הכונו הכונו!!!

הכונו הכונו!!!

בקרוב טיול
פורום מיוחד - טיול סופהקייץ
לפרטים מדוייקים על מיקום
תאריכים
מה להביא
ובכלל... במסר או במייל לכל מי שתשתרשר להלן. רוצים לראות את כוללללם

שלחתי עכשיו גם לג'ירפה ...

ו - נראה לי לפי מה שכתוב באתר - שכדאי להזמין שם מקומות מראש... מה אומרת על זה מיקי? יש מידע? כיוון שהמקומות כנראה "לא מסומנים" (האמנם?) - האם רוצים להזמין עצמאית, או שננסה להתארגן על הזמנה שיתופית? אצלנו כבר נורא מתרגשים, ואני כל היום צריכה להזכיר ש: "זה בעוד המוןןןן זמן"... ולא צריך כבר לארוז את כל הצעצועים...

אם לא נדע- איך נבוא?

נשמח לשמוע פרטים ועוד יותר נשמח אם זה גם יסתדר לנו עם תוכניות אחרות שכבר עשינו. ולמה לא לשלוח מייל לכו-לם? (נראה לי שככל שמתקדמים בתוך אוגוסט הנוכחות כאן נהיית יותר ויותר דלילה)

ולמה לי לא../images/Emo4.gif

למה תמיד דופקים את השחורים?
(וגם כשהם לא זיתים) באשר לאינפורמציה כבר פיקססתי על דבר בואנו... אין לזה כ"כ משמעות כי ההגעה היא ממילא אינדיוידואלית והתשלום בהתאם על פי ימי ולילות שהיה של כל מישפחה...ולי ניראה שרצוי שהטווח יהיה שבוע ובתוכו תהיה אפשרות לכל מישפחה לבחור כמה ,ממתי ועד מתי מתאים וטוב לה... החוכמה האמיתית זה להגיע בזמן שנוכל למצוא מקום מוצלח (צל ,עצים,קרוב לנחל מחד ולא רחוק מאוד משירותים ובריכה..זהו...

ועוד משהו...

האיזור מלא באטרקציות מפתות:צוק מנרה קיאקים ועוד כל מיני שיגיונות ...נעימים ויקרים ..מבחינת היתארגנות קבוצתית אכן כדאי לבדוק מיני כרטיסים שניתן לרכוש בועדי עובדים שונים וקנות במרוכז מראש ואז זה באמת יכול לחסוך לא מעט כסף...וערבה גם זה רצוי לבדוק דרך האיימלים...
וכמובן חג אהבה שמח לכולם

לך לא. נקודה.

כי כל מה שהעברתי הלאה... את כבר יודעת
זה כולל מיקום, ותאריכים. לשלוח לך?

colourful

New member
אנחנו

אם נוכל לבוא, אז זה רק לחלק קצר מהזמן. (ליום אחד, או מקסימום יום וחצי...)

למעלה