הכי גאים שיש

הכי גאים שיש../images/Emo87.gif

התמכרתי לאחרונה לסידרה. חבל שהיא תקועה בשעה דפוקה. והוידאו שלי הפסיק לקלוט שידורים אנלוגיים של הממיר משום מה. ברגע שתסיימו את עונות 3-4-5- יש צ'אנס לסיבוב נוסף- בשעה 11 למשל? כי 1 בלילה זה ממש עינוי. ועוד שאלה- כמה עונות יש לאוז? גם לזה התמכרתי וזה נראה טוב. הבעיה שנכנסתי באמצע. ועוד שאלה- איש משפחה- עונה חדשה. לא הבנתי באיזה תאריך. כל הכבוד על השיוררים המתמידים של איש משפחה ב20:45!

Aviad1987

New member
תשובות ...

לאוז יש 5 עונות ו56 פרקים, אם אני לא טועה. נאמר כבר שיהיה עוד שידור של כל העונות אבל עדיין אין תאריך. העונה החדשה של "איש משפחה" עולה ב17 לינואר וגם אני מוסיף ח"ח רציני על השידורים החוזרים של כל העונות (חבל שעוד מעט נגמר
)

כמה נשאר לעונה 3?../images/Emo87.gif

ותודה על תשובתך. המלצה ליס פלוס- ליצור רצועת למבוגרים. זה יפתור את הטרחה לדחוף סידרות ל2 בלילה כי זה למבוגרים. אחרי 23:00 זה סביר לרצועה עד 1. לא יותר מזה.

Aviad1987

New member
עוד 13 פרקים לעונה השלישית

ואני מניח שישדרו שוב באותה משבצת את עשרת הפרקים הראשונים של העונה הרביעית. ורצועה למבוגרים? מה בדיוק 'למבוגרים' בתוכניות כמו הכי גאים שיש, ישנן בנות ועוד? אני מניח שזה השיבוץ שנמצא מתאים לסיבוב נוסף לסדרות האלה ואולי ביום מן הימים תהיה שעה נוחה יותר (למרות שכבר היו מספיק שחים לפי מה שזכור לי)

Aviad1987

New member
נראה לי שיש אי הבנה

הוא מדבר על איש משפחה בעוד את מדברת על הכי גאים שיש. לא? :|

gilriv

New member
נו מה אתם אומרים פה ?שיותר ויותר

מתמכרים פה לסידרה רבת העוצמה
הכי גאים שיש!

למעלה