה ! גונגו ממש נפגע גונגו עוזב את תפוז גונגו נפרד בפעם האחרונה היו שלום כולם שתהיה לכם שנה טובה ושתגמרו טוב [רק לא על הדשא] כל דבר מגיע לסיומו וגם גונגו מיצה את עצמו כאן גונגו יזכור מבט ונגיעת יד [מאיה אוי מאיה] גונגו יזכור את כולכם מ
ועד לאסי מנגו מאינשטיין ועד אינגליש את המנעלת ואת יעלילה ויסלחו לגונגו אלו שלא מנה גונגו יותר לא יריק כאן שנה טובה היו שלום גונגו < גונגו יתגעגע אליכם יותר משאתם תשערו אי פעם >

יעלילה2

New member
יעלילה מציעה לגונגו

להיכנס שם מצד שמאל ולהוריד את הבטן מהראש עם ביופלקס זה נראה מבטיח, לפחות מבחינה רגשית יעלילה בטוחה שזה יעבור לגונגו הוא ירגע (עם היד הקסומה של מאיה (היום כבר אין יותר נסיכות קסומות?)) ויחזור אחרי ראש השנה, אולי אפילו לפני לעומת זאת יעלילה מקווה שהיא תחזור אחרי ראש השנה, עם אוזן ביונית יעלילה מצטערת למה אי אפשר באותה הזדמנות גם ציצים ביוניות ורגליים ארוכות בכמה סנטימטרים טובים אבל זה המצב אין מושלם :) אולי אם יעלילה היתה חוזרת בתשובה, אוכלת חסה מבושלת ועושה דיקור כמו שאמה הפולניה הבולגרית שהשתגעה בצפת אומרת, היא היתה מקבלת את כל החבילה, אבל יעלילה מעדיפה לוותר על זה ולהישאר עם ציצים רגילות ורגליים קצרות בלי עקבים יעלילה מתנצלת בפני גונגו שלקחה לו את פינת הבלוג האישית שלו אבל זה היה ממש מפתה ואל תצטער על הקומונה - נשים ממאדים וגברים מנגה זה אף פעם לא יכול להיות משהו טוב זהו אני גמרתי להגיד את שלי (גם את נורית אגיד למנעלת באותה הזדמנות)

גונגו מודה ליעלילה וכבר חש טוב יותר בזכותה

אין ליעלילה על מה להתנצל בפני גונגו-כל שלקחת-תבורכי גונגו פשוט נפגע מכך שמנהל בלי חוש הומור ועם איקיו 56 חסם אותו בלי סיבה ! גונגו אפילו לא הריק עליו או על אף אחת אחרת ודווקא היו כמה כוסיות שנפלו מצחוק שם בגלל חוש ההומור השרמנטי של גונגו גונגו אפילו היה רגיש ותומך והחמיא לבהמה ששוקלת מאה ועשר קילו וכתב לה שיופי זה דבר פנימי גונגו היה נורא עדין ולא הציע לה דיאטת יריקות יעלילה האם גונגו יכול לבכות על כתפך לרגע ? < גונגו באמת עוזב יעלילה-הפעם אין זאת בדיחה >

יעלילה2

New member
בוודאי אתה יכול להשתמש

בכתף השניה שלי (הראשונה תפוסה כבר עם המאהב הנשוי) יעלילה תתאפק מאד לא לצחוק כדי להשאיר כתפיים יציבות חוצמזה לנצח תישאר עמנו בפורום על קצה הלשון יעלילה חושבת שבזכות גונגו כולם כאן למדו לירוק כמו לאמות :( גונגו יכול לשבת ולהשאיל ליעלילה את הכתף שלו לרגע?

הכתף של גונגו לרשותך יעלילה

המאהב הנשוי של יעלילה כדאי שיתנהג אליה יפה תמיד גונגו תמיד יענה לקריאת מצוקה של יעלילה ואיפה שיש גונגו יש גם את האחוקים שלו מומי ודודו המאהב של יעלילה תמיד יהיה טוב ליעלילה או שיחדל מלהיות < גונגו משעין ראש בתוגה ובעדינות אין קץ על כתפה החטובה של יעלילה >

יעלילה2

New member
ולצלילי שיר הסיום של "חלף עם הרוח"

גונגו ויעלילה מתרחקים בדהרה עדינה לאור השקיעה הזוהרת בגוונים לוהטים, כל אחד לבלוגו

יעלילה2

New member
דהרה עדינה

זה דיגידם דיגידם דיגידם איטי, עיניים שלוחות לתקרה באקסטזה (אה סליחה לשמיים)

למעלה