הכיסא מכאיב לי...

rotesh8

New member
הכיסא מכאיב לי...

אני רוכב על כסא fizik -poggio, והוא ממש לא עושה עמי חסד. אנ רוצה להחליף, אבל לא רוצה לקנות כסא חדש שיכול להתגלות גם כלא מתאים. בדקתי בחנות בה רכשתי את האופניים, אך שם לא מוכנים להשאיל כסא לרכיבת נסיון. לכן, מחפש עזרה: כיסא להשאלה לרכיבת נסיון, או המלצה על חנות שמוכנה להשאיל, או כל דבר, בבקשה, תעזרו... חג שמח

כמוני כמוך...

גם לי הייתה הבעיה הזאת... לא יכולתי לשבץ יותר משעתיים בלי לסבול ואז ניסיתי מכנס אחר וזה פשוט כמעט נעלם, או שפשוט התרגלתי... אבל אם את בכל זאת מחפשת אוכף אחר תנסי של סאן מרקו יש להם כסאות סוף הדרך, כמה בנות שאני רוכבת איתן ממליצות בחום.. לי יש אוכף של סלה איטליה והוא ממש לא משהו, אבל מתרגלים...

יעקב 471

New member
שמעתי ש לספשלייזד יש אוכפים

שמותאמים לישבן באופן אינדוידואלי. תנסה לברר במצמן. וחוץ מזה לא אמרת כמה זמן אתה על האוכף הזה? לאוכף צריך זמן להתרגל .לפחות 15 20 רכיבות

rotesh8 יש לכתוב כסא ולא כיסא

אגב הכסא באופניים נקרא אוכף.

rotesh8

New member
סבבה: אז ה"אוכף" לא נוח,

ואני רוכב עליו חודש+, שזה אומר יותר מ-20 רכיבות. אני רוצה לעשות רכיבות נסיון על אוכפים שונים, אם יהיה נוח אז אני קונה.

odedbc

New member
הבעיה עם אוכפים היא שעל מנת להפיק

מהם את המקסימום, צריך לעבור איתם הרצה לא קצרה. אוכפים מעור, בדיוק כמו נעליים, אמורים להתמתח עם הזמן, להתרכך, ולהתעקל קצת בהתאם לנקודות הלחץ של הישבן עליהם. על מנת לקצר את התהליך- נוצרו אוכפים עם ג'ל, להם ניתן להסתגל מהר יותר, אך הם יישחקו גם מהר יותר מאוכף עשוי עור. היבט נוסף של הסימביוזיס ישבן-אוכף הוא הישבן עצמו. אנשים שרוכבים שנה או יותר, וכן אלו שרוכבים מאות ק"מ בחודש, הישבן "משופשף" יותר, וקל יותר להסתגל לאוכפים חדשים. לכן, אוכף שבתחילה מרגיש איום ונורא- עשוי להתגלות אחר זמן כאוכף האולטימטיבי ולהיפך. זוהי אגב אחת הסיבות שאצל רוכבים משופשפים, תמצא בארון מספר לא מבוטל של אוכפים, חלקם מהשורה הראשונה, שלא נשאו חן בעיני ישבן הבעלים. דוגמא אישית- מזה חמש שנים שאני משתמש באוכף של סללה איטליה מסוג טראנס אם מקס פלייט על שני זוגות אופני כביש. לפני כשנה נסיתי אותו אוכף אך עם הוריאציה של ג'ל ואני עדיין משתמש ונהנה. לפני מספר חדשים יצא לי לנסות למשך שבוע ומספר רכיבות את הפיזיק אריונה ונהניתי מאד. לעומת זאת- לפני כששה חדשים רכשתי אוכף של ספשלייזד בודי גאומטרי עם התאמת רוחב האוכף לישבן. בתחילה נראה לי בסדר גמור, אך אחרי כ- 2500 ק"מ, נראה לי שהוא פחות נוח וחזרתי לסללה איטליה לשמחת עכוזי. צלצל לי, לא בחג ובשבת, ותוכל לקבל לנסיו אי אילו מהכסאות שברשותי. חג שמח עודד

2Duracell

New member
האם "משטרת השפה העברית"...

.... לא מתקן את שני המגיבים מעליה? הפכו את ה"רוכב" ל"רוכבת"
אהה כן... וכסא אפשר לכתוב עם י', או כמובן עם חיריק חסר
(הקשבתי בשיעור לשון..)

2Duracell

New member
מתקנת**

אופס.. ככה זה שרוכבים 200 ק"מ +- ביום... מתבלבלים חחחח

חוזר על מנטרת ה"רק עור" שלי

רק כיסאות עור חוסכים לך כסף,כאבים וחיפושים. תקנה אוכף אחד של ברוקס, ויותר לא תחפש אוכפים בחיים. זה מה שעשיתי אחרי שהבנתי שהאוכף על אופני העיר שלי לא מתאים לי, וידעתי שאין סיכוי שאני מתחיל במצעד אוכפים עד שאמצא את המתאים. מרוצה ממנו עד הגג, אחרי תקופת הסתגלות טיפה כואבת. יש מלא דגמים, גם כאלה שמתאימים לאופני כביש ולאנשים שרוצים להוציא מלא כסף. בתמורה מקבלים פחות משקל ויופי,יופי...יופי. בהצלחה, אמיל

קבל שני קישורים

אתר החברה www.brookssaddles.com והאתר שמוכר אותם בארצות הברית ושעושה גם משלוחים לא יקרים מדי לארץ. www.wallbike.com החבר'ה באתר המכירות פשוט מדהימים, נענים לבקשות, עונים לשאלות, מחכים כשאתה מבקש, שולחים כשאתה מבקש, וכו'... תסתכל מה יש שם עוד, יש דברים שווים. בהצלחה

יעקב 471

New member
אם כבר ברוקס

יש ב-https://www.ribblecycles.co.uk/details.asp?D=P&Cat=SADDLES&Section=SADD&GenCode=BROOSADD0350 האוכף טים פרופשיונל נראה לי 40% פחות ממה שבחנות בארה"ב .וגם המשלוח כנראה יצא יותר זול.אני קונה מהם כל הזמן . מאוד אמינים, ואם אני לא טועה יש עכשיו הנחה נוספת של 5% למספר ימים. ברוקס זה באמת סוף הדרך.

spinner5

New member
לא תמיד הבעיה בכיסא...

לעיתים, הכאב נובע מ... 1. גובה הכסא 2. מרחק מהכידון 3. וכ"ו כלומר הזוית בה הרוכב נמצא התנוחות השונות ביחס לגובה הכידון גורמת לכאבים בתחת. מכיון שתנוחת האגן שונה סגובה ומרחק שונה. אודי.

למעלה