הכיבוש הורג....

שמאלני

New member
הכיבוש הורג....

הכיבוש הורג אותנו אנחנו,לולא לא היו תקועים בשטחים המתנחלים היו יכולים להרים גדר בטחונית ממזמן ו-320 אזרחים ישראלים היו יכולים להיות חיים עכשיו שלא לדבר על יותר מ-3000 פצועים. עד מתי נמשיך לסבול בגלל הטימטום של הימנים. אני רוצה להבין מה יש למתנחלים לחפש בשטחים אין להם כלום שם הם תקועים שם כדי לאמלל אותנו. הפתרון היחיד למצב כיום זה 1. להחזיר את המתנחלים לשטחי ארץ ישראל. 2. להרים גדר מעריכים שזה יקח בערך 8 חודשיים. ושלב שלישי לאחר שיש גדר להחזיר את החיליים הביתה. כמו בלבנון שיש גדר כך צריכים להרים גדר בקו התפר. ולא שיעמדו כמו מפגרים שוטרים וינסו בגופם לעצור את המחבלים. הרבה בעיות נוכל לפתור בדרך הזאת,גם את חדירת המחבלים שנכנסים לפה חופשי על הבר שלא לדבר על מכוניות התופת. גם נחסוך מיליון ש"ח שיוצא לשלם לצה"ל כל יום וגם הבטחון של אזרחי מדינת ישראל יחזור. שום מדינה לא כובשת בעולם רק אנחנו כובשים עם,כבשנו שטחים ב-67´ למה אנחנו עוד מחזיקים את השטחים האלה כל כך הרבה זמן אני לא מבין את זה. בכלל הימין הצליח להחדיר איכשהו לחברה ההישראלית שמזרח ירושלים שלנו,אז בואו אני יגלה לכם סוד לפני 67´ מזרח ירושלים בכלל לא הייתה שלנו כבשנו מהירדנים את זה. גם עכשיו היא ממש לא שלנו חוץ ממיעוט יהודי הרוב הגדול שם הם ערבים. אני רוצה לראות מישהו מהפורום מסתובב שם ועל תבלבלו לי את המוח שאתם מסתובבים שם כי במצב של היום מפחיד להתסתובב שם. אז בשביל מה אנחנו צריכים את זה כדי להגיד ירולשים מאוחדת הרי זה שקר יהיה להגיד זאת.

למעלה