הכוכב הבא בשלישי

I מ י ר ב I

New member
הכוכב הבא בשלישי

אז היום עוד פרק אחד של דו קרב מחכה לנו....
איזה דו קרב הכי אהבתם?
איזה ביצוע הכי אהבתם?
מי היה צריך ללכת מבחינתכם?
ועוד על התוכנית,ממש פה

ady18

Well-known member
שמחה בשביל יפי ואשר חמודים

אסיף פחות אהבתי
אבל הלהקה הייתה הכי טובה הערב...

I מ י ר ב I

New member
פרק לא רע היום,יותר טוב מראשון

נאווה היתה מעולה אהבתי מאוד את הביצוע שלה,לאווה לא היה סיכוי.רציתי שהיא תעבור הלאה אבל הביצוע לחומות חימר בסוף היה רע.
הלהקה הצורחת היתה טובה היום,השיר שקרן בחרה להם יקירתי עשה להם טוב,אבל הביצוע של הראסטה מן לקחה בהליכה,שיחקו אותה.
עדיין לא החלטתי מה אני חושבת על האבא והבן,אולי בהמשך זה יבוא לי.
דוד ממן היה לא רע אבל השני,שאני לא זוכרת את שמו עשה ביצוע מצויין.
&nbsp
ראה מה מחכה לנו בראשון,אני מחכה ללייבים,מקוה שיהיו

אני רואה שהשם שבחרתי ללהקה תפס אה?!

הם באמת היו יותר טובים היום בזכות קרן... ואווה הייתה צריכה לעבור בסוף (נכון שהביצוע האחרון לא היה טוב אבל כל השאר כן אז אפשר לסלוח...) וזה שאת לא זוכרת את שמו (גם אני לא
) לא היה צריך לעבור לדעתי... את האמת, כבר את האודישן הראשון לא הבנתי איך הוא עבר... ועוד לקחת את Halo (אחד ה- שירים של ה- זמרת...) דבר טוב לא יכול לצאת מזה...
להשתוות לביונסה זו בעיה...
ואסיף (אחלה בחירת שיר
) קצת עיצבן עם כל שינויי הלחן (וגם טיפה המילים) שהלכו שם... שינה את השיר יותר מידי...
ואגב אסיף, קלטו מה גיליתי בטעות השבוע... מסתבר שכשהוא היה קטן הוא היה סוג של ניצב בתוכנית "קצרים" (התוכנית מערכונים... זוכרים?) יש עכשיו מלא שידורים חוזרים של זה בהוט וראיתי קצת במקרה והוא היה שם (זה לא שזיהיתי פשוט גם שם קראו לו אסיף ואז ראיתי שהוא נראה כמוהו באמת...חחח)

I מ י ר ב I

New member
שכחתי לכתוב על אסיף,עכשיו שמתי לב

אני לא חושבת שהוא ישאר לגמר,הוא דיי פושר כזה

veredmp

New member
אני גם חושבת שהפרק אתמול היה יותר טוב מיום א'

ואני גם חושבת שאווה היתה צריכה לעלות למרות הביצוע המחריד שלה ל"חומות חימר".
את אסיף לא אהבתי מלכתחילה (ותסלח לי קרן). לא הבנתי מה כל כך מיוחד בו.
אהבתי את שתי הלהקות (למרות הצרחות שאתכם עצבנו, אני דווקא חיבבתי אותם משום מה) אבל הראסטה מן הרבה יותר טובים. אם חייבים לבחור להקה אחת מבין השתיים, ברור שהלהקה הטובה יותר עלתה (למרות שאף אחד לא אמר שחייבים לשים אותם אחד מול השני, ואולי היינו יכולים להישאר עם שתיהן).
האב והבן נחמדים ולא יותר מזה, אבל שוב אטדגי עצבן אותי עם ה"אתם צריכים לתת להם כחול כי הם כל מה שנשאר לי". הוא מאוד נחמד כשהוא לא מעצבן אותי, אבל הוא מעצבן אותי יותר מדי השבוע

&nbsp

עונה

איזה דו קרב הכי אהבתם?הדו קרב של נאווה ואווה. וגם של הלהקות, אני ממש אוהבת את הלהקה של הרגאיי.
איזה ביצוע הכי אהבתם?נאווה... אבל גם הלהקת רגאיי.
מי היה צריך ללכת מבחינתכם?לאווה דפקו אותה.. כרגיל עמוס בן דוד והעיבודי 1.90 שלו.. היא לא יכלה לתת את הכשרון האמיתי שלה,
ועוד על התוכנית,ממש פה

אם היית מקשיבה ל..

לליווי פסנתר שעשו לה בחומות חימר, אז היית מבינה.

אבל עמוס בן דוד יש לו הרגל לדפוק זמרות עם קול גדול. בעונה קודמת הוא עשה את זה לרינת.

עונה(וכותב ספוילר..מי שרוצה לדעת)

הדו קרב שהכי אהבתי היה של נאווה ואווה
של הלהקת הרגאיי,הם מטריפים אותי
האבא והבן..אך הם היו טובים יותר מאווה..משהו קרה לה בביצוע הזה....בצדק הודחה

ככה,העונה הזו חשובה לי מהרגיל,בגלל שהזוכה ייצגנו באירוויזיון,השנה,ערב הגמר יוצר בחג השבועות...וזה ייצר כמה בעיות

הפייבוריטית לזככיה בעיני כולם לבנתיים,היא נאווה,וגם שרי (שאותה אוהב אך בעולם יש מאות כמוה)
הבעיה,שנאווה היא דתייה(למרות שלא יודע עד כמה) ואםהיא תזכה יהיה בעיה..למרות שהיא יכולה להתייעץ עם רב,ווא יוכל לאשר לה,בגלל הנסיבות

אני הייתי מאוד רוצה שלהקת הרגאיי יזכו,השנה יהיו מלא בלדות,והם יכולים לתת משב רוח רענן...כביכול

ולספוילר שהבטחתי....מי שלא רוצה לקרוא שלא ייראה

................. עוד...

השניים שיודחו ביום ראשון ושלישי (או שניים בכל תכנית,לא יודע)

לשמחתי לירוז (מעולם לא סבלתי אותה)
ולצערי אסיף (הוא לא הזמר הכי טוב,אבל היא היחיד שכריזמטי וחתיך)

למעלה