הכיף בלהיות אימא

לאה_מ

New member
ועם התחושות האלה את הולכת כל בוקר

לעבודה? קשה מאד. אני חושבת שרגשי האשם האלה לא משרתים אותנו. אם הם אמורים להוות אינדיקציה עבורנו שמשהו לא בסדר, אז כאשר הם מתעוררים ברמה הזו אנו צריכים לעשות שינוי בחיים שלנו, שיאפשר לנו לתת את מה שאנו מתייסרים בשל העדר היכולת לתת אותו. אבל אם הם לא אינדיקציה לכך שמשהו לא בסדר, אם לא מתכוונים לעשות שינוי באורח החיים, עדיף - לדעתי - למצוא דרך להפטר מהם, או לפחות מרובם. התחושה הבלתי פוסקת של אשמה היא לא בריאה - לא להורים ולא לילד.

אפרת_ח

New member
לא יכולה להתאפק

קשה לי לחשוב טובות על האינטילגנציה של מי שבוחרת גופן כל כך דפוק וקשה לקריאה. ובקשר לתוכן הטקסט... אני חושבת שאתם כבר מכירים את דעותי, בעיקר ביחס לאמהות של בנות.

eleonora

New member
אפרת_ח => רק בשבילך ואולי תחשבי

עלי טובות בסוף ??????????? ויש לי בן בגיל שנתיים וארבע מירב של לירן

אפרת_ח

New member
עדיף ללא ספק ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo13.gif

לבת הגדולה שלי, שלוש וחצי, יש לפעמים קטעים שהיא ממלמלת בשקט משהו במקום להגיד ברור. בד"כ זה משהו שהיא לא באמת רוצה שנשמע

אפרת_ח

New member
על מה צריך לסלוח?

מרוב דיונים על הגופן התפספס לי העיקר. אני לא חושבת שהעבודה שלי מהווה עוול לילדות שלי. יש לי שתי בנות, ואני חושבת שטוב להן שאני עובדת. זה טוב ברמה הכלכלית שחשובה לעתידן, וזה טוב ברמת הדוגמה האישית לגבי תפקידי-מיגדר. אחרי הסרט שראיתי אתמול בערוץ 8 אני חושבת שבעצם גם לבנים חשובה הדוגמה האישית הזאת של תפקידי-מיגדר, אבל באופן אישי אין לי ניסיון עם בנים.

למעלה