..++**++..הכי יפה ב-א-ר-ץ..++**++..

adida333

New member
..++**++..הכי יפה ב-א-ר-ץ..++**++..

יואו הנינט הזאת כל כך מושלמת! כל פעם אני מתפאלת ממנה מחדש! כל תמונה שלה זה פשוט וואהוווו.. עם איפור בלי איפור עם פאן בלי פאן שמנה/רזה.. ש-ל-מ-ו-ת! מדהימה.. האישה הכי יפה והכי נכונה בארץ.. מה שנכון-נכון :] מי יותר יפה ממנה תגידו לי מי?! היא באמת הכי יפה בארץ.. חח רציני תחשבו על זה.. מי?! יעל בר זוהר?! נכנסת לתחת המושלם של נינט.. מי?! מירי בוהדנה?! שששש עדיף סתמו.. מי?! רוני?! מורן אטיאס?! אגם רודברג?! חחח לילה טוב.. מי?! מורן איזינשטיין?! טוב שלא עשתה מלא ניתוחים כדי להיות כזאת יפה.. נינה שלנו היא "100% טיבעי סחוט.. פשוט שיא השלמות בשיא הטבעיות.. חח ושלא תבינו אותי לא נכון.. אין לי בעיה עם אפחת מאלה.. פשוט אני רק רוצה להמחיש לכם כמה קטנות הן ליד נינטטטטטטטטטט היפה שלנו!!!!! מישו מערער?!

ניאום נחמד../images/Emo13.gif

את בהחלט צודקת

נצל"שש../images/Emo27.gif

הוספתי מלא תמונות לשרשור התמונות הגדול של נינו'שששששש... אתם מוזמנים להיכנס ולראות

../images/Emo45.gifהאישה הכי יפה בעולם אם כבר ../images/Emo9.gif

ואני לא מגזים בכלל
ואני חדש כאן אגב, אסי, 19, חולון

TֱAֱMֱIֱR

New member
וואואואו זה כזה שיוואואואו

היא כל כך מיייאוווו שבא לי לינבוח!

Vegetable Salad

New member
נכון לחלוטין ../images/Emo42.gif

אבל, מה שהכי חשוב שהיא בן אדם מדהים ונחמד, שהיא זמרת פשוט מדהימה ושהיא שחקנית משכנעת. הייתם מצפים ממנה להיות סתם עוד מישהי שהחבר של הבעל של דודה שלה זה המפיק (כמו רוב הבנות שציינת -לא שיש לי משהו נגדן), אבל היא ממש ממש ממש מוכשרת (וזה עדיין לא הורס לה את האופי) ובגלל זה אני חולה עליה.

למעלה