הכינו את המוצצים...

• פותח הנושא ETN
  • פורסם בתאריך

ETN

New member
הכינו את המוצצים...

קודם כל הרשו לי לבקש מרוזי לשלוף בהקדם האפשרי את לשונו השעירה והחלקלקה מישבנו הרך של שאיין.תודה. הגיע הזמן לתת לאריות הים הותיקים את הכבוד הראוי להם,ואתם דגי רקק עלובים,השארו לכם במים הרדודים (ואל תשכחו להביא גלגל מצוף,מומלץ בצורת ברווז),כי הגל שבדרך לבוא עלול לרסק את גולגולתכם רכת הימים והריקה מתוכן ולרוקן מתוכה את המעט שנשאר (בערך בגודל של גוגא). שימו לב תמונה שלי מלפני שש שנים בצרפת.

רוזיA

New member
אתה מזמין אותי לדו קרב חמוד....

אתה בצרפת .....לא נראה לי חרשתי את צרפת ואני לא מכיר תחוף הזה אםהנוף הזה השמח עם תגיד איזה חוף זה בדיוק ובקשר ללשון אני יכול לדחוף אותה גם לתחת שלך..........רוצה....? אגב גם אני הייתי בצרפת בדיוק לפני 6 שנים!

ETN

New member
החוף הוא ב...

ביאריץ.גם אתה היית שם על תקן משייף גלשנים עם הלשון,לא זוכר ?

רוזיA

New member
ביאריץ גדולה יא......

פלסטיק ומה הקשר למשייפ גלשניים יא עילג יש מאות חופים ניראה לי אתה שקרן או שאתה שוויט אחחחחחושרמוטה וזה לא התמונה שלך יא זייפן

מה קשור

וואלה ETN עכשיו אני נזכר איזה ביצועים אתה דפקת לנו על החוף בביאריץ,חבל על הזמן עד היום אני מנסה לבשיג את הביצועים שלך בקלטות המזויפות של מיקו מהתחנה מרכזית.ובקשר לרוזי איך הוא שייף גלשנים עם הלשון אם היא היתה עמוק בתחת הרך של שאיאן?

רוזיA

New member
הופה פתחנו חזית חדשה....

תחליט באיזה צד אתה ילד לשחק משחק כפול זה מסוכן.....

ETN

New member
שלב ההוכחות יא...

נעל.הייתי בחוף לפיטיניה שבחבל הבסקי,גבול ספרד,דרומית לביאריץ וצפונית מקושילירבאק. את הקלטות שלי ניתן להשיג רק במדיה דירקט 545-454-800-1 עוד תמונה שלי...שימו לב ילדים, הציור השבועי לילד - איפה אחותו של רוזי ?

רוזיA

New member
תגיד לי יא שמן.....

בא לך הקקי על הגל או שאתה סתם רגיל להיות בתנוחת תחדירו לי אותו כי אני נשכן רייפים כפייתי יא לקקן שעוות ........

שאייאן

New member
היי אי טי אמ....כנס....

דבר ראשון אחלה גל אני חייב להודות....דבר שני אתה שמן לאללה יא מכוער אתה חייב לעשות משהו עם עצמך... דבר שלישי למה היידים שלך תפוסות ככה בצדדים של הגוף יא מניפה מקולקלת לא שמעת על סגנון... מעבר לזה... זכור לי שהיו איתנו כמה שמנים בצרפת... אתה אחד מהם....? לא הרזת....? הייתי בטוח שיצא ממך משהו אבל לא יכולת לצאת מהאיטליז הא? היית חייב לאכול את כל ישבני הפרות... נו טוב... בקשר לפארוק....תודה על התמיכה אבל אתה אהבל אז לא תודה... אה ורוזי... באמת הלשון שלך התחילה לעלות לי על הנרווים....חחחח ומי עוד יש לנו....אה כן לזה שהתגובה מופנית אליו.... תגיד יא נעל....למה אתה מקנא ברוזי יש מקום גם בשבילך אצלי בתחת אבל רק אם תרזה קודם....כי אני לא אקח תסיכון שתרביץ לק ויבוא לך ביס יא טיפש.... אה ותפסיק לרדוף צדק זה הפורום שלנו של כולנו חוץ ממך יא נעל אז לך הביתה.... וכמו שאומרים אצלנו.... אבל הפעם מכל הלב... "לך לך לך יא אהבל לך שתה שלא תהיה צמא"....אינווליד!

שאייאן

New member
אה ועוד משהו....../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

איך לשון יכולה להיות גם חלקה וגם שעירה...מה אימא שלך כעד כדי כך מוזרה....? אה ורש אל תוריד תשירשור תן לנו להנות איתו קצת....

שאייאן י...

מלקק חורים של בייגלה-חתיכת דיסלקט שכמוך ממתי תמכתי בך?תקרא טוב טוב את ההודעות פה בפורום לפני שאתה פונה אליי בשמי הפרטי.ביום שבו אני אתמוך בך אני פותח בסטה של כפכפי אצבע עם הלוגו של השם שלי. אה...ואני מאד מקווה שיש לך מקום ללשון שלישית אחרי הכל יש עוד הרבה חלל למלא >>ככה זה שהישבן מקנא בראש החלול שלך.

שאייאן

New member
חחח ואני לא הבנתי....

אתה מבין אני יושב וחצי שעה אף אחד לא מגיב תיארתי לעצמי שיקח לך זמן לכתוב אבל חצי שעה...פייי זה ים זמן מה קרה נעזרת במילון.... באמת אין לך השכלה הא...?

רוזיA

New member
יושב מול המחשב ומתפוצץ מי צחוק ...

מרצפן למי למי יש יותר כבוד ..... מה קרה התפוצצתה על הפורום באמצא הלילה יא לטאת שכונות תפסיק לתקוף אזרחים תמימים ושמנים...שסכהכל רוצים שיתיחסו עליהם קח לקקקקק.......

שאייאן

New member
לא עיצבן אותי שיש מישהו כמו ה...

אהבל הזה שמבזבז לי דקות גלישה באינטרנט... אגב למה אתה לא בבאנגים רום? יא חציל פלא?

רוזיA

New member
עיצבנו אותך ? מתי לא מעצבנים.....

מעצבנים אותך יא שמוק אינטלגנטי יא מולקולה חורגת טפו עליך וקקה(של השמן)בידיך.....

שאייאן

New member
חייייק טפו תזהר לא לתהחלק על הסמרק

יא בן חורג של הלן קלר יא אח תאום של דסטין הופמן באיש הגשם יא משאיר סימנים על משקופים *ואני מתכוון של ידיים לא של צבע) *מכחכך בגרונו ויורק חתכת גרעין מהמשחק של חיפה *

ETN

New member
אני מקווה שאתם לוקחים הכל ברוח טובה

כי אם לא רוח אחורית ממני יכולה להבהיר לכם למה אני מתכוון

למעלה