הכיתה החשמלית

אלי אשד

New member
הכיתה החשמלית

להבדיל מסדרות אחרות לילדים ולמבוגרים כיום שמעלות על נס את התככנות הבוגדנות והבורות ,סדרת "השמיניה " מתאפיינת בעבודה קבוצתית וברצון ללמוד . ניתוח של סוד הקסם של סדרת הטלוויזיה המצליחה לילדים "השמיניה" שמצליחה להיות בו זמנית חינוכית ורומנטית פטריוטית ומעודכנת . לסקירה על סוד הקסם של סדרת "השמיניה " ראו :

אסור לך להשוות את חסמב"ה לשמיניה!

אלתעשה את זה! פשוט אל תעשה את זה!! יש בחסמב"ה הרבה יותר מאשר בשמיניה, חסמב"ה זה קלאסה, זה כיף וחוץ מירון-תמר אין קטע חברתי רומנטי כמו אדם-איה, דורי-נטשה. החברה של אז סגורה יותר במיוחד גילויי החיבה שבחסמב"ה, רק בספר 21 בערך (חסמב"ה במסתרי ניו יורק) ירון מעיז לנשק את תמר ואילו בשמיניה על בפרק 11 (אם אני לא טועה) כבר יש נשיקה. ואל תשווה את חסמב"ה לשמיניה כי זה פשוט לא אותו דבר. חסמב"ה לוקחת את השמיניה בהליכה לדעתי אבל אנחנו מדברים על שני סוגי מדיה שונים, שהמסרים החברתיים שלהם שונים גם הם!

Super Chuly

New member
חסמב"ה

לדעתי אנחנו צריכים לקחת את ההשוואה לחסמב"ה כמשהו טוב. חסמב"ה היא אחת מסדרות הילדים הכי פופולריות במדינת ישראל, הפטריוטיות ביותר, המעשירות ביותר, אחת מאלה שמיליוני ילדים גדלו עילהן והן חלק מהיכל הקלאסיקה הישראלית. כשאת מדברת על תושיה, על חוכמה, על אומץ, על הרפתקאות, וכו'- את מדברת על חסמב"ה, ואני חושבת שבתור פורום השמינייה אנחנו צריכים להיות גאים שגם התוכנית האהובה עלינו כל כך מקבלת התייחסות על פי הסטנדרטים של אותה קלאסיקה. ליהי :)

תשמעי, כמו שאת מציגה את זה, ובכלל

אנחנו אמורים להיות מוחמאים, אכן. אבל.. חסמב"ה זה בכלל לא כמו השמיניה.............

WdanaW

New member
בחתימה שלך כתוב..

גם אני לומדת ערבית..חחחח אז הנה גם אני לומדת ערבית כמוך :) חחח זה קרע אותי.. עזבי יש לי מצב רוח מעולה היום!!! שבת שלום.

WdanaW

New member
אני בכיתה י'

באיזו כיתה את?

WdanaW

New member
אה וואלה?

כן..כבר הסבירו לנו על זה..שזה 5 ימים וכו'..

למעלה