הכי אני אוהבת...

קרני

New member
הכי אני אוהבת...

זה ללכת לחתונות של משפחה וחברים. קודם כל, פוגשים את כל האנשים שלא ראיתם חמשת`אלפים שנה... ואז... רואים שני אנשים אוהבים מתרגשים להם הכי בעולם - לא כל יום מתקדשים, ולא כל יום מצליחים לראות כל כך הרבה אנשים שמכירים במקום אחד... ו... הכי הכי כייף זה, כשהתקליטן מזמין את כולם לעלות על רחבת הריקודים... אז אני הראשונה, ומשם אני לא יוצאת כל הערב (טוב, כמעט...) היום, בן הדודה שלי התחתן. היינו פעם מאוד קרובים, ואתם לא יודעים כמה התרגשתי !!! לבשתי את מחלצותיי, ניקיתי מהן את האבק (;-)) שמתי לי פודרה, צבעתי ריסים ושאר פרטי הטקס הממלכתי, ויצאתי לי בפסיעות עולזות אל עבר אולם האירועים. ``הרי את מקודשת לי``... והופס זה נגמר... עוד לפני שהספקתי להבין מה קורה, כולם על רחבת הריקודים בקול ששון וקול שמחה (רק שלהם קוראים בכלל איתן וקרן... אבל בואו לא נהיה קטנוניים...) והנה אני כבר בין המפזזים. כולם מתחבקים מתנשקים, אנשים שלא מכירים אחד את השני פתאום הופכים לחברים הכי טובים - אין פוזות, אין סקירת שמלות המלמלה - כלום! פשוט שמחים ונהנים. זה כל הכייף! אבל הכי אני אוהבת זה לרקוד עם המשפחה הקרובה שלי ובעיקר עם האחים שלי - אנחנו מתחרפנים לנו, כולם חושבים שאנחנו שיכורים, ואנחנו בשאנטי של הלייף! אבל... יש לי גם בן-זוג קבוע לריקוד, שאני פוגשת רק באירועים משפחתיים: הבן של הבן דודה שלי, שהוא אם אני לא טועה בן 8! והוא גבירותיי ורבותיי - אלוף! מה אני אגיד לכם?! כוכב! ותמיד אנחנו גונבים את ההצגה והופכים לאטרקציה בין רגע ;-) (טוב, טוב, הוא- לא אני ;-)) אצלו, אין משחקים של להזמין ואיך לעשות את זה, הוא פשוט בא נעמד מולי ומתחיל לחקות כל תנועה שאני עושה. יש לנו כבר ריקוד משלנו שהמצאנו... ואין, אין, אין כמו אלירן!!! וככה אנחנו נסחפים במחול ולפתע באמצע הסערה, פתאום פוזלת עיני, ומגלה עיניי נסיך. עיניינו נפגשו להם כך על רחבת הריקודים, ואני ידעתי שזהו זה - זה כל הקסם. (מה שלא ידעתי באותה שניה זה שהוא לא ממש לבד כפי שהמבט בעיניים אמר...) ועוד לפני שהספקתי להחזיר לעצמי את הקצב האבוד, היא הופיעה, ולא אחרת - החברה שלו... טוב אלירן יקירי, כולי שלך היום... אמרתי לעצמי באכזבה כנה... מה שעוד לא ידעתי זה, שלא רחוק משם, בכפר קטן אהההה על כיסא קטן, ישב לו יצור מלא חיוכים שעיניו היו ממוקדות בי. כן, בי גבירותי ורבותי הישג עצום... וכבסופו של דבר הבחנתי, חייכתי אליו בחזרה ו... ``קצב הליכתה, קמט בשמלתה...`` סחף אותי למחול סוער עם אלירן, אליו אני מחוייבת... ושוב, מבט, חיוך... ואלירן... אלירן... ופתאום, ללא כל התרעה, השעון צלצל חצות (טוב, זה היה משהו כמו 1 בלילה כבר, אבל עוד לא כיבו את הירח... ;-)) וחייזרים בצורת האחים שלי, חטפו אותי הביתה... והנה אני כאן יושבת ומספרת לכם עד כמה החתונה הייתה מדהימה, ועד כמה שני נסיכים פוטנציאלים התנופנפו להם ברוח... טוב, נו, מילא, מחר נקנה עוד אבוקדו... ;-) שיהיה לכולם יום מקסים :)

קרני

New member
שאלת המשך לאירועי היום... :)

חשבתי לי על זה בדרך הבייתה לאחר שהסדרתי נשימה, מדוע נשים מסכימות להיות ``נכס`` של הבעל ולהקנות על ידו בכסף שנכתב על הכתובה, למרות שזה כביכול מנהג. זה כל כך עתיק ומיושן והופך את האישה לחפץ בידי בן-זוגה לחיים. שלא תבינו אותי לא נכון, אני בעד טקסיות מסויימת, אבל את עניין הכתובה והמכירה כביכול של האישה - לא מבינה... מה דעתכם על חתונה אזרחית? טקס אישי? לאלו שעברו את זה...!? ולאלו שעדיין לא!? באמת סקרנית לקרוא השקפתכם בנושא...

dafna l

New member
קרני איזו שמחההה

קרני יקרה יש לי שאלה קטנה למה לא רמזת רמז גדול לנסיך בכפר קטן? אולי הוא ביישן? ואולי מהסס להתחרות באלירן? ולמה לפספס נסיכים הזמיני אותו. לכנין הכתובה ראיה קצת אחרת: בעבר הרחוק רצו להבטיח את מעמדה של האשה אז היה מקובל לשאת מספר נשים ועל מנת שלא ימאס בה ויבעט(כמו שמקובל היום) היה עליו לפצותה על מנת שתהיי בעלת נכסים וכך תוכל להנשא שנית, ולא תהיה לנטל על בעלה היום כבר אין ערך לכתובה והנושא כלל לא עומד לדיון מראש יוצאים מתוך הנחה שעל האשה לוותר על כתובתה (פרט לחוגים החרדים ורק אם הוא יוזם את הגירושין) במצב נתון היום עדיף לערוך הסכם חלוקת ממון מראש ביחד עם הסכם הנישואין. אך מי חושב על גירושין בזמן שהאהבה פורחת ומי רוצה לפתוח פה לשטן? יחד עם זאת מקובל היום לערוך הסכמים אלו והזמן הטוב ביותר הוא זמן האהבה,שני בני הזוג מפרגנים אוהבים ונותנים אחד לשני יותר מאשר בזמן פרידה. לכן הזמן הטוב ביותר לעריכת הסכם מסוג זה הוא בזמן האהבה הגדולה . אין חילוקי דעות מי יקח את המיקסר,הDVD והמחשב. חחחחחח שניהם מוותרים אחד לשני. לדעתי בזמנים חדשים אלה שלכתובה אין משמעות כדאי להתייחס אליה כאל טקס נחמד שהינו חלק מהנישואין. ושתהיה לנו שבת שלום והרבה שמחה בלב

קרני

New member
דפנוש :)

קרתי את התגובה המעניינת שלך וישנם המון חלקים בהם אני מסכימה איתך (כמו לדוגמא בעניין הגורמים ההיסטוריים הגבריים הכובשים והרכושניים שלא איפשרו לנשים להיות ישויות בפני עצמן, ודרך אגב, התנ``ך מופצץ בשכאלו...-הסכם הממון, פירגון זוגי וכ``ו, ואין לי גם שום עוררין בעניין הטקסיות) עדיין אני חושבת שמכיוון שישנו ערך סימלי לעניין הכתובה שאחר כך, אכן מקבל ערך מסויים שעושה עוול עם האישה בצורה שלא תאמן והגבר יוצא נקי מכל הסיפור ונכון, הדברים האלה באים לידי ביטוי רק בפרידה אבל אני מרגישה במשהו לא שוויוני באקט עצמו. זה הופך את האישה לזולה, וזה חורה לי ממש לקרוא כתובות ולראות חתימת הגבר, העד, הרב. לאישה אין כל יד בדבר. סימלי, סימלי, אבל האקט עצמו פשוט מזעזע אותי... בנוגע לרמזים וכ``ו... אני צודקת ללא ספק. כל סיבה שאני מעלה על דל שפתיי נשמעת כתירוץ עלוב. דפנוש, לא יודעת למה לא פעלתי כראוי ;-) לעמוד בפינה? (חחחחחח ;-) מנסה להצחיק את עצמי... לא הולך משהו... ;-)) תודה על התגובה מחממת הלבבות :)

moran.l

New member
ואני יכולה רק לדמיין

את הצחוק המתגלגל (והמלא שלך) ממלא את האולם... אותך סובבת וסובבת לכל עבר.. רוקדת בשיכרון חושים.... איזה יופי. ותשמעי, אני בכלל שמעתי, שלאבוקדו יש תכונות שליליות... חחחחחחחחחחחחחחחחחח.............. אוהבת מאוד מורן

למעלה