הכירות

Gilgooola

New member
עונה!

שם: גילי גיל: 16+ מקום מגורים: חיפה חבר להקה אהוב: פרגי ו-וויל שיר אהוב: dum diddly, union אלבום אהוב: Monkey business משהו מעניין שיש לכם לספר? לא ממש... חג שמייח!

patito feo

New member
../images/Emo107.gif

שם: רותם גיל: 15 מקום מגורים: איזור עפולה חבר להקה אהוב: Will.i.am שיר אהוב: Dum Diddly אלבום אהוב: Monkey Business משהו מעניין שיש לכם לספר? תפוז שונא אותי]:

Crazy Chokolata

New member
עונה :)

שם: אלינה גיל: 13 וחצי מקום מגורים: הוד השרון חבר להקה אהוב: פרגיי! שיר אהוב: כולם... אממ... pump it אלבום אהוב: monkey business משהו מעניין שיש לכם לספר? לא אבל יש לי משהו מעצבן... כשאני רוצה לשים סמיילים אז אני לוחצת על סמיילים וסימנים לתוכן/ לנושא אז זה פשוט פותח לי בפופ-אפ את אתר תפוז.... מה לעשות?

RenanaD

New member
עונה ../images/Emo9.gif ../images/Emo131.gif

שם: רננה גיל: 18 מקום מגורים: מרכז
חבר להקה אהוב: פרגי
שיר אהוב: Shut Up, Latin Girls אלבום אהוב: יש לי את MB. כמה שירים בו עולים לי על העצבים אבל הוא די חביב. משהו מעניין: רייצ'ל
אני חשה השתלטות עוינת קרבה על הפורום!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifמה את חשה../images/Emo35.gif../images/Emo15.gif

לא לא הבנתי פשוט

RenanaD

New member
כל "זהות בדויה" יתנחלו פה ../images/Emo131.gif

בעצם, כמו שאני רואה את זה עכשיו, "כל"="רננה".
.
.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifאין לי בעיה../images/Emo15.gif

אני מוכנה להסתדר גם עם הכל הזה
רנצ' אני 'געגעת אלייך

RenanaD

New member
"רנצ'"? זה חדש. ויפע ../images/Emo131.gif

אני אוהבת
גם אני מתגעגעת
אבל נכון לעכשיו, אני באה ביום שני!

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

*משפשפת את העיניים* לא עבד *משפשפת שוב* מה זה
את..באה..ביום..שני נו רייצ'..אינמצב..את מדמיינת..אולי השעה קצת מאוחרת..מה פתאום..לא היה יום בחופש הזה שהלכת לישון לפני 3.. לא אז זה לא זה..אולי החוסר בפחמימות (נו מה לעשות אי אפשר לאכול כלום
) לא לא..רגע..אולי.. לא רייצ'..אל תפתחי ציפיות..את זוכרת מה קרה עם קלי..כמעט התמוטטת..היית על סף דיכאון קליני..לא..חבל
לא אכפת לי
אעההעעאאהאאהעאעאעאעעעעההטעהטעהטהעטהעהטעהטהע את באה ביום שני !!!!!!!!!!11111111111111אחדאחדאחדשטרודל OMG
רנצ'
(את אוהבת
כי לוידעת זה פשוט יצא כזה..ואני גם אוהבת..מהיום זהו שמך
) הווו עשית אותי מאושרת
ווואוווו כמה דברים ביום אחד

RenanaD

New member
אהובתי ../images/Emo99.gif ../images/Emo131.gif

אני קרועה על התחת שלך!
חחחחחחחחחחחח מותק

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifדווקא על התחת../images/Emo15.gif

המוזר שלי
לא מצאת משו יותר יפה
אם את לא תבואי בסוף אני חושבת שהדיכאון יהיה הרבה יותר גדול ממה שהיה אחרי ביטול ההופעה
תזכרי שהבטחת

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifוול טאט'ס ../images/Emo15.gif

איוון באט'ר

A Rocks B Sucks

New member
עונה=]

סופסוף יש להם פורום
שם: רוית גיל: 14 מקום מגורים: מרכז
חבר להקה אהוב: וויל
שיר אהוב: כולם
אבל בזמן האחרון וור איז דה לאב
אלבום אהוב: מנקי ביזנס, לא שמעתי את כל הראשון.. משהו מעניין שיש לכם לספר? קריסטין מהדוגמניות טיפשה

limush1

New member
ישששששששששששששששש!!

אני לא מאמינההה סופסוף פורום ללהקה הכי שולטתתתתתתתתתת!!!!!!:]]]]]]]]] עונה=> שם:לימור:] גיל: ביום שבת 14:] מקום מגורים:נתניה חבר להקה אהוב:נווו באמת מה השאלה הזו? כולםםםםםםם:)) שיר אהוב:ממממ די קשה.. אבל אני חושבת שPUMP IT הוא תמיד מקפיץ אותי ואני מתחילה להתחרפן:] אני אוהבת את זה
אלבום אהוב:האחרוןןן...MONKEY BUSIENS או איך שלא כותבים חחח.. משהו מעניין שיש לכם לספר? ביופ שבת יש לי יומולדתתתתתתת יהיהיהיייייי

limush1

New member
אה אהההההה..

ואתמול בגיא פינס אמרו שBEF באים ביוני והם יופיעו איפה שקלי הייתה אמורה להופיע שכחתי איך קוראים לזה..:\ והם יופיעו בדיוק ביום של ריקי מרטין...

למעלה