הכותל

babylon_a1

New member
כל הפרקים של מר קו ../images/Emo66.gif

http://www.tv5.org/TV5Site/la_linea/index.php?numero=1

babylon_a1

New member
זה בערך נכון

אני תותחן (לצערי) והאשכול ההוא עם 21 התחיל לעניין אותי, למרות שזה לא משהוא שאני רוצה להשיג, רק קצת שקט

אתה לא יודע מה עשית לי

איזו נוסטלגיה! כשראיתי את מר קו בתור ילד תמיד חשבתי על הצייר בתור אלוהים ועל מר קו בתור האדם הקטרן וחסר הכרת הטובה זה אכן מה שהוא

היי היי אל תרברב

את סיפור המאסר והגאולה את מכיר? את סיפורי ר' יונתן מאייבשיץ אתה מכיר (כולל האפקטים הוואקלים) ואת פורים שפיל? ואת מגילת בודפשט ואת האפיפיור היהודי אלחנן הקדוש? ואת הילד שניצל? ואת "יעלי רוצה יומלדת עכשיו"? ואת "למי מחכים הילדים"? ואת "מעשה באופנים"? ואת "חבורת מצוות"? ואת "מעגלים"? ואת "אור במרתף"? ואת "שלוש נקמות מסיפורי הסבא קדישא משפולי"? ואת "יוסף מוקיר שבת"?

miss mcmillan

New member
ח-בורת מצצ-וות, לשמ-ור ולע-ש-ות!!!!

כולל כמובן את השיר הבלתי נשכח, מחבורת מצוות וההספינה האבודה או משהו זה: ספינה, ספינונת ספינונת, ספינה נמצא אותך ברננה! מחר נלך, נמצא אותך- אותך אותך אותך אותך! (בחיי.)

אכן היו שירים

מי רוצה לראות איך עוזרים לאימא שיבוא ויביט קדימה צעצועים למגירה נאסוף במהרה טרלילילילילום הכל כבר במקום. והקסטות של רננו ילדים ויהודים הם בני מלכים
ממצוה ועוד מצווה וממעשים נאים אחרוז לי בחדווה מחרוזת של פלאים כל מצווה שלי תוסיף למחרוזת אור וזיו כל מעשה טוב לה יתן חרוזים רבים של חן קח מצווה ועוד מצווה מחרוזת מופלאה על ליבי אשים תמיד (לא סוכרת ת'המשך) והנה יומי נגמר עם בוא הלבנה קריאת שמע על המיטה אומר בכוונה וכך אומר "שמע ישראל" בתום וביראה גם 'המלאך הגואל' אותי מכל רע מעשינו בשמים לפני ה' הם נכתבים מעשינו במאוזנים כל יום הם נשקלים וכך אומר 'שמע ישראל' בתום וביראה גם 'המלאך הגואל' אותי מכל רע ברוך אתה ה' המפיל חבלי שינה ותנומה על עפעפי

miss mcmillan

New member
../images/Emo6.gif טחנו אותנו חזק עם הקטע הזה...

אותי אישית פחות, אני מכירה את זה בעיקר מהאחים הקטנים שלי. אחח.. אילו אגרסיות חבויות מופלאות היו נעורות בי כשהדרדסים האלה למדו להפעיל את הטייפ לגמרי בעצמם והיו משמיעים בליבוב וחיבוב, ובפול ווליום גם, את הקלטות האלה סלאש כל מיני מקהלות ילדים הומואיות, כשחטפו נדודי שינה בשבע בבוקר. להרג אותם, הטראומה עדיין איתי. (לזכותה של המשפחה שלי, שהיא די מגניבה בעצם, ייאמר שאם אבא שלי העיר אותנו זה לא היה עם זה. זו עדיין טראומה איומה להתעורר בשש וחצי לצילילי מוזיקת בראס וטרומבונים, כי זה מה שהוא אוהב, אבל אין להשוות. אלואים אילו חוויות קשות עלו אצלי עכשיו...)

מותר לי

New member
אהה... אהה....

בבוקר באים אל ליבי הקטן באים אל ליבי הקטן שניים אורחים ואותי מבקשים הכניסי אותנו לכאן! <מה ההמשך?
> אחד הוא אדון אדון יצר הרע השני אדון יצר הטוב הוא נקרא ניגשתי לאמא שאלתי אותה למי את הדלת אפתח ואמא אמרה שמאד לי כדאי להכניס את הטוב רק אלי ניגשתי, פתחתי, ראו הפתעה! פתאום נהייתי ילד נפלא! ורק אם יבוא אדון יצר הרע אשאיר בשבילו את הדלת סגורה! טו בשבט הגיע ראש השנה לאילנות טו בשבט הגיע לחדש את המעשרות
אואה אואה אואה כדאי שתדע! כי הבגד עושה את האדם (צריכה להחרים את הקלטות מהבית של ההורים כדי להזכר בעוד
)

הרבה מצוות היו בשירים

אימא נתנה לי מטבע של עשר אגורות וכך אמרה לי חישבי נא מה כדאי לך בה לעשות אם אקנה לי בובה היא תישבר אם אקנה סוכריה היא תיגמר אז כדאי לי כדאי לי לקנות אקנה בה כמה מצוות אחת שתיים שלוש וארבע הכנסתי אותה לקופה בשביל עני בשביל מסכן צדקה אותה אתן ---------------------------------------------------------- הנה אגיש כיסא שבו נא שבו בנחת ואימא עם כוס תה ופירות על הצלחת נקבל את האורחים בסבר פנים שמחה בללבות אורחים היו ברוכים ויוסי הפעוט מגיש המפיות כולם נותנים חיוך לאורח הברוך נקבל את האורחים בסבר פנים שמחה בללבות אורחים היו ברוכים --------------------------------------------------------------- הס הס שקט שקט הס הס שקט שקט הסו הסו אבא נם כאן על הספה נרדם כל היום טרח אבינו ויגע למעננו ועתה תודה נכיר ואת אבא לא נעיר נכבדו ברוב יראה משנתו לא נפריע נומה אבא נומה בשלווה וזכנו במצווה כי אנחנו אנחנו נחריש ובקולנו לא נרעיש הס הס שקט שקט הס הס שקט שקט הסו אימא נמה כאן על המיטה נרדמה כל היום עבדה אימנו ויגעה למעננו ועתה תודה נכיר ואת אימא לא נעיר נכבדה ברוב יראה משנתה לא נפריע נומי נומי נומי בשלווה וכו'

למעלה