הכוכבים

watch your back

New member
הכוכבים

מישו שמע את הקאבר של דודו אהרון לכוכבים דולקים על אש קטנה? מזרחי משו, נחמד ותו לא מה אתם אומרים?

שמעתי

והתפללתי לחירשות. זה היה נוראי, ממש נוראי. ולא, אל תתנפלו זה לא בגלל שזה מזרחי זה פשוט בגלל שזה נוראי.

מה פתאום????!!!!

מה ז"א "התפללת לחירשות"???!! למה? הא? לא יותר עדיף להתפלל לאילמות של הקאבריסט האומלל?

בעולם אידיאלי

אך בעולם מציאותי השיר כבר נעשה והושמע לפיכך התפללתי שחירשות זמנית תאחוז בי ואני לא אאלץ לשמוע את הזוועה, ואומרים שכאב צריך לחלוק לכן התקשרתי לחברה והשמעתי לה את השיר, היא הגיבה בדיוק כמוני.

Lior Levy1

New member
אני דוקא אהבתי

סתם מגניב לשמוע גרסאות חדשות ומיוחדות לשירים שאני אוהב... ברור שזה לא כמו המקור אבל זה סתם צחוקים כזה ולמשוע עם חברים וזה... קיצר אהבתי :)

זה בדיוק העניין

שיר לא אמור להיות "סתם צחוקים כזה ולשמוע עם חברים וזה..." שיר זה שיר. אם בא למישהו לכתוב שיר בשביל צחוקים שיכתוב אחד משלו ולא ייקח מאחרים.

Lior Levy1

New member
אני לא רואה בעיה

אני אוהב את הקאבר לדעתי הוא אפילו נשמע אחלה.. יכול להיות שמי שלא מתחבר למוזיקה מזרחית לא אוהב, למרות שגם אני לא חובב מזרחית במיוחד אני לא פוסל.... חוצמזה אני לא מבין, מה הבעיה שהבנאדם עשה קאבר?!

אין קשר לחיבור למוזיקה מזרחית

אני אוהבת מוזיקה מזרחית אבל כשהיא מוזיקה ולא בכי, יש סקטור של זמרים מזרחיים מצויינים מאוד לטעמי. בנוגע לקאבר הזה ספציפית, לדעתי הוא גרוע, הופל את השיר לשיר בכי חסר טעם ומעבר לכך שאני לרוב מתעבת קאברים הפעם זה באמת עבר את הגבול של הריסת שיר.

watch your back

New member
גמני שונא קאברים וממש לא שומע מזרחית...

ועוד יותר שונא ולא שומע דיכאון אבל! את הקאבר הזה אני לא ממש שונא, אפשר לומר שאפילו התחברתי אליו ומיום ליום שעובר ואני שומע את הקאבר הזה הווא לא נראה לי כ"כ גרוע כמו שחשבתי בהתחלה. למען האמת אני מתחיל דיי לאהוב אותו. ואני עם ליאור בדעה (Y)

למעלה