הכושי וזאת שלידו

aybabtu

New member
הכושי וזאת שלידו

או שמא...הכושית וזה שלידה? בכל מקרה... בקטע הראשון של הפרק הראשון של אטלנטיס הראו את אחת מהאפשרויות שלמעלה. ואני שואל...כבר היתה לזה התייחסות עד עכשיו באטלנטיס? או תהיה לזה התייחסות? או שזה לא באמת חשוב? או שיש התייחסות אבל זה עלול לספיילר לי כי אני עוקב אחרי הפרקים שבערוץ אחד וזה עדיין לא הגיע? או שזה עדיין לא הגיע וזה לא יספיילר? הרבה שאלות ללא מענה...

subatoi

New member
לקח לי זמן להבין

(ועדיין לא הבנתי למה נתת כותרת כזו), אבל נראה לי שאתה מתכוון לשני הקדמונים שמראים בתחילת הפיילוט של אטלנטיס, כשה"עיר" ממריאה מכדה"א לפגסוס. לא אמורה להיות להם התייחסות בהמשך. פשוט הראו קטע מהזמן שבו אטלנטיס היתה בכדה"א והמריאה לפגסוס. אותה גברת נשארה בהמשך באנטארקטיקה קפואה, וצוות SG1 מצא אותה בפרק Frozen (זו היתה אותה שחקנית). זו כל ההתייחסות שנעשתה, וגם זה רטרואקטיבי-הפוך-כזה, אז זה לא ממש נחשב.

Ginx

New member
פרק פיילוט...

מעניין, לא ידעתי על פרק פיילוט של אטלנטיס. קורה שם משהו מעניין? כי אני למשל לא ראיתי שום אטלנטיס מתעופפת מכדור הארץ לפגסוס.שווה להשקיע ולמצוא את זה?

Nogmor

New member
אממ.. אפילו לי לא זכור משהו כזה

שאלנטיס ממריאה מכדור הארץ לפגסוס?! מתי זה בדיוק קרה? כל מה שזכור לי זה שאטלנטיס פשוט יצאה מהמים בפרק פיילוט...

Ginx

New member
הפרק הראשון...

בפרק הראשון של אטלנטיס לא היה שום תעופה... רק ציפה של העיר מעל פני הים.

subatoi

New member
הפרק הראשון נפתח בקטע הנ"ל.

רק שלא ממש ברור מה זה בהתחלה. אבל בהחלט יש שם תעופה. זה לא הכי ברור מהתמונות, אבל אולי זה יזכיר קצת.

Ginx

New member
מעניין...

אני לא יודע מה אתה רואה פה, אבל אני רואה פה puddle-jumper במעופו, ולא את העיר במעופה. ואם להיות כן לגמרי, אני גם לא זוכר את ה- puddle-junper במעופו הפרק הראשון, אני רק זוכר שמצאו את ה- docks שלהם.

Ginx

New member
שאלה

אתה בטוח שזה מהפרק הראשון ולא מהפיילוט? כי הפיילוט יכול להיות שונה מהפרק הראשון. ואני דיי בטוח שלא הייתה תעופה של העיר בפרק.

סלמאק

New member
לא במקרה הזה...

באטלנטיס לא נעשה שינוי בין הפיילוט לבין הפרק הראשון, מאחר וכל עלילת הסדרה התבססה על סדרת האם, אז לא התעורר הצורך בשינוי כזה.

subatoi

New member
יש סדרות

שיש להן פיילוט שלא משודר אח"כ, והפרק הראשון הוא פרק שונה. ויש סדרות שהפיילוט מספיק טוב והוא באמת משודר בתור פרק ראשון (או שהרשת לא דורשת פיילוט, אני לא מבין עד כדי כך). אטלנטיס היא מהסוג השני, כמו רוב הסדרות בימינו (לדעתי, אני לא מצליח לחשוב על הרבה סדרות שאני יודע שיש להן פיילוט שלא שודר).

Ginx

New member
עדיין...

אני לא זוכר את החלק של המעוף של העיר מהפרק הראשון.אני אשתדל למצוא את הפרק הראשון כדי לבדוק את זה בעצמי.

סלמאק

New member
בתקופת היותי בפורום הזה, למדתי כלל

אחד אוניברסלי, שלא ישתנה לעולם: אם סקובי זוכר את זה - זה שודר!

the YOOK

New member
לי האדם הזה נראה כמו אפופיס...

אני היחיד ששם לב לדמיון?

Ginx

New member
ולמה השרשור הזה לא קופץ כשאני מגיב?

בוא נראה אם הוא יקפוץ עם סמיילי ->

למעלה