הכי גאים שיש!

הכי גאים שיש!

וואו. ראיתי אתמול את הפרק הראשון ו... ממש נראית אחלה סדרה! הרבה יותר נועז ממה שחשבתי שיהיה... תראו. זה שווה.

אולי

זאת סדרה יפה אם כל מה שאת מחפשת בסדרה זה "גאים" שדוחפים אחד לשני! אין לסדרה שום עקרון וזה לא משנה לי שכל מה שמדברים עליו זה סקס, ספרת כמה שיחות בין אנשים היו שם? אולי 5! גועל נפש של סדרה בלי שום תוכן, אז בואי נראה: לא סדרה טובה! אבל גם ממש לא סרט כחול טוב! אז מה הקטע םה? יעל

הקטע פה הוא

שהסדרה מתעסקת בעולם של הומואים ולסביות, ושום סדרה אחרת לא מתעסקת בזה. למה אין לאף אחד בעיה לראות סדרות שרואים 2 אנשים, בחור ובחורה עושים את זה ואם זה 2 בחורים אז זה מגעיל? כמו שאמרתי, לא מראים את זה בשום סדרה אחרת, ופה כן. זאת סדרה נועזת. מאוד. אולי יותר מדי.

זה לא מה...

שמפריע לי... אולי זה קצת שונה לי שמי שעושה שם סקס זה אנשים הומוסקסואלים אבל זה לא בעיקר מה שמפריע לי... מה שמפריע לי שאין עלילה. הכל רק סקס... ועכשיו תגידי לי אבל גם סקס והעיר הגדולה, אבל זה לא נכון, יש שם עלילה ואישיות לדמויות... נחכה ומראה מה יקרה בפרקים הבאים.....

דווקא יש בניית דמויות

כמה זמן כבר ראו את בריאן וג´סטין שוכבים? רב הזמן הראו דברים לגמרי אחרים - כמה בריאן מפחד להזדקן, מה היחסים שלו עם ה-narrator של הסדרה, מה היחסים שלו עם אם התינוק שלו וכו´. איכשהו כל מה שזוכרים אלו הסצנות הנועזות. בקשר לעלילה, קצת חסרה לי, אבל זה היה פרק ראשון, שבו צריך לעשות אקספוזיציה להמון דמויות, אז אני אתן לסדרה הזדמנות.

למעלה