הכינן אפשר

החנות עם המבחר הגדול ביותר במזרח התיכון...

וגם המחירים ממש נוחים היא החנות החדשה והענקית!!! של מורפק בראשון לציון
יש להם אתר , שווה להציץ.

יפעת187

New member
תדה רבה, מה

הטווח מחירים שלהם בערך? אני לא רוצה לקנות בכמויות גדולות.
וגם בחנויות אפיה או חד פעמיות יש קופסאות כאלה?
ג

יש שם כ"כ הרבה מוצרים..

וכך מגוון המחירים, החל מקופסאות בשקלים ספורים ועד קופסאות מיוחדות ומהודרות.
ממה שראיתי כשביקרתי שם הם מוכרים גם בבודדים ועדיין מחירים מצוינים יחסית למה שראיתי בחנויות אחרות, כנסי לאתר תראי מה מוצא חן בעיניך וצלצלי לשאול מה המחיר, מאמינה שמוסרים בטלפון כי אם אני לא טועה ניתן להזמין מהם משלוחים.

מני.ת

New member
הצעה אישית

במשך שנים שאני נותן קופסאות שוקולד למכרים וידידים ולפעמים אני משתמש בקופסאות מאד יפות ומהודרות שעולות יחסית יקר. בהרבה מקרים, כשאני נותן את השוקולד לאנשים שאני יודע שאראה שוב, אני אומר להם לשמור את הקופסא הריקה ואני אוסף אותה בהזדמנות. חבל לזרוק אם אפשר להשתמש בה שוב ולדעתי לא צריך להתבייש לבקש לשמור אתה הקופסא הריקה.

djahiz

New member
מורפק

לפני ההמלצה שלי על מורפק חשוב לציין שאין לי שום קשר אליהם חוץ מהקופסאות שקניתי אצלם. המבחר שלהם מסחרר, הם מאוד אדיבים ושמחים לעזור. המחירים, כפי שציינה מיה, סבירים יחסית והכי חשוב - ניתן לרכוש גם קופסאות בודדות. אני לא יודע לגבי משלוחים, אבל אם יש אפשרות כזאת אשמח לדעת. מבחינתי החסרון היחיד של מורפק הן שעות הפתיחה שלא מאפשרות לי לקפוץ אליהם לפני או אחרי העבודה, אבל זו בעיה שלי בלבד.

דרך אגב, אפשר למצוא אצלם קופסא ל-18 פרלינים שנפתחת לשתי קומות - להיט בכל פעם מחדש.

יש חנות בדרום תל אביב בשם "אריזות תל אביב". גם שם יש מבחר גדול, אבל המקום קטן וצפוף יותר, והחניה באיזור פשוט זוועה באמצע השבוע. נדמה לי ששם המכירה היא רק בכמויות ולא בבודדים, אבל אינני זוכר במדויק.

למעלה