הכירות

Funky Giraffe

New member
מה

שם:עידו גיל:15 ביום ראשון מקום מגורים:כפר סבא חבר להקה אהוב:Will i am שיר אהוב:They don't want music ו Joints and jams אלבום אהוב:Behind the front משהו מעניין שיש לכם לספר? אני היחיד כאן שבחר באלבום שהוא לא מה2 האחרונים? בושו לכם.

Vegetable Salad

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif../images/Emo42.gif

שם: שיר. גיל: 15. מקום מגורים: כרמיאל, בינתיים. חבר להקה אהוב: פרגי. שיר אהוב: קשה להחליט. אלבום אהוב: עסקי קופים. משהו מעניין שיש לכם לספר? לא, מקסימום תכנסו לבלוג שלי. האמ!

עונה../images/Emo140.gif

שם:דודי גיל:13 מקום מגורים:פ"ת חבר להקה אהוב:וויל איי אם שיר אהוב:where is the love אלבום אהוב:מנקיז ביזנס משהו מעניין שיש לכם לספר?-לכם?

koral669

New member
אהבתי את הכינוי שלך ../images/Emo6.gif

אגב נולדנו בהפרש של שנה.. מזל בתולה נכון?
[
]

../images/Emo42.gif|צב|

שם: נופר גיל: 16 מקום מגורים: מרכז חבר להקה אהוב: פרגי שיר אהוב: pump it, כרגע אלבום אהוב: מונקי ביזנס משהו מעניין שיש לכם לספר? ממצב

littletal9

New member
היכרות

שם:ליטל-באתר של ביאיפי LITTLE-TAL (אותיות קטנות חיחי) גיל:15 מקום מגורים:ראשל"צ חבר להקה אהוב:וואיי שאלה קשה.... אהבתי את הלהקה בזכות פרגי אבל עכשיו כולם, אולי קצת וויל יותר שיר אהוב:BA BUMP חח אלבום אהוב:אמממ.... MONKEY BUSINESS אבל כולם ממש טובים משהו מעניין שיש לכם לספר? היום גיליתי שיש פורום ללהקה אחרי שנים שאני בין הקומונות חחחח

shanibu

New member
אנייייייייי

שם: שני
מקום מגורים: רמת השרון
חבר להקה אהוב: פרגי כמובן
שיר אהוב:לודעת... יש הרבה... טוב בואו נלך על where is the love
אלבום אהוב:monkey business
משהו מעניין שיש לי לספר?יש לי קומונה! http://communa.tapuz.co.il/icearome כנסו בהמוניכם ותכתבו הודעות

Rowdy Girl

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo98.gif

שם: קורל
מקום מגורים: הוד השרון
חבר להקה אהוב: וויל
ו.......פרגי
שיר אהוב: where is the love
אלבום אהוב: MB
משהו מעניין שיש לכם לספר? אני מכחישה את העובדה שיש לי שיעורים לחופש

Ambra91

New member
אני:)

שם:ענבר גיל:14 מקום מגורים:איטליה חבר להקה אהוב:אפל..פרגי..וויל.. לא יודעת חח כולם.. שיר אהוב:כרגע Que dices אלבום אהוב: Behind The Front משהו מעניין שיש לכם לספר? תמיד הייתי בקומונות וסוף סוף פתחו להם פורום!

hadaroshh

New member
עונה =] =]

שם:הדר גיל:14 מקום מגורים:חיפה חבר להקה אהוב:וויל שיר אהוב:shut up אלבום אהוב:Monkey Business משהו מעניין שיש לכם לספר? חולה עליהם!!

../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

שם: צליל גיל: 13 מקום מגורים: איפשהו בצפון חבר להקה אהוב: Will.I.Am שיר אהוב: קשה לבחור
אלבום אהוב: MB משהו מעניין שיש לכם לספר? אין

vitush

New member
אני אני אני אני =]

שם:ויטה גיל:15 מקום מגורים:ח=ו=ל=ו=ן חבר להקה אהוב:פרגי=] שיר אהוב:MY HUMP אלבום אהוב:הנוכחי=] משהו מעניין שיש לכם לספר?אממ...לא=] חחח

אני ואני חדשה פה../images/Emo13.gif

שם:מעין גיל:16 וחצי מקום מגורים:מרכז חבר להקה אהוב:פרגי
שיר אהוב:where is the love? אלבום אהוב:MB משהו מעניין שיש לכם לספר?ממ אין

למעלה