הכישלון של FM 2006

הכישלון של FM 2006

אני משחק במנג'רים השונים מאז שאני בן 11 (היום אני בן 21), אבל הגירסה הנוכחית הזו פשוט מוציאה אותי מהכלים. האנגלים ב-FM 2006 פשוט אובר-רייטד בצורה קיצונית!!! אני מבין שהמשחק הזה כמובן נוטה לטובתם של השחקנים והקבוצות האנגליות מכיוון שהוא פותח באנגליה, אבל זה פשוט מגוחך ועובר כל גבול. השחקן הכי טוב במשחק הוא פרנק למפארד. שני הבלמים הטובים ביותר הם פרדיננד וטרי. החלוץ הכי טוב הוא ויין רוני. ואני לא אומר את זה סתם, בדקתי את התכונות שלהם באדיטור ולמפארד מופיע שם כטוב יותר מאשר באלאק, טוטי ורונלדיניו, ואילו רוני טוב יותר משבצ'נקו, אדריאנו ורונלדו, וטרי\פרדיננד טובים יותר מנסטה, פויול, סמואל ולוסיו. מה נסגר!? אחר כך הסתכלתי על שחקנים זרים שמשחקים באנגליה. כריסטיאנו רונלדו אף הוא נחשב לאחד השחקנים הכי טובים במשחק, וכך גם אסיין. פברגאס ורייס זוכים לציון של -10, כלומר המשחק הופך אותם באקראי לבעלי פוטנציאל של כוכבים, כך שהם יכולים להיות "מינימום" פלה או רונלדו חדשים. גרוע ביותר. אז עשיתי כמה שינויים באדיטור ותיקננתי כמה שחקנים אנגלים כדי שישקפו את הרמה האמיתית שלהם. בנוסף שיפרתי כמה שחקנים בליגות אחרות. אחר כך התחלתי משחק, והשתכנעתי כי העליונות האנגלית היא חלק יסודי במשחק. ארסנל זכתה בצ'מפיונס ליג. אני שיחקתי עם רומא, ובחצי הגמר של גביע אופ"א פגשתי את צ'לסי. בגמר היו מנצ'סטר יונייטד (שאיכשהו עפו משלב הבתים של הצ'מפיונס). ככה שאם לא הייתי מנצח אותם, שני הגביעים היוקרתיים ביותר באירופה היו הולכים לאנגליה. אחר היה כמובן את המונדיאל. באדיטור שיפרתי הרבה ספרדים, איטלקים, הולנדים וברזילאים, בתקווה שככה המשחק יהיה תחרותי יותר. אבל עכשיו יש לי סייב ממש לפני גמר גביע העולם, ותנחשו מי מול מי? הולנד - אנגליה. בינתיים כל פעם שטענתי את המשחק, אנגליה ניצחה. אני הולך לטעון שוב ושוב עד שהולנד תנצח, כי זה פשוט משגע אותי. אנגליה ממש לא הנבחרת הכי טובה בעולם, ולמרות שאני אוהד שרוף של כדורגל אנגלי , זה לא ראוי שמשחק שמנסה לשקף ריאליסטיות נכשל בצורה כל כך מדהימה. מבחינה זו, FM 2006 הוא המנג'ר הכי גרוע שנוצר עד כה מבית SIGAMES. תודה על הקריאה, אשמח לתגובות

המנג'ר הכי גרוע בגלל ההגזמה

לטובת האנגלים, או בגלל שמבחינת משחק עצמו הוא פשוט לא טוב? בכל מקרה, שמחתי לשמוע עוד דעה על המשחק.

GeorgeChip

New member
תמיד לאנגלים היה היתרון,

ואחרי כמה שנים הקבוצות האנגליות ושאר הקבוצות מתאזנות.

Thierry Henry

New member
אני מסכים איתך בקטע הזה.

אני בשמירה כרגע מאמן את נבחרת צרפת ואנגליה טוחנת כל דבר שזז. בליגה האנגלית לשחק נגד צ'לסי זה דבר פשוט בלתי אפשרי. שיחקתי נגדם עד עכשיו 8 משחקים, 6 הפסדים ו2 תוצאות תיקו. בכל המשחקים שלי נגדם צ'ך מצטיין המשחק, בכל המשחקים הם עושים 2 שערים מ3-4 מצבים בעוד צ'ך מציל לי 1 על 1 עם הנרי , רייס וגם אטו שקניתי מבארסה כאילו הם החלוצים הכי גרועים בעולם. בעוד מול שוערים אחרים המצבים האלו נגמרים ברשת ואני מסיים משחקים ב3 ו4 שערים גם נגד היונייטד. צ'לסי הוגזמה בטירוף, פטר צ'ך בכלל הגזמה מטורפת. וכן , כל האנגליות מוגזמות מאוד. הייתה לי עונה עם אתלטיקו מדריד שהגעתי בסוף העונה למקום השני, ניצחתי את בארסה וריאל בשמירות האלו, קיבלתי את צ'רלטון בצ'מפיונס והם ניצחו אותי 4-1...צ'רלטון, זאתי שמשאילה שחקנים מהנוער של ארסנל ומנצ'סטר, שחקניי נוער בני 18 שיחקו טוב יותר משחקנים ששוים אצלי 10 ו20 מיליון. המנג'ר זייף בקטע הזה בענק ובאמת שזה הופך את חווית המשחק לפחותה, כי אם אתה רוצה להצליח באנגליה, אז אתה צריך לרוקן את צ'לסי מכל הכוכבים שלה ואם אתה רוצה להצליח באירופה, אז אתה צריך לקוות שהאנגליות יקבלו אחת את השנייה כל הזמן עד הגמר ואז תסיים מקום שני כל החיים.

mami20052

New member
מה אתם מזבלים?

מה לא טוב בזה שאנגלים עדיפים על השאר ... פרנק למפארד שחקן לא רע וגם ווין רוני וזה די מגיע להם

sok777

New member
כן אבל..

לאמפרד יותר טוב מרונאלדיניו? רונאלדיניו טוב במשחק אבל הרבה פחות תותח מהמשחק הקודם ולא כמו במציאות. מסי לעומת זאת מאוד ריאליסטי.

ממש לא

מסי פשוט הגזמההההה היו נותנים לו פוטנציאל גבוה ועכשיו ציונים בינוניים גבוהיים אבל על ההתחלה לעשות אותו תותח? 19 תאקלינג לווינגר? מילא פוזישנין אבל לתת תאקלינג שלבלמים ממש תותחים אין?

sok777

New member
נכון יותר מדי קצת אבל זה בסדר

זה עדיף מהמשחק הקודם.. צריך להיות פחות ממה שהוא עכשיו. מסכים איתך.

Dark Muse

New member
דווקא מצחיק להשוות בין למפארד

לרונאלדיניו. לדעתי למפארד יותר טוב, מצטער אוהדי ברצלונה
נכון שרונאלדיניו יותר "מוכשר" מבחינה טכנית והצגתית, אבל למפארד הרבה יותר אפקטיבי בתור קשר שיכול לעשות את המשחק.

למעלה