שלא יחרימו אותי מהפורום, אבל אני לא בזבזנית גדולה. הדבר היחיד שעולה לי בראש כרגע זו האונו שלי. הידוע בכינוי - בץ! ואני הכי מרוצה ממנו בעולם (ורק כדי שתקבלו כיוון, הוא עלה לי פחות ממשכורות חודשית ממוצעת..)
הפריט הכי יקר אצלי במלתחה היא שמלה לבנה ארוכה צמודה ואלגנטית , בעלת כתפיות דקות , של ג'ורג'יו ארמאני. נקנתה באיטליה במחיר פשיעתי ושערוריתי שקשה להגיד. לבשתי אותה פעם אחת ויחידה . בארץ עוד לא יצא לי ללבוש אותה וזה בעייתי עיניין הצבע.
מבחינתי אני לא מצטערת על שום דבר שקניתי כי כל דבר שקניתי הייתה לו סיבה שקניתי וגם אם הבגד לא מוצא חן בעיני פתאום- לא נורא בכלל. ההוצאה הכי גדולה שעשיתי הייתה דווקא בקניית
כששילמתי 300 שקל בערך לא כולל פרחים שקניתי לה עם הזמנה של שליח. אני בד"כ לא יוצאת לשופינגים סוערים ובד"כ אם הולכת לקניות קונה כמה דברים וזהו כי אני אדם חסר סבלנות...
אני חולת קניות , יש משהו אחד שאני רוצה לקנות לעצמי זה שעון של SUB הוא פשוט יושב בחלון הראווה ליד העבודה שלי וכל פעם שאני עוברת הוא קורץ לי וקורא לי לקחת אותו . אני מתאפקת אבל לא לעוד הרבה זמן . פעם לחתונה של אחותי קניתי שימלה מדהימה שעלתה המון לבשתי אותה פעם אחת ומאז היא בארון נחה לה אבל אני לא מתחרטת ,כל המחמאות קיבלתי כל הערב היו שוות את המחיר .