הכי גאים שיש - סדרה

G I L R IV

New member
ביום ראשון הזה מתחיל הפרקים

-הטובים פרק6 של הכי גאים שיש שימו לב לבראין יש יריב חדש בבביליון יש בגירסה הזות הרבה רגעים קומים ומיוחדים ?להבדל מהגירסה הבריטית

shawn 1

New member
נצל"ש

1- מתי "WEEDS" ו"הקאמבק" מתחילים ביס+?? והאם לWEEDS יש עונה 2? ..(חבל אגב שביטלו את הקאמבק כבר לליסה...) 2- כש"עקרות בית נואשות" תסתיים, היא תתחיל מההתחלה בש.ח. ? אולי ש.ח. יומי? תודה מראש!

BettyBlue69

New member
חבל...

אני רואה אותם רק ביום שישי... בגלל בית ספר. כל כך הרבה זמן לחכות...

shawn 1

New member
הסדרה עב"נ נגמרת עוד

3 פרקים=3 שבועות...ועדיין, מישו יודע אם הסדרה תחזור אחריי שתסתיים בש.ח.??

פלור1

New member
היא תחזור

אבל לא ידוע מתי אבל נראה לי שאיך שהיא תסתיים כי אני זוכר שרציתי להתחיל לראות את נשות הכדורגלנים וזה היה שידור שבועי [פרק 1 בשבוע כמו עקרות]זה כבר היה בעונה הרביעית אז לא היה טעם להתחיל לראות ואיך שהעונה הרביעית נגמרה בשידור שבועי אחרי שבוע ראיתי פרומו 4 עונות מהתחלה בשידור יומי[כמעט יומי שני עד חמישי חח] ואז התחלתי לראות את נשות הכדורגלנים[סידרה מדהימה]אז בקיצור נראה לי שעקרות יגיע מהר.

G I L R IV

New member
נשות הכדורגלנים זה משהו מיוחד

אני חושב שזה כול השידור חוזר -עשו את זה ממש מהר כי שהמעריצים לא יתעצבנו שאין מה לעשות אחרי -שנשות הכדורגלנים נגמרה העונה

פלור1

New member
גם את עקרות בית נואשות

מעריצים הרבה לפחות אני מעריצה את זה סדרה טובה

BettyBlue69

New member
ראיתי אתמול

את היריב של ברייאן. אין בו שום דבר מיוחד. אם היתי במקום של איזשהו גאי היתי בוחרת את ברייאן. למרות שהוא יותר מדי אוהב את עצמו. לא, בכלל לא אהבתי את היריב הזה... ואני מאוד דואגת על הנטר(?).

G I L R IV

New member
-הנטר עשה מעשה טיפשי

חבל שהוא הלך ?משם הוא יכל להתחתן עם החברה שלו מהקולג' וגם ייהו בעל ואישה במקום זה הנטר סתם ברח , -בקשר ליריב של בראין כי בהמשך הפרקים הוא יהיה עוד ל3 פרקים והם יתחרו אחד עם השני

למעלה