הכונו הכונו!

shunit4

New member
הכונו הכונו!

ב-13.12 תשודר בצרפת תכנית טלויזיה המתיימרת לפתור את תעלומת מותו של מייק. קצת יומרני, לא? בכל אופן, כתוב בתקציר שבתוכנית יובאו ראיונות עם הקרובים למייק, אשר ינסו לשפוך אור חדש על הפרשה.

האם המשדר על מייק יהיה באחת הרשתות

שמשדרת גם ביס, או שברשת אחרת שלא משודרת כאן בכבלים, לוויין ? חוץ מהצעתי להיפגש מחר, אני מבינה שהמרחקים בין כפר סבא לנתניה הם מעל חצי שעה, והמרחק בין נתניה לתל אביב הוא גם כן חצי שעה. לכן יהיה לך מאוד מאוד קשה להגיע עם אחיך למפגש בעזריאלי, ואתה עוד עובד בלילות ( גם אחי עובד לפעמים לילה אחרי לילה, וזה מאוד קשה לו ) אז אני בהחלט אבין אותך אם לא תוכל בכלל להגיע, וגם יש לך משפחה, זה יהיה קשה עד בלתי אפשרי ( לפי דעתי ). אני מציעה את ה 6 בדצמבר, יום שלישי, בשעה שבע וחצי בערב, זאת מכיוון שבמיקרה אני אחר הצוהוריים מגיעה לתל אביב באותו יום, וכשאני חוזרת בשבע וחצי, אני ממשיכה ברכבת הביתה. לכן אם אתם לא יכולים מחר, אפשר שבוע הבא, רק מאוחר יותר, אפילו שמונה וחצי או תשע בערב יהיה בסדר. Hello Mazal It's always difficult for us here in Israel to attend a meeting, because some men are working night shift, shunit has the very hard work at the laburatory ( and many hours too ), allmost everybody here are working too many hours, so they have dificulties to come. Maia

mikebrant78

New member
היי שונית,../images/Emo13.gif

מה שלומך? חן חן לך על הידיעה המרעישה. מאיפה את משיגה את המידע הזה? אלעד:)

shunit4

New member
התכנית

למיטב ידיעתי אי אפשר לקלוט את התכנית בארץ, אבל מזל הבטיחה לשלוח לי עותק. אני מקווה שאצליח להבין מה אומרים, ואעלה לכאן תקציר של הדברים. Mazal has promised to send me a copy of the program, which to my best knowledge cannot be viewed in Israel by satelite or cable TV. I will write a summary of the program, if they bring up any new information.

למעלה